Звездни компромати-80 част

• 49 555
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Скарлет наистина ми идва наум, както и Кристина Хендрикс, и двете никога не са били слаби, но е абсурд някой да ги нарече трътли, за разлика от Джесика, която просто си е.

# 601
Кийра  Найтли

elfi4ka, за Скарлет Йохансон какво ще кажеш?
Тя никога не е била слаба, но и дебела не е според мен.

Не,за Джесика Симпсън става въпрос.

По-горе някой публикува нейна снимка и беше озаглавена "трътлата Симпсън"  Confused Ами много грозно ми прозвуча отстрани.

Ако го прочете някой ,ще рече ,че се коментира някаква 90 килограмова жена  ooooh! А според мен тя изглежда напълно нормално.Не бих я опреличила на "трътла" ,а на съвсем приятно закръглена.Плюс това в лице е много хубава и то коменсира изцяло.
Скарлет наистина ми идва наум, както и Кристина Хендрикс, и двете никога не са били слаби, но е абсурд някой да ги нарече трътли, за разлика от Джесика, която просто си е.

Незнам защо продължаваш.
То е ясно,че твоите критерии са доста странни.Щом казваш ,че Клодия е хубава  #Shocked doh За мен това е една от най-грозните жени ,които съм виждала  Peace

# 602
Да, аз проследих дискусията, и се сетих че за форумските стандарти и Скарлет е такава, а на мен си ми е приятно оформена просто. Джесика рязко се "оформи" и затова са такива коментарите, особено сравнена със сестра си.

# 603
  • UK
Джесика е късокрака и трътлеста, такава е и Марая Кери, бременна или не, няма значение, защото не е от вчера. Имат подобна структура двете. Трътлеста. Скарлет и Кристина Хендрикс са пухкави, но са страшно секси, нищо общо с трътли, а може да са и повече килограми от Джесика. Ами Куин Латифа? Що нея някой не я нарече трътла?

А, Елфичка - ти харесваш Джесика Симпсън, пази Боже да ме интересува мнението ти за Клодия. Simple Smile

# 604
Джесика е късокрака и трътлеста, такава е и Марая Кери, бременна или не, няма значение, защото не е от вчера. Имат подобна структура двете. Трътлеста. Скарлет и Кристина Хендрикс са пухкави, но са страшно секси, нищо общо с трътли, а може да са и повече килограми от Джесика. Ами Куин Латифа? Що нея някой не я нарече трътла?

А, Елфичка - ти харесваш Джесика Симпсън, пази Боже да ме интересува мнението ти за Клодия. Simple Smile

Е то за Клодия има ли въобще две мнения  Joy

# 605
Джесика иска да забременее много отдавна, по нейни думи, така че нищо чудно да правила някакви постъпления в тази посока, които често водят до промени в теглото. А настоящата й бременност доста се коментира, още повече защото е от женен мъж. На мен ми е симпатична, макар да не обичам блондинки особено.

# 606
# 607
  • UK
Очевидно има две мнения за Клодия, да. Можеш ли да броиш? Моето и твоето? Две? Опита ти за заяждане на дребно е много, много смешен, отдавна съм обяснила, че изобщо не ме интересува другите какво мислят за нея. Ако ме интересуваше, сигурно щях да съм се самоубила. Твоето даже не е оригинално, всъщност си е направо мило. Simple Smile

# 608
Тази Джесика Симпсън, тази Джесика Симпсън ли е?  #Crazy

Прилича ми на тази турска актриса и певица ...

# 609
Червените обувки на Версаче са ми... Sick

# 610
Очевидно има две мнения за Клодия, да. Можеш ли да броиш? Моето и твоето? Две? Опита ти за заяждане на дребно е много, много смешен, отдавна съм обяснила, че изобщо не ме интересува другите какво мислят за нея. Ако ме интересуваше, сигурно щях да съм се самоубила. Твоето даже не е оригинално, всъщност си е направо мило. Simple Smile

Все ми е едно точно пък ТИ какво мислиш.
Гледай си там Клодията и си и се възхищавай,обожествявай,кланяй и се ако щеш  Joy

Нито харесвам Джеиска Симпсън ,нито който и да било.Аз не харесвам никой по принцип  Wink

Изразих погнусата си от начина, по който някой я нарече.Беше повече от грозно.Да кажеш целия форум да е изграден от някакви съвършени красиваици-НЕ е.Ама да се плюе по чуждото може.Нали си зад екрана  Whistling Кой какви стрии имал/при наличието на 2 броя примерно/,кой какъв задник имал,пък какви цици.
Ясно е,че темата е клюкарска и всички дразнят всички.Но понякога изказванията са много неадекватни.

# 611
  • UK
Мислех, че отдавна сме се разбрали, че не е нужно да сме Мис Свят за да коментираме останалите. Тъпо е да размишляваш така. Simple Smile Ти също не си велика красавица, никога ли не си изразявала негативно мнение за някого?

# 612
Тази Джесика Симпсън, тази Джесика Симпсън ли е?

Е, сравнението ти е доста нелепо, спор няма. Личното ми отношение към Джесика Симпсън е нулево, но да се нарича бременна жена "трътла" никога не съм била съгласна, затова се и намесих. Пък и небременна да е, пак си е тъпа проява  Mr. Green

# 613
И кое точно е тъпа проява? Питам дали двете момичета са едно и също лице?!?!

# 614
  • UK
Тук бременна ли ти изглежда, снимката е много стара, или просто си е трътлеста?
http://thebackporchstudio.com/wp-content/uploads/2009/01/jessica … s-weight-gain.jpg

Общи условия

Активация на акаунт