Звездни компромати-80 част

• 49 815
  • 748
  •   1
Отговори
# 90

И една позната, която живее в Чикаго ми го беше казала. Взимала за плакат с автограф по 20 $. Както и за поздрави е взимала пари, но незнам точно колко. Парите за поздрави предполагам са отивали в джоба и. Жената се възползва, ден година храни.... Simple Smile

Много ми е интересно, какво ли им отвръща Анелия, като се доближат до нея и я помолят за автограф.... :" 20 $ , моля!"  newsm78

Плакат с автограф е струвал 20$, поздрав там някъде. Предполагам, че плакатите са били сложени на някаква маса с цена 20 $. Виж за поздрав незнам как е искала парите точно....Ще питам Laughing

# 91
А кой е истинския профил на Николета, ориентирайте ме колко приятели има?
Ni Lo и е профила.

Почти като J.Lo.  Joy hahaha

# 92
Изобщо  не го вярвам за автографа.

А това за микрофона е абсурдно. Все едно малко хонорар е взела за цялото турне, та от там да събира.

Виктория- момичето от клипа на Азис и Тони  Mr. Green Mr. Green Mr. Green по-старичка е снимката

# 93
  • София
 Simple Smile  bouquet

# 94
Кортни Кокс

По повод на разликата в стъпалата на Коко си мисля, че е ходила на спрей-тен и затова са така...аз не съм ходила и само предполагам, че е от това. По-запознати с тази процедура да кажат дали така се получава?  Thinking

# 95
  • Lost in a fairytale ...
Оф, връщам се да чета ...

# 96
Вместо запис
Вики от Мастило

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 14:40 от ivss

# 97
# 98
# 99
# 100
# 101
И естествено за края- промоцията на Цвети.  Flutter

# 102
# 103
# 104

Ако се появя така на среща, със сигурност ще се наложи да вечерям сама...  Joy
Милото ще е избягало през задния вход, още преди да съм го зърнала .... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт