Звездни компромати-80 част

• 49 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Видин
 Joy

# 302
  • София
Абе мацки, що така се нахвърлихте върху Вихра. Вярвате ли изобщо на статията  newsm78
Колкото до Николетка - вчера много лошо впечатление ми направи именно снимката на Божинов, която си е лепнала на профила. Хубаво момиче, ама просто. Толкова й е акълът - толкова си може. Явно самият Валери няма нищо против нейното поведение. Щото и неговият умствен капацитет не е от големите.

Бритни Спиърс
Джесика Симпсън на втората снимка ми е много смешна - като начумерена лелка е
Виктория Бекъм за мен тази жена е плашещо кльощава и далеч от всякакъв сексапил (при положение, че харесвам Джей Ло е повече от ясно)
Денис Ричардс
Майли Сайръс
Сури отива на балет с мама
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

# 303
  • София
Сури колко красива ще бъде един ден...
Бритни няма ли личен фризьор да я оправи най-после.
Денис Ричардс не остарява..все така си изглежда от години..

Най-ми е мъчно за детенцето на Валери и Алисия.То,горкото,най-потърпевшо.Вместо мама и тати да си го гушкат всеки ден те с глупости се занимават.

# 304
цитат :
Една от дамите дори осветли многобройните посетителки във форума на bg-mamma за срещата си с Елена. "Хубава, слаба, висока, тъмнокоса, с хубав тен - без забележки", е описана половинката на Бербо от жена с никнейм Камий./БЛИЦ

# 305
ООоо адски много ги харесвам, а Кристен все повече се разхубавява.В новия Космополитън дори има нейни снимки от 2002 до сега...просто страхотна градация  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 306
  • София
http://kliuki.bg/130902/%d0%9a%d0%be%d0%ba%d0%be-%d0%94%d0%b8%d0 … %b8%d1%8f-%d0%b7/

Емилия и Коко.. Joy hahaha Joy

Ама тези от клюки.бг ме разбиват Laughingама само глупости пишат,верно  Crazy

# 307
Сури колко красива ще бъде един ден...
Бритни няма ли личен фризьор да я оправи най-после.
Денис Ричардс не остарява..все така си изглежда от години..

Най-ми е мъчно за детенцето на Валери и Алисия.То,горкото,най-потърпевшо.Вместо мама и тати да си го гушкат всеки ден те с глупости се занимават.
[/quoteе
Бащата се занимава с глупости, ще бие по простотия и онзи келеш Благо Георгиев(вселенския хубавец Joy). Алисия най-умна ще излезе, като си мълчи.
За умственият капацитет на Николетка..........без думи............ Rolling Eyes Shocked

# 308
Горката Кейт, интересно ми е Сури като стане 30-40 кг как ще се справя с носенето и.

# 309
  • София
...
Емилия и Коко.. Joy hahaha Joy
Ама тези от клюки.бг ме разбиват Laughingама само глупости пишат,верно  Crazy
"За пластичността й можел да й завижда дори и Йордан Йовчев – невероятният ни български гимнастик, постигнал много за славата на България."  Joy

Ей, тия наистина почнаха да се оливат с простотиите си! Но поне статийката е забавна, надали претендира за достоверност  Mr. Green

# 310
Николета много изпростя вече  Tired хванала се е с обвързан мъж, окей, тяхна работа. Защо го демонстрира толкова махленски. Сякаш за да натрие носа на Алисия (не че съм й фен). И с това видео с Лиана изселяня още повече ...  Whistling лошите момичета  hahaha

# 311
Горката Кейт, интересно ми е Сури като стане 30-40 кг как ще се справя с носенето и.

И аз това си помислих  Laughing
То пък бива,бива...ама така и се е качило на главата на Кейти,че незная как въобще се връзва на някакво лапе .Станало дърта магарица,ще го носят,че и с одеалце ще го повиват едва ли не ,пък иначе с токчета и червило  ooooh!

А това Бритни все пие ли пие,какво толкова пие  в тези големи чаши със сламки.То колкото и снимки да видя,тя все пие.Явно това прави по цял ден.И косата и е просто отвратителна.Че не си е оправила екстеншъните,не ги е оправила.Ами поне я посрещи и поприглади или поне една шапка си сложи.Отчайваща е направо,а колко хубавка беше едно време  Tired

# 312
Кортни Кокс и Дейвид Аркет се разделят след 11 години брак. Sad Жалко. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1319734/Courteney-C … ars-marriage.html

много тъжно наистина  Tired харесвах ги като двойка

тия от вестните не спират да крадат мнения от форума и да ги цитират, нахалитети мръсни

# 313
Николета по мое мнение не е виновна за нищо.Тя е свободна, може да бъде с когото си поиска, тя отдавна харесва Валери и не веднъж го е казвала.Той е бил семеен , той е носел отговорност.Това , че е решил да смени Алисия  за мен не означава , че същото ще се случи и с Николета. Човек рано или късно си намира майстора.А за бременността , една лъжа повторена 1000 пъти най - накрая се оказва истина.

# 314
естствено, че не носи отговорност Николета, тя е необвързаната в случая, но се показва като пълна панаирджийка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт