Звездни компромати-80 част

• 49 564
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
# 571
   Успях да видя част от тях...къде ми трябваше да се ровя, ама пусто любопитство... Sick Sick  Радвайте се,че не сте ги видяли!

# 572
Другата Симсън,трътлата с гадже

Трътла е, щото е бременна. Поне така се говори.

# 573
  • София

Дам.. много е сладка и е без никакъв грим.. Много я харесвам от този клип .

# 574
# 575

Боже, каква нелепица, какви вихрени деви  Laughing Laughing Laughing А юристката ме впечатли, предричам й върволица от минали през съдилищата клиенти  Mr. Green

# 576
с Джулиет Люис Джулиет много я харесвам като актриса, но в последните години май се беше поизгубила 

Роклята й е страхотна и й стои перфектно  Heart Eyes
Сиара е супер сладка, много я харесвам  Flutter Party

# 577
  • София
http://www.blife.bg/article-5251

Не се спря това момиче Grinning

# 578
# 579
# 580
# 581
  • София
Мдам Адам снима някакъв нов филм, за Мат не съм много сигурна  Mr. Green

# 582
Другата Симсън,трътлата с гадже

Трътла е, щото е бременна. Поне така се говори.

От доста време вече си носи излишните 15-на килограма.Не е от последните месеци.
И като гледам впитите й дънки,къси роклички/сигурно,с цел да подчертават 'стройните' й бедра/ и обувки на 12см ток,не ми изглежда на много бременееща,но възможно е.

# 583
Айде стига вече с тези трътли.

Трябва ли ако не си 50 кг да си трътла?И прави ли те това по-малко човек или по-грозен човек?
Те и тези от по 50-те килограма приличат на чучила в главите,ама щото били слаби -простена им е грозотата  Mr. Green

Джесика е 1000 пъти по-хубава и по-женствена от другата късокоса Симпсън,пък нека да е "трътла"  Peace

# 584
  • софия
спомням си още първия и клип, и от малкото, което съм гледала от нейното творчество с отчаяните и опити да си прикрие кривите крака.
е то не бе чекнене, ходене и танцуване по странен начин... и кво, накрая в живота си ходи с ластични дънки тип чоропогащник.

BTW, прави ли ви впечатление, че вече няма деца и млади хора с криви крака?
в моето детство имаше страшно много момичета с тази форма ()

Общи условия

Активация на акаунт