Звездни компромати-80 част

• 49 439
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Червените обувки на Версаче са ми... Sick

Изтървала съм, кои обувки имаш предвид?

# 616
  • Варна

Е, добре де, как можеш да се харесаш с подобен тоалет!?!?!?  ooooh!

# 617
Абе, тука не беше ли клюкарник или съм объркала форумО и на неподходящо място обсъждам нечии стрии?

Тук бременна ли ти изглежда, снимката е много стара, или просто си е трътлеста?
http://thebackporchstudio.com/wp-content/uploads/2009/01/jessica … s-weight-gain.jpg

Трътлеста е  Mr. Green

# 618
  • София
инфантилна, защо повечето от снимките ти не ги отварям  Crossing Arms

Хайде и аз да се изкажа за трътлите. Джесика Симпсън изобщо не я харесвам, но не мога да я нарека трътла. Да, доста се е заформила, но не е трътла. Дори и Дженифър Хъдсън, която беше направо дебела, а сега се е повталила, също не мога да я нарека по този начин. Да не говорим, че последната дори ми е много симпатична, но там играе важна роля и самото излъчване на човек  Grinning
Скарлет Йохансон пък не ми се иска да я виждам слаба като скелет - екстра си е така.

na_ga, МГМ, дайде определение за трътла щом така ни се разминават понятията... Ето, аз например съм пухкава, не дебела, но съм висока. И не се намирам за трътла изобщо  Naughty

# 619
Тук бременна ли ти изглежда, снимката е много стара, или просто си е трътлеста?

Изглежда ми подута и подпухнала, като след хормонална терапия. Досущ Марая Кери, която се подлагаше сума години на същите, за да стигне до настоящата си бременност. Пък може и депресирани да са били, де да знам. Така или инак е тъпо да се подиграваш на жена заради килограмите й. И да си самата ти също жена, нали...  Wink

# 620
Мислех, че отдавна сме се разбрали, че не е нужно да сме Мис Свят за да коментираме останалите. Тъпо е да размишляваш така. Simple Smile Ти също не си велика красавица, никога ли не си изразявала негативно мнение за някого?

Тук въобще не говоря за себе си.
Аз велики красавици не съм виждала.НЕ съществуват такива.Може и да ми хареса някой като цяло,да ми е симпатичен,но да е велик красавец чак  Crazy .Пак казвам досега не съм срещнала такава жена  Peace

И ,да,изразявала съм се понякога ,че някой не ми харесва ВИЗУАЛНО и то за някой,който наистина си е грозничък  Wink

Но това,че някоя си била трътла при положение ,че не е  newsm12

За мен трътла е Куин Латифа примерно.И въобще не ме интересува колко била готина,печена и прочие.Трътла ли е?Трътла е.Тя даже никога не си е правила и труда да отслабва.Решила е ,че така си е добре .Но нека.Поне не се е тормозила за всеобщото мнение  Laughing А Джесика очевидно си има някаква причина за това напълняване,но и да няма,каквъв точно е проблема,не разбирам?Трябва цял живот да гладува ,за да не би някоя безизвестна форумка от бг мама да  я нарече трътла ли  newsm62
Точно там е драмата.Който си е дебел си дебел.Той не се коментира.Бил готин  Mr. Green
Но някой си бил слаб,надебелял в един момент без никой да знае точната причина и вече ...О боже...каква трътла,какви стрии,какви телеса и сланини  Sick

# 621
Гери Донева, Мария Илиева, Галена Димова
много гаден грим, състаряващ  Confused

Halloween Victoria's Secret , ако е пускано вече, ша прощавате  Mr. Green

# 622
Ще качвам вече снимки чрез прикачи.ком, явно тези руските не се отварят от всички.

И на мен Джесика Симсън не ми изглежда напълняла от хубаво. Дано поне има резултат. Българската актриса Параскева Джукелова така напълня, после имаше едно много откровено интервщ с нея в Ева, мисля, където споделя годините прекарани в опити да има бебе. Може би това е и причината за напълняването, но аз я харесвам повече сега, по женствена ми е.

# 623
  • София
Кой каза, че Марая Кери е бременна? Много дълга бременност изкара тя - втора година поред  Rolling Eyes
Аха, сега от постовете разбирам, че трътла = дебелана. Защото аз под трътла разбирам нещо малко по-различно, свързано най-вече със смъкнатите и отпуснати големи задни части и наличие на къси крачка.

# 624
  • UK
Мисля, че бъркате "трътла" с "дебела" - обясних няколко пъти, че не е нужно да си дебела, за да си трътла, както и може да си дебела, без да си трътла. Джесика, както и Марая, нямат хубава структура поначало, къси, набити крачета, пълни ръчички, Скарлет е пухкава, но е пропорционална, просто не е трътлеста. Куин Латифа е дебела, но в никакъв случай не е трътла.

Определение не мога да дам, все едно да дам определение за "красива".

Ох, елфичке, ти сериозно ли. Ами тези, които за теб "наистина са грознички", за мен може да не са. И аз мога да кажа "как така коментираш Клодия, като е сто пъти по хубава от теб"? Защо я коментираш, та тя наистина е сто пъти по хубава от теб? Че и хиляда? Ами не я коментирай. Къде е списъка с това кой от кого е по красив, да знам кого мога и не мога да коментирам?

Мисля като тонкабонка.

# 625
Трътла не е = на дебела, също мисля, че е по скоро определение за къси крачета, смъкнато дупе. За Николета съм чувала, че е трътла, а тя е слабичка. Но и в този смисъл не намирам Джесика Симпсън за трътла. Не е и с къси крака и има хубаво дупе Simple Smile

# 626
  • UK
Как да не е с къси крака Джесика Симпсън? http://www.azcentral.com/i/sized/3/0/B/e298/j350/PHP49C44BC3D9B03.jpg
Едит: Ето тук си личи още повече:
http://4.bp.blogspot.com/_k0QhthytkgQ/S16pgdoeVMI/AAAAAAAAADQ/Yn … on-short.legs.jpg

# 627
Това са снимки, когато съм я гледала в клип не ми е правило впечатление. Значи отново имаме различни критерии.

# 628
  • UK
Да, със сигурност на най нормални снимки си личи грешно, а в клипове, където знаят как да я снимат и какво да използват, за да не си личи, там със сигурност се вижда как изглежда наистина. Също така и по снимки от фотосесии, минали всякаква обработка. Или някой си е играл умишлено да и скъсява краката на всички снимки, които не са правени от професионален фотограф, в студио и така нататък. Не може да кажеш просто, че не са й къси краката, те не са къси, те са ултракъси, особено се вижда на снимката, на която е по бански, още от периода, в който е слабичка, изглежда, все едно са й лепнали тялото на краката на осемгодишно, поне като дължина. Мога и още да ти намеря, не ми е проблем, в случай че тези не могат да те убедят. Не е въпрос на различни критерии, а елементарни правила за пропорционалност.

# 629
МГМ, ама си и ти един хейтър. Всеки път се заричам да не споря с теб на тема хубави жени, и все се забатачвам в обяснения. Къси са и. ОК?

Кийра ор предния ми пост

Бранджелина   Анджелина

Общи условия

Активация на акаунт