Звездни компромати-80 част

• 49 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
Елфичка, разбира се, че си по красива от Клодия. Най красивата си ти. LaughingИ най умната, понеже явно прекрасно си разбрала какво имам предвид под "Аз съм ВИП".

# 661
Еми супер.Аз съм 172,тежа 65 кг и значи не съм ТРЪТЛА .Пък нищо,че краката ми не са от най-слабите,но пък са дълги  Laughing

И искате да кажете,че щом една жена няма перфектните пропорции,тоест краката и изглеждат по-къси спрямо горната част и независимо дали е слаба,то тя е трътла  newsm78
Незнам защо,но все си мисля,че определението ТРЪТЛА е свързано с дебелина на тялото или части от тялото,а не с  дължина на крайници  Thinking

# 662
  • UK
Ти сериозно ли или просто се правиш? Щото ако е сериозно, много лошо.

# 663
  • Варна
И искате да кажете,че щом една жена няма перфектните пропорции,тоест краката и изглеждат по-къси спрямо горната част и независимо дали е слаба,то тя е трътла  newsm78
Еврика! Simple Smile
Незнам защо,но все си мисля,че определението ТРЪТЛА е свързано с дебелина на тялото или части от тялото,а не с  дължина на крайници  Thinking
Не мислиш правилно, нали това ти казваме. Simple Smile
Айде спирам вече, че стана досадно.
Извинете момичета!   bouquet

# 664
И последно, мислите ли, че Дж.С е трътла в слабия й вид, въпреки че са й къси краката? Аз - не.  Rolling Eyes
Явно всеки си има собствена представа за трътла.

трътлест - wide-hipped, fat-assed - това пък е от EuroDict-a

# 665
  • Бургас
сори за линковете-копирам едно,а поставям друго. newsm78
Айде стига с тоя спор за трътките,много лично ги примате нещата, да уважаваме мнението на другите и да го приемаме,дори и да не сме съгласни с него. Hug

# 666
Ок.Спирам.Сега ме изкарахте,че нищо не разбирам от ТРЪТЛИ  Laughing Така да е!Явно не разбирам.Явно не съм толкова критична.Но все си мисля,че определението ,което някой даде за Джесика Симпсън -трътла,го направи не заради късите и крака,а по-скоро заради дебелината и  Wink И въобще това се коментираше след това.Колко била слаба преди и колко дебела станала.Накрая се появи някой друг и реши,че трътла е жена с къси крака ,независико дали са слаби или не са  Joy

МГМ ако обичаш спри да коментираш всеки мой пост.Аз ти давам игнор по-добре го направи и ти!

# 667
# 668
Хаххаха, вижте на каква снимка на Парис попаднах, стара е ама...  Mr. Green Това като стана дума за "cameltoe"

И като заговорихме за Джесика  Confused

# 669
Здравейте момичета! За първи път се включвамв темата ви,но не можах да се сдържа по отношение на спорът за трътлите Grinning .Определено дебелината не определя дали дадена жена е трътлеста или не.Поддържам мнението ,че в действителност става въпрос за пропорциите.И Elfi4ka това че си 172 см. не те прави автоматично не трътлеста. Зависи от ПРОПОРЦИИТЕ ти. Btw лично познавам трътлеста волейболистка , на която торсът е по-голям, съответно крайниците и са по-къси.

# 670
elfi4ka, не се връзвай, много си си хубава даже,не те познавам, но  позволих си да разгледам някои от снимките в профила ти Embarassed и искам да ти кажа , че си много красива жена по моите критерии!   bouquet

# 671
elfi4ka, не се връзвай, много си си хубава даже,не те познавам, но  позволих си да разгледам някои от снимките в профила ти Embarassed и искам да ти кажа , че си много красива жена по моите критерии!   bouquet

Ой,не недей.Сега ще излезе от някъде МГМ и ще те направи на нищо  Laughing

МЕрси много.Старая се доколкото може,разбира се.  Blush

# 672
http://www.kakvo.org/tword/трътлест

трътлест Разг. Нисък и дебел, набит човек. Това според тълковния речник.
На всички в темата искам с най-добри чувства да напомня, че темата е създадена, за да коментираме звездите и звездичковчите, а не мнението на форумките.
Така де, на никого не му е приятно да дава обяснения за мнението си,  или да се оправдава за него и не е редно да го прави.

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 16:28 от Dannielle

# 673
Хаххаха, вижте на каква снимка на Парис попаднах, стара е ама...  Mr. Green Това като стана дума за "cameltoe"

Как й стърчат пръстите на краката от обувките  hahaha

# 674

трътлест
трътлеста, трътлесто, мн. трътлести, прил. Разг. Нисък и дебел, набит човек.

Общи условия

Активация на акаунт