Аз, доколкото се информирах, това не е антибиотик, а пред антибиотик. Започнах да го давам, тъй като Мони беше 1 седмица със сополи, оздравя и след 2 дни пак му излязоха, но започна и да покашля и така вече отново цяла седмица и няма оправия! Добре че поне не кашля... Утре сме на преглед, дано му е добре гърлото!
Да оздравявате и вие много бързо!!!

, надявам се всички болни дечица да се оправят скоро. Днес изобщо не ми върви и от сутринта ми е тръгнало на зле. Отивам аз до аптеката да купя въпросния Суметролим и какво се оказва, че педито явно или е объркала или не знам какво е целяла, но вместо суметролим е изписала името на някакъв друг антибиотик, който обаче е много силен и се пие веднъж на ден, а тя изписва дозировката на суметролима. Аптекарката вика на толкова малко дете тази доза е много. Звъняла съм цял час на педито, еми не ми вдигна телефона и не взех антибиотика. Вече да се чудиш да вярваш ли на лекарите, или не. Чакам утре да се свържа с нея и май ще се сменяме. То бива бива, ама да внимават малко повече 
Да са здрави и щастливи и с много късмет!
на Мишо му излизат наведнъж 6 зъба
четири отгоре и два отдолу ... засега имаме само два отдолу. Много се мъчи миличкото, от вчера е с температура и току проплаква жално...

/, тортата беше много красива и въобще всичко беше чудесно. Днес празнувахме с роднините, утре сме с приятелите, ама без рожденика 

В Пловдив съм ги виждала само на едно място и май ще идвам до София.

! Ради снощи се пусна на няколко пъти и направи самостоятелно по 5-6-7крачки и днес на два пъти, но това едва ли се брой за прохождане /ще имам време да обезопася апартамента
/
бъди силна и спокойна баба ти е на по-добро място, а за прохождането е рано да се притесняваш!
. Вярно е, че все по- малко време ще ни остава за писане, но все пак ще се явавам да се отчитам и да си сверявам часовника докато мога.
))))))))

.Добре сме ние.

и какви са тези притеснения?
и аз се присъединявам в списъка на мами на не проходили бебоци
но аз не се притеснявам, а се наслаждавам на последните си по - спокойни дни
и стига където си реши, изправя се по мебелите, слиза от леглото и се опитва да се катери, слава Богу за сега неуспешно!
Препоръчани теми