ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, да се похваля, Мишо проходи!  Heart Eyes

# 361
  • благоевград
Абе я да питам ,мине не мине време и 4ета този проходи онзи проходи , вие какво разбирате под проходи  newsm78 Теди от 2 седмици стига сам от едно място до друго ама да си ходи сам по стаите още не е . Та за мен прохождане е като си движи сам навсякъде . Аз ли греша или ?

# 362
  • Deutschland
Еди,честити ви крачка!
Вики го е страх да се пуска,иначе прави 1-2 крачки и това е.
Честит рожден ден на Алекс!  bouquet

# 363
Здравейте, не съм писала от месеци поради някои тъжни събития, но сега е ред на няколко реда...

Малката ми бонбонка Ели расте и хубавее, разбират се с кака си, добре се и дракат ...  да са ми живи и здрави. Малката знае точно какво иска, как го иска и кога го иска, знае какво и се яде и пие. Проходихме края на август месец (на 10 месеца), като никой не  я държал, мислех че ще проходи след година, защото пълзеше много...но детето искаше да е мобилно на по-високо ниво. Аз тъкмо бях в ревлив период, че ще пропусна нейнните първи стъпки заради работата ми...но детето ме зарадва и успокои Simple Smile Вече свикна на графика на двете баби ,таткото  и не се сърди като я гледат. Чувствам се добре на работа, на половин ден и много ме зареждат различните емоции...така се радвам и на децата пълноценно.
За яденето - много е капризна, за сметка на това иска всичко да опита, днес искаше сама да използва лъжицата...Много периоди имаме, но не се отказва детето от месото, явно е отявлено месоядно. От друга страна и до 5-6 пъти на ден си иска кърмене, като ме няма не прави проблем, но опитала майка ми да дърпа...като видяла, че не и дават се успокоила Simple Smile
За ходенето по малка нужда...вечер като и махна пампата и задължително се напишква я на килима, я на подовото отопление... hahaha

Зъбите ни растат - имаме си 4 горе и 4 отдолу, два долни набъбнали кътника ....и това което е най-характерно от няколко месеца изооообщо не спим- нощем цока по няколко пъти, пие вода няколко пъти и ни рита по няколко пъти...пълна идилия, всяка сутрин мога ферман да изпиша за нощните ни одисеи...това е от нас ...

поздрави и усмивки на всички !

# 364
Здравейте.Тъй като видях ,че следва да дам отчет ,реших да пиша.Редовно ви чета ,но времето ми все не стига.И така термина ми беше на 26 10 2009,но родих секцио на 16 10 2009.На бял свят се появи страхотен мъж на име Борис ,който тежеше 3550 и ръст 51 см.Кърмих го до 8 месец като 6 от тях беше само на кърма.Най лошото е ,че през цялото време ме използваше за биберон,най вече нощем естествено....но всичко минава и заминава.Проходи на 10 месеца и е страхоте сладур.На всекиго пожелавам толкова спокойно и кротко дете,дано така продължи и занапред.Тъй като не знам как да прикача снимка за да покажа моята гордост ,ще ви пратя много целувки и ви желая прекрасни моменти с вашите малчугани. Heart Eyes

# 365
Момичета, да се похваля, Мишо проходи!  Heart Eyes
Честитоооо!!!  bouquet
Здравейте, не съм писала от месеци поради някои тъжни събития, но сега е ред на няколко реда...
Sad  Съжалявам,но се радвам,че намина ,и че наборката е добре и щурее...  bouquet
Здравейте.Тъй като видях ,че следва да дам отчет ,реших да пиша.Редовно ви чета ,но времето ми все не стига
Добре дошла,радвам се,че се престваши да се присъединиш към нас.Снимка можеш да качиш в общия албум в www.snimka.bg,ще ти изпратя паролаи  никнейм на лични.  Simple Smile
Ина-Мария,проходил е малкия значи,голям си образ.Щом може да се придвижва от точка А до точка Б с по няколко крачки самостоятелно,то вече ходи.А за разхождането по стаите-това става постепенно,не от първия ден. Laughing

# 366
Еди,честити ви крачка!
Вики го е страх да се пуска,иначе прави 1-2 крачки и това е.
Честит рожден ден на Алекс!  bouquet
Embarassed Де да можеше да ми честитиш такова нещо, Диваненце  Joy
Моето кюфте го чакм догодина, още ходи хванат яко и за двете ми ръце. Вече не суче...май от 3 дена.
И аз се чудя дали да му предлагам, щом сам не се сеща, сигурно кърмата ми доса е намаляла и без това.

Честити му бързи краченца на Миши, да го слушат и да не пада!
dressta-Зори - добре дошла.
ЧРД!!! и на Алекс! да съчетае нациите които е събрал в най-добрата комбинация  Heart Eyes

# 367
  • благоевград
EE Деска мерси 4е ме светна тогава  Embarassed аз си 4акам да по4не сам да си обикаля 4е да се похваля 4е ходи . Сега ще запиша в тефтера 4е вече ходи бубата .

# 368
  • Пловдив
Ина-Мария, Петър започна да обикаля сам почти месец след като се пусна да проходи.

# 369
Честити крачета на Мишо.
dressta-Зори добре дошла

А МАрина пък, вече втори ден, излиза с дядо си без количка Simple Smile Много сладка, по два часа навън, ходят сядат по пейките, почиват и пак ходят. Впечатлява се от всичко, сякаш досега не е виждала света от количката. Само се захласва, сочи и вика "ауууууу".
Яде като за световно, чудя се къде го слага, и не дебелее, като проговори ще я питам как го прави  Joy

# 370
Бързо и кратко включване-ние сме добре!
Катето изкачва стъпала, сама!!!! е само девет - десет, но е супер. Подпира се на стената и краче по краче върви нагоре.
Яде добре, но напоследък е намръщена-заради кътниците.
Честито на новите рожденици!

# 371

Яде като за световно, чудя се къде го слага, и не дебелее, като проговори ще я питам как го прави  Joy

Joy Joy Joy
Питай, ако ти каже сподели тайната! Wink
Иначе и моят мишок е същият! Яде като невиждал, а не му личи, ама грам! В България като бяхме бабите жив го ожалиха милия. Недохранен, с тая кърма гладувало детето, но като видяха как порядъчно си похапва млъкнаха. Mr. Green

Честито на сладура на Юлианка! Жив и здрав да е мъника за радост на всички! Heart Eyes

# 372
                        Честит рожден ден на Алекс на julianka!!!

Честити крачета на Мишо
smile3539

# 373
Честит рожден ден на Алекс, да е жив и здрав и много игрив Simple Smile

Joy Joy Joy
Питай, ако ти каже сподели тайната! Wink
Иначе и моят мишок е същият! Яде като невиждал, а не му личи, ама грам! В България като бяхме бабите жив го ожалиха милия. .. Heart Eyes

Ронка майтапа на страна, ама след опит с едно злоядо, второто ми се вижда като ламя, аз му се радвам, ама  кво става....бащичко , яде не му се лепи, а дано е така и като порасне Simple Smile)
Вечеря на Марина - едно бурканче пиле с грах, една филия хляб, един банан, не знам колко бисквитки и солетки, защото кака и я захранваше, настъргана ябълка с грозде, след това яде от чинийката на баща си боб, после от моята карфиолена супа няколко лъжики, две парчета шунка, едно кашкавал и приключи с 210 грама мляко. Аз така и по празниците не ям, и пак дебелея  ooooh!

# 374
Аааа вие за килцата ли говорите Laughingаз съм по-малко от преди да забременея Joy към 48 кила съм.Теодор скоро ще ме бие в това отношение,а освен това ще трябва той да ме носи не аз него hahaha

Общи условия

Активация на акаунт