ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Да се похваля и аз РАДИ ПРОХОДИ !!!

# 376
Да се похваля и аз РАДИ ПРОХОДИ !!!

Честити крачета smile3539

# 377
Ехее, всички прохождат, всички деца ядат по много... не е честно така!  Mr. Green
Моето не ще нито едното, нито другото! Особено тия дни откакто се опитва да се разболее, е почти изцяло на кърма, ама и в най-ящните си дни пак рядко изяжда повече от 100гр.... а си наддава!  newsm78

Честито на всички самостоятелни крачета!  smile3539 smile3539  :applaus

# 378
еей! Ето ни и нас)))
нито ви чета редовно, нито пиша...  Rolling Eyes ама с моя дивак е така  Crazy
благодаря за всички ви пожелания в наш адрес!
Вчера заведохме рожденика в пловдивския детски клуб за да се разнообрази. Та между другото казах на момичета дето работят там, че е рожденник днес ... и те давай да му се радват, да желаят всичко хубаво, ама накрая разбрах, че те го приеха за 2-годишно дете  Shocked и като разбраха, че той е само на 1 - е така ни гледат  Shocked Laughing
Много му харесва там в клуба и реших да предложа на майки от Пловдив да организираме една такава среща - нека децата да поиграят, а ние ще побъбрем покрай тях, а?!
Иначе за отчета - Алекс проходи 3 седмици преди РД. И сега няма спиране sohappy
Яде почти всичко каквото му давам, даже посяга на това което не му трябва изобщо  Laughing Мнооооого е активен! от една страна се радвам на това, но от друга... трудно ми е, защото понякога просто не смогвам, а няма откъде де чакам помощ...
Иначе кърмим се още. Мисля вече постепенно да минаваме САМО на нощо кърмене и ако стане - ще му мислим как да спирам окончателно.
малко със закъснение черпим ви с нашата торта  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 16:23 от julianka

# 379
  • Deutschland
Еди,честити ви крачка!
Embarassed Де да можеше да ми честитиш такова нещо, Диваненце  Joy
Моето кюфте го чакм догодина, още ходи хванат яко и за двете ми ръце. Вече не суче...май от 3 дена.
И аз се чудя дали да му предлагам, щом сам не се сеща, сигурно кърмата ми доса е намаляла и без това.

Упс,пообъркала съм се малко.Нищо де и нашето време ще дойде да ни честитят  Simple Smile

# 380
Днес направихме прощъпулника на Ради! Омесих питка, търкулнахме я и Ради си хвана термометъра наречен за лекар , а после и книга за писател. по-късно се пресегна и за мишката, явно ще се играе на компа  Grinning Много съм доволна от избора му и дай боже да е показателен и найстина да стане лекар! По- късно ще кача и снимки да го видите
Ето и питката която направих за прощъпулника на бебо.  Това е преди http://deizil.snimka.bg/baby/prosht-pulnik.547350.21345516
и след http://deizil.snimka.bg/baby/prosht-pulnik.547350.21345517
http://deizil.snimka.bg/baby/prosht-pulnik.547350.21345528

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 22:20 от DeiziL

# 381
Здравейте момичета,

Голямото ми момче стана днес на 3 годинки Heart Eyes. Почерпете се за негово здраве Simple Smile:

За първи път празнувахме с дечица в една стая за игра, много вълнуващо беше, имаше и дворче, караха колела на слънчице. После пък се разходихме с още едно семейство до Витоша, а утре продължаваме купона в детската градина. Ще присъствам и аз с малкия. С това ще закрием серията от рождени дни на моите мъже Laughing.

Извинявам се, че не успях да стигна онзи ден до южния парк, даже не можах да пиша, но до последно чаках Деян да се наспи, а после пък стана късно, че трябваше да пазарувам за РД-то и после да взимам Васко от градина. Не съм ви чела още (само последната страничка), но съм сигурна,че сте си изкарали много хубаво Grinning.

Deizil, честито прохождане на Ради Simple Smile.
julianka, със закъснение честита първа годинка на детенцето. Здраве и късмет Hug!
Elsun, никакви болести, оздравявайте Hug. И моят нещо отказва да яде откакто се беше разболял и направо се побърквам докато го излъжа да хапне нещо.

# 382
Честито на днешните именици-да са здрави и щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet Весел празник.

Честити и проходили крачета на големите ни сладури.

И Бобо доста си хапва,пу пу.Щом се сложи покривката ,той е пръв.Освен неговите си основни хранения не отказва и с нас нещо да чопне.Иначе не спира,ходи,рови на всякъде.Още спи два пъти,кога ли ще си го събере обедното.През нощта ми се буди 2 пъти,незнам зъби ли са или си е навик,съсипва ме.Понякога иска мляко,друг път бързо заспива само с вода.

# 383
Честити празник на всички именници !!!
Юле,честито ти рождениче,не съм имала време да ти честитя! newsm38
Лил40,да е живо и здраво и твоето дететнце!!! newsm59
Дейзи,честити крачета на Ради.     bouquet

# 384
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

Ето, почерпете се за имения ден на Мишо и на съпруга ми Simple Smile

DeiziL честити краченца на Ради!

Честито на всички малки рожденници, които съм пропуснала! Да са много здрави, щастливи и послушни Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

# 385
                 Честит имен ден на Мишо на endira. Със здраве да си носи името!

Честито и на всички останали,който празнуват днес.

# 386
Ендира,да са ти живи и здрави именниците! Simple Smile

# 387
Хей,къде сте всички? Урагана ли ви понесе...?  Grinning
Ние сме болен, по-болен, най-болен - бебе, тати и мама, в тоя ред  Ill
Всъщност Бобчо е вече почти здрав и само ме дърпа да ходим, да си играем, а на мен краката и ръцете са ми локумени.

Пожелавам приятен ден на всички и да сте здрави най-вече!
Аз ставам, че и очите ме болят от компа...  Sad

# 388
Здравейте!
И в нашето семейство има болни.Марти е със зверска кашлица и хрема, а пък Дара е с повръщане, разтройство и температура.Добре, че спря поне да драйфа, че не знам по какъв начин щях да и свалям темп.От вчера са така и двамата, а малката нощес вдигна 39.3  ooooh!и аз се пощурих.Досега не ми е вдигала.Днес вече не повръща и е по-добре, но пък е гладна и сега реве, щото не може да яде каквото си иска.Не ще вече банани, сега ще я видя с лечебната хумана как ще е .
Големият не ми е боледувал от години и сега ми е едно такова странно...
Да се оправят по-бързо, че ще свърши хубавото време, а Дара само на прозореца виси милата.
Айде лек ден на всички! Hug
И да се оправяте всички болни, че ша ви пердаша!!! Mr. Green

# 389
Аз не смея да се похваля че сме здрави, утре трябва да бия две ваксини, защото изоставаме, и само се моля дребната да не се разболее пак.
Всички болнички да се оправят бързо, и майки и деца Simple Smile (мъжете в бройката на децата, че са отврат като се разболеят Wink )

Общи условия

Активация на акаунт