ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
А кога се слага ваксината за детски паралич?
За тази МПР чесно казано не знаех,че се слага в ръчичката ама все тя Тео ще реве като магаре пак Rolling EyesТой днес само като я видя и без нищо да му прави мрънка Joy

# 436
Включване от мен /макар, че вече мозъкът ми съвсем ще изкючи/:Катето ходи без грешка. Изкачва стъпала-8/9 и се уморява. Подпира се на стената или перваза и катери здраво.
Но нощите е един кич-кошмар. Shocked #Crazy Буди се, мрънка, понякога с писък. Това е най-малко пет пъти от заспиването в 20.00 до 7,00. Спи два пъти на ден-преди и след обед. Храни се екстра. Вече като я попитам "Ще акаш?" ли и "Ако?" и тя отива към банята и си сяда на гърнето след като я съблеча. Чинно си дриска. После изчаква да изхвърля акото и се мием или къпем. Същото е е с храненето-Питам "Ще има ли ам-ам?" и тя си отива до сточето за хранене ако гладна с думите ам-мам-мам.
Кажа ли й "НЕ-не!" за нещо и тя ми вика "НЕ-не!" и ми  се кара!  Laughing
Зъби-всички са избили без кучешки, но не докрай, а кътниците имат още мегдан до пълното им изникване.
Вкъщи всички шкафове са залостени, а тя види ли отворен и от вълнение възклицава или почва да се радва, че ще има нов трофей.
Обожава да ми носи чорапи или на баща си слип, свои памперси, пране от пералнята докато го мятам, пък и мръсното също. Чуства се някак си горда, че ми помага и се усмихва свенливо като я похваля.
Туй то!
Лека и спокойна нощ!

# 437
Да се включа и аз с проваления преглед при уролог.
Искаха ми 300$ и аз ги пратих по дяволите.
Като стане на година и половина, ако не съм ги прежалила още, ще дойда да си го прегледам в Бг.

# 438
Хайде да попиша и аз по никое време. Всички спят, а аз се кокоря тук и ям халва, утре да му мисля..  Mr. Green
Така като чета, май само моето диване не е проходило, едва от 2 дни се опитва да се държи само с една ръка за мен, ама голям страх... Хич не го интересува че на майка му питка и се яде.  Grinning Не че съм се притеснила, като гледам какви ги разказва Джоя, даже тайничко се радвам  Laughing
Но иначе и при нас не се издържа тия дни, все иска нещо, аз не разбирам какво (или се правя че не разбирам) и като не стане на неговото - едно мрънкяне непрестанно, буди си се нощем често, а битката за нов памперс е жестока.... така че всичко май си е в реда на нещата  Wink Sunglasses
Между другото си имаме нов номер - като го кърмя, задължително иска и от двете гърди. Сам си решава от коя ще почне и се мята ту на едната, ту на другата - като сме в къщи добре, ама онзи ден в парка като ми задърпа блузата нагоре, беше крайно недоволен че му предлагам само едната... какво ще го правя незнам, ама като ми е толкова сладък  Blush Grinning
Това майките с деца сме голямо зло, така да знаете! Twisted Evil Да ви разкажа една ситуация от вчера - вървим към парка, пред нас вървят възрастни мъж и жена с кучета и ние ги следваме, а Боби цвили от кеф... В това време обаче жената се обръща и решава да ми направи път да мина, а аз усмихнато и благодарих и казах че не бързаме, защото детето се радва на кученцата. При което тя така ми се сопна : "Е, нема що! Ние сме тръгнали работа да вършим, а вие кучета ще ми гледате!!!!"  Shocked #Crazy ...Зачудих се дали и аз някой ден ще изкукам толкова...  Crazy

Айде лека нощ, че станах досадна!  1countingsheep

# 439
Ели, споко и моя не е проходил.
Държи се здраво и за двете ми ръце, а като е хванат само за едната се гъне като кашкавален.
Ще проходят няма къде да ходят Simple Smile

# 440
Като стане на година и половина, ако не съм ги прежалила още, ще дойда да си го прегледам в Бг.
Еди,аз бях чела,че е доста опасно тестисите да престояват в коремната кухина заради по-високата телесна Т.В  зряла възраст има опасност от стерилитет ,ако тестисите са били на топло .Според мен не отлагай. Peace

Елсън,аз съм казала на моя,че ако изкукам на стари години,да ме гръмне да не мъча децата. Mr. Green

За пищенете,дърпането,сръднята и тръшнята,бройте ни и нас. Crazy

# 441
Добро утро.
Явно навсякъде е веселба с тия дечурлиги, аз бях чела че везничките са много спокойни, а то всъщност детенцето е спокойно и усмухнато, само дето много активно Simple Smile Да са ни живи и здрави.
ginbay страхотна питка, аз съм я чукнала за 19 декември, дотогава Марината може и да полети и да отнесе цялата наредба  hahaha
Еди, много пари, ама ако иамте възможност не отлагайте, дано да му няма нищо, ама за да сте спокойни...пари се печелят, здравето е важно  Hug
При нас също е голямо мрънкане посред нощ, избива и 6-я зъб и не се трае, на моменти.
А сутрин как се оправяте за работа, аз ставам в 6:30 и като отворя очи, МАрина ме гледа от кошарката и се хилосва, започвам да я обличам и оправям и я пускам (докато я обличам е малко като борба свободен стил), тя отива и буди кака си, започвам и нея да я обличам, мием зъби, станало 7:30, идват нашите, баща ми товари Никол за градина, става 8 без 15 аз още съм по пижама, МАрина ходи да ме дърпа да я гушкам, знае че излизам, и аз накрая отсвирвам всички, скривам се в спалнята обличам се за 1 минута гримирам се за 2 и изчезвам. Нямам време за нищо, една сутрин излязох по пантофи и в колата се усетих та се връщах, всеки ден съм без яке, защото го забравям, добре че е топло. Когато трябва аз да карам Никол ставам в 5:30,обаче МАрина винаги ме усеща и се буди, има някакви сензори това дете  newsm78 През това време мъжът ми спи блажено, защото е от по-късно, ама напоследък беснея и го изритвам, то човек не може до тоалетна да иде, мия си зъбите търчайки на един крак в коридора и гонейки Марина  #Cussing out Представям си майките с над 2 деца какво е, и моя ще иска трето....аааааааа!

# 442
  • Deutschland
Здравейте,и ние се записваме при проходилите.Не спира да обикаля.Имаме вече две контузии.Една на долната устна и една на езика(прехапа го).От известно време не се буди нощем(да чукна на дърво).Заспива 9.30 и така до 6.30-7.00 часа.От 2 седмици си заспива сам в леглото докато чета приказки и стихчета или пеейки песнички.
Еди какви са тия 300 долара.Тоя  преглед не го ли покрива здравната ви застраховка.Ужас!Тук за децата всичко е безплатно.И лекарства и ваксини даже.
Като стана въпрос за ваксините,тая ваксина за морбили тук казват,че има връзка с аутизма.Това бил най страшния страничен ефект.Аз мисля да я поотложа с поне една година още.
Честито на всички проходили дечица.

# 443
Здравейте,биха ни ваксината и ще се отчета има ли странични ефекти и какви....много ми е притеснено.Ако имах избор,нямаше да я отлагам, а въобще нямаше да я слагам,ама....айде да не мисля глупости.Не рева много диването,но открих начина да го накарам да млъкне и да забрави на мига,че е боцнат-дадох му бисквитка.Веднага се ухили на докторката,заръфа я блажено и забрави да реве LaughingСега чакам да се събуди,да яде и изчезваме навън.Хубав ден на всички

# 444
Здравейте!
Отдавна не съм се разписвала, но просто нямам време с шетащата непрекъснато из апартамента Гери. Вече ходи все по-стабилно и обикаля навсякъде, съответно и пипа навсякъде. Пада, става и пак продължава. Вече не се плаши като падне. И навън се пуска, обаче като падне и ми търси ръката и по някое време без да се усети, отново тича пред мен Laughing.
И ние преди две седмици бихме тази ваксина. Беше много спокойна след нея, а и нашата лекарка каза, че била една от най-леките.
Все още сме с четири зъба и не иска да яде непасирана храна. Не знам как ще се научим да дъвче Rolling Eyes
Хайде това е от нас, че станахме и излизаме малко навън Hug

# 445
Искам да честитя на проходилите,на бремените и всички с хубави поводи.Бъдете здрави,щастливи.

Ронка,каква е тази ваксина за каката?

# 446
ЧИпче,мома Катерина много сладка.Simple Smile

# 447
Еди,аз бях чела,че е доста опасно тестисите да престояват в коремната кухина заради по-високата телесна Т.В  зряла възраст има опасност от стерилитет ,ако тестисите са били на топло .Според мен не отлагай. Peace

Елсън,аз съм казала на моя,че ако изкукам на стари години,да ме гръмне да не мъча децата. Mr. Green

За пищенете,дърпането,сръднята и тръшнята,бройте ни и нас. Crazy

Деситка, правилно си чела. Нашите не са там обаче, а просто малко по-нагоре в торбичката и то когато му е студено на детенце. На топло се смъкват и си седят където трябва. Та най-сериозната диагноза, което може да е е "асансьорни тестиси" което е поправимо до 2г.  Peace Затова не бързам и ги проклетосах с тези 300$ Много е възможно и нищо да му няма, а тия ще ми смъкнат кожатата. Ще го видим на година и половина как е и тогава ще му мисля.
Диваненце, тука здравеопазването им е  ooooh! Зависи каква ти е застраховката...В случая нашата е скапана, но за съжаление не може да се промени засега. А за да влезеш в програмите им за финасово облекчаване трябва да си емигрант- т.е. със зелена карта. Ние се водим само временно пребиваващи и такива като нас според тях се спасяват в държавите си. За което, ако не трябваше да сменям 2 самолета бих била ок. Честно казано предпочитам да ги дам на наш лекар. Чета биографията на проф. Бранков и гледам човека е съавтор в 6 учебника, изключително човечен и специалист от класа. А тука някакъв вегаски незнаен уролог, ще се изживява като Господ и ще го раздава търговски, все едно ще ми опипа детето със златни ръкавици, айде у лево...

# 448
Като стана въпрос за ваксините,тая ваксина за морбили тук казват,че има връзка с аутизма.Това бил най страшния страничен ефект.
Оооо майко мила...мога да хвана къра вече #CrazyНаправо не знам как ще ида изобщо да му я бият...голям страх ме е обхванал с тези ваксинации ooooh!

# 449
  • Русе
Като стана въпрос за ваксините,тая ваксина за морбили тук казват,че има връзка с аутизма.Това бил най страшния страничен ефект.
Оооо майко мила...мога да хвана къра вече #CrazyНаправо не знам как ще ида изобщо да му я бият...голям страх ме е обхванал с тези ваксинации ooooh!

Оххх, моля ви стига психясвахте! Всяка ваксина е опасна, не виждам тази с какво толкова е по-различна, че и по-опасна от 10 валентните?!? Силве, като толкова те е страх, не я слагайте сега. Ако няма да ходи на ясла и няма контакт с по-големи деца, според мен няма опасност да лепне морбили...

На мен днес ми идеше да се гръмна. Водих Симеон на лекар, заради кашлицата му. Оказа се, че човечето е изкарало бронхит на крака!!! А аз 3 пъти го водих при нашата (няма да ми стигне цяла страница да изброя разни епитети) педиатърка да й обяснявам, че кашля и има сополи. Тя все ми повтаряше, че сополите били от зъбите, а кашлицата от сополите!  #Cussing out И аз кухата лейка си викам няма д ходя при друг, че ми писна да чувам 3 различни мнения и на края да си блъскам главата в стената кой да послушам..... Тази днес ми каза, че при зъбоникнене може да се вдигне лека Т, но в много редки случаи,когато венеца е много възпален! Че сополите и разстройството (а той и такова имаше) изобщо не могат да са следствие от проникване на зъб! И че само лекар, който не може да намери причината за тях, изтъква като такава появата на зъб!   ooooh! И за още няколко неща се светнах, но вече много дълго стана...

Тази нощ дребчо падна от леглото, както си спи  Cry Нали спи при мен и му слагам възглавници от страни, но и те бяха на земята. За пръв път пада и голям рев му дръпна, а и какво кашляне беше след това...

Elsun, и Мони ми разиграва същите циркове. Както суче, пуска и започва да сочи с пръст другата гърда и да вика "А-а-а" и така докато не му я дам! После пак първата...абе въобще работа да си намираме. А по кучетата друг път да не се заглеждате, а да ги оставяте да си вършат работата, че и тяхната не е лесна!  Mr. Green

Малко снимки от срещата ни: http://oktomvriiki09.snimka.bg/friends/sreshtite.378629.21461886

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 00:06 от OnlyOne

Общи условия

Активация на акаунт