За тази МПР чесно казано не знаех,че се слага в ръчичката ама все тя Тео ще реве като магаре пак
Буди се, мрънка, понякога с писък. Това е най-малко пет пъти от заспиването в 20.00 до 7,00. Спи два пъти на ден-преди и след обед. Храни се екстра. Вече като я попитам "Ще акаш?" ли и "Ако?" и тя отива към банята и си сяда на гърнето след като я съблеча. Чинно си дриска. После изчаква да изхвърля акото и се мием или къпем. Същото е е с храненето-Питам "Ще има ли ам-ам?" и тя си отива до сточето за хранене ако гладна с думите ам-мам-мам.
Не че съм се притеснила, като гледам какви ги разказва Джоя, даже тайничко се радвам

...Зачудих се дали и аз някой ден ще изкукам толкова... 
Да са ни живи и здрави.

През това време мъжът ми спи блажено, защото е от по-късно, ама напоследък беснея и го изритвам, то човек не може до тоалетна да иде, мия си зъбите търчайки на един крак в коридора и гонейки Марина
Представям си майките с над 2 деца какво е, и моя ще иска трето....аааааааа!

Затова не бързам и ги проклетосах с тези 300$ Много е възможно и нищо да му няма, а тия ще ми смъкнат кожатата. Ще го видим на година и половина как е и тогава ще му мисля.
Зависи каква ти е застраховката...В случая нашата е скапана, но за съжаление не може да се промени засега. А за да влезеш в програмите им за финасово облекчаване трябва да си емигрант- т.е. със зелена карта. Ние се водим само временно пребиваващи и такива като нас според тях се спасяват в държавите си. За което, ако не трябваше да сменям 2 самолета бих била ок. Честно казано предпочитам да ги дам на наш лекар. Чета биографията на проф. Бранков и гледам човека е съавтор в 6 учебника, изключително човечен и специалист от класа. А тука някакъв вегаски незнаен уролог, ще се изживява като Господ и ще го раздава търговски, все едно ще ми опипа детето със златни ръкавици, айде у лево...
Направо не знам как ще ида изобщо да му я бият...голям страх ме е обхванал с тези ваксинации
Направо не знам как ще ида изобщо да му я бият...голям страх ме е обхванал с тези ваксинации 
И аз кухата лейка си викам няма д ходя при друг, че ми писна да чувам 3 различни мнения и на края да си блъскам главата в стената кой да послушам..... Тази днес ми каза, че при зъбоникнене може да се вдигне лека Т, но в много редки случаи,когато венеца е много възпален! Че сополите и разстройството (а той и такова имаше) изобщо не могат да са следствие от проникване на зъб! И че само лекар, който не може да намери причината за тях, изтъква като такава появата на зъб!
И за още няколко неща се светнах, но вече много дълго стана...
Нали спи при мен и му слагам възглавници от страни, но и те бяха на земята. За пръв път пада и голям рев му дръпна, а и какво кашляне беше след това...Препоръчани теми