ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
veseto78 и ние сме така с памперса Confused То е едно дърпане, бутане, ритане, хапане и крещене, опитва се да се спаси и да избяга....последните дни му слагам памперс прав иначе ни разбират всички съседи  ooooh! Иска човека без памперс, но на гърне не стои повече от 5 секунди.....и направо не знам какво да правя, дано някой даде идея как да се справим с тези своенравни малки мъже.

stelacat, atadar Мишо хапе като не е съгласен с нещо, например като го сложа в количката, а той иска да си ходи още, или като го обличам (той най обича да е голичък) ... Crazy

# 421
  • Лавал-Пловдив
Качих снимка на Сами в албума за колаж Simple Smile
Сами и той напоследък ни се сърди за нещо, но не го държи дълго. Вече прави по 2-3 стъпки сам, но не се пуска самичък, а ако ние го пуснем успява да стигне до нещо. Иначе е много любопитен, отваря шкафове, вади всичко, онзи ден упорито лежеше на земята в кухнята и гледаше под дивана, като погледах и аз - бибероната му там. Вече сме със защити на всички шкафове. Много си играе с кака му и батко му. Само да ги види, че нещо се занимават и веднага се нарежда до тях и иска дейно да участва. Въобще личи си, че е голямо човече вече.  ooooh! Party Flutter

# 422
Здравейте, аз вчеря бях пред истерична криза.
Нещо ми идва много напрежението, Марина-дяволина е решила да ни побърка. Вече тича, аз я гоня, и май ще заслабна ща-неща  hahaha Забравила съм на тая възраст колко хиперактивни са. Вчера съм и вадела от гърлото, бонбони (на кака и), винт от една пласмасова количка и 10 стотинки, идеално разбира като говорим но лапа всичко, докато я гонех и опитвах да издърпа едно герданче на кака и от ръцете, ми увисна на колието и ми го скъса. Научила се е издебва кака си, като отвори вратата, мушка се и вършее в коридора, оказа се че тубичките с боя и лустро за обувки са много вкусни, вече не знам къде да крия......успя да хакне капачките за винтовете на фурната даже. Нямаме два пантофа от един вид, всичко е изпокрито, разпиляно  ooooh!
На майка ми коледничето е опасено цялото, моят бенджамин също, вчера и дадох маруля, за да спре да яде цветята, омете и марулата, като прахосмукачка е.
Имам чувство че съм надзирател в лудница, само че накрая аз ще полудея.......

# 423
Здравейте.
Не съм ви чела, освен последната страничка. Не съм в час с обсъжданите теми. Надявам се всички да сте добре. Hug

Минавам да драсна 2 реда за нас...
Добре сме, Крис е голям сладур. Навън ходи без особени проблеми, но вкъщи го е страх да се пусне...все се удря някъде. Хапва си добре, спят със сестра си в една стая от 3 седмици вече, не се буди нощем...доволна съм от факта. Wink Все повече се заиграват заедно с Ема, тя доста го тормози, както и той нея. Laughing
Мен от вчера ме боли един зъб и света ми е крив. Close След час ще звъня да си запиша час и отивам да оправя проблема, че не се търпи. Tired

Сега ви оставям и отиваме в парка с Криско, че има енергия за двама...

# 424
И исках да ви питам за ваксината МПР?Имате ли някакви оплаквания след поставянето.
И ние днес за такава се бяхме засилили,но не ни я сложиха,защото на Тео му тече носа според мен е от кътниците,а според неговата докторка нямало нищо общо долните зъби със сополите #Crazy та както и да е.Звъннах на педиатърката му и ще го заведа в сряда да го види от какво е и освен това да ти кажа,че тази ваксина е една от най-тежките в смисъл с най-големи странични ефекти-(някакво детенце си провлачило крачето след поставяне на такава ваксина).И понеже и мен ме оплашиха сега ще искам да ми изпише противоалергичен сироп някакъв имало  точно за ей тая работа.Пиел се една седмица преди поставяне на ваксината и два дена след нея,но за да бъда по-точна ще ти пиша в сряда Peace

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 15:51 от -silvana-

# 425
И исках да ви питам за ваксината МПР?Имате ли някакви оплаквания след поставянето.
И ние днес за такава се бяхме засилили,но не ни я сложиха,................

Тази пък ваксина каква е  newsm78

# 426
Морбили, Паротит и Рубелола_ МПР. Дея нямаше никава странична реакция от нея. Слага се в ръчичката, а не в крачето Peace Педито каза да дам 2 пъти панадол до ве4ерта, но аз не дадох, нямаше Т  Peace

Джоя  Hug

# 427
  • Русе
Здравейййййййтеееее!  Hug

Малко се позагубихме от фронта, но от както деня се скъси хептен нямам време за нищо! Чета ви от време на време и пропуснах да честитя много хубави поводи. Сега се сещам само за прекрасните новини от сгодена. Дано всичко мине по вода и се радвате на още едно здраво бебче!

За ваксината съм на мнението на megs

Ронка, браво на децата! Вече можете да се почувствате пак като младоженци!

А ние с дребния спим на едно легло, татито през нощта се мести в хола след 10-тото събуждане и реване... А тази нощ такова кашляне беше, сега пък нищо му няма. Струва ми се, че е някаква алергия. Утре сме на лекар.

Вчера нашето мушмороче изведнъж порасна за един ден! Първо цял ден повтаряше почти всичко каквото му кажа сууууупер сладко, а вечерта най-накрая се престраши и се пусна да ходи самичък! ( и аз като Ина-Мария се чудех кога точно се казва, че детето е проходило, но за мен този момент беше вчера). Тръгна и обиколи хола 20 пъти, ухилен до ушите. Днес вече щъка из целия апартамент! Heart Eyes Много ми е сладък!

Изчезвам за сега. По-късно ще къча снимки от софийската ни среща! Целувки на всички!!!  Heart Eyes

# 428
аааа морбили. Мерси Simple Smile
Превенара ни го биха в ръката, този път и бая се поду и явно я болеше, защото все дръгнеше, ама доки ме предупреди де, явно му е писнало да му звъня по нощите Simple Smile
Ние сме по-нататък че много ваксини ни се струпаха наведнъж, морбилите мисля другия месец.

# 429
Привет и от нас!
Джоя, мнг се смях на разказа ти, знам че на тебе не ти е смешно, но си я представих Марина как ходи да яде цветята Laughing
За ваксината - аз вече писах, че Елена нямаше никакви проблеми, в ръката й я сложиха, не е вдигала температура, а педиатърката ми каза, че това е една от леките ваксини.
Онли, честито ви прохождане!!!!
Ронка, успех при зъболекаря  Simple Smile

При нас нищо ново. Елена продължава да не спи през нощта, има нощи, в които не мигвам хич, добре че има и такива ,в които се буди само по 3-4 пъти да яде предимно и тогава се понаспивам. Голяма мъка ми е това недоспиване, не издържам и през деня съм супер крива, а тя иска да си играем, да обикаляме площадките и градинките и т.н...Иначе през деня е сравнително кротка , идва, прегръща ме , целува ме, мнг е гушлива и направо се разтапям като дойде и ме запрегръща Heart Eyes
АМи това е от мен....Ще гледам да не забравя и да кача снимка за колажа...

# 430
Аз днес си записах час за зъбар за другия понеделник, както и час при педито за децата! И на двамата ще бият ваксини, утре ще отида да ги взема от аптеката. В четвъртък е големият ден за децата, косата ми настръхва като се сетя какво ме чака. Записах си час за 19ч. , за да може Калин да е с мен. Сега се чудя дали не сбърках, ако има някакви неразположения от ваксините ще се проявят през нощта и става малко куцо, но каквото-такова?! newsm78

Аз да ви кажа и моят змей много се будеше нощем и не спеше никак спокойно. ooooh! Но ми се наложи да ме няма 3 дни и Калин беше с децата....та през това време научи Крис да не се буди. Wink Аз от своя страна веднага се възползвах и събрах децата в една стая, защото ако ме усети мен е везможно пак да се възползва от суканията нощем.

Джоя, да нацелуваш малката калпазанка и кака й! Голяма фурия е Марина, но да са живи и здрави и този период ще отмине, друг ще дойде и така...

Онли, честити крачета на Мони!

# 431
Привет момичета.
Реакцията от ПМР ваксината/ако има такава/ се проявява около 7-8 дни след поставянето и.
Следи се за температура и обрив.
Бубичката също проходи, но си ходи когато тя реши. Събота и неделя я карах да демонстрира пред бабите и лелите, ама тя упорито пъзя, а като се прибрахме в къщи от вратата тръгна.

# 432
  • Ловеч
Изчетох ви, не бях влизала седмица и си викам те изписали темата ..... пък то само 4 стр. Много отдавна не съм писала, а само си ви четях, но вече ми е време да се "разпиша".
Сгодена /вече омъжена/  честито и за двете щастливи събития!
Како Доре, ще се справиш душо с изпита и няма и да усетиш, че си го взела и е минал!
Джоя доста се посмях с разказа ти, но нали знаеш на чужд гръб и 100 тояги са малко  Wink Радвай се, че ти е активно детенце, пък и щом имаш нужда от слабеене /като мен/ значи детето "работи" за теб  Laughing
Ронка завиждам ти благородно, че нощем Крис вече не  се буди.
Миракъл много се радвам, че коренно ще си промените живота към по добро,ако не за вас то поне за детенце! Стискам ти палци бързо да свикнеш с новата обстановка!
Онли честити ви крачета! Да стъпват смело и все напред!
atadar качих снимка днес  Peace
Еди какво стана, ходихте ли вече на уролог?
И сега да се похваля: Вчера правихме прощъпулник! Добре, че Ина Мария попита, че аз все едно не съм гледала друго дете  Embarassed Снощи като му търкулнахме питката и все едно се отприщи това дете. Имахме само проблем с температурата, за първи път снощи ми вдигна 39 градуса точно преди да търкулнем питката и си изкарах акъла. Дадох му Панадол и след 20-30мин. все едно нищо не е било. Чакам да ми пратят снимките от снощи и ще  ги пусна.

# 433
  • Пловдив
И ние вчера правихме прощъпулник на село. Малко бях разочарована, но такива били традициите там. Та .... слагала се масичката с предметите на кръстовище, пуска се детето да си избере предмет (Петър хвана спринцовката Laughing) и след това събралите се деца си чупят от питката и тръгват да бягат. Ето и малко снимчици

Питата е по рецептата, публикувана в темичката ни. Много добра стана (чак аз се учудих за новак като мен колко лесно беше Laughing)

Джоя, и в къщи е същата ситуация. На моменти се чувствам като пъдарин Laughing

# 434
  • София
Най-напред да честитя на всички с поводи!
joya много се смях с твоята весела къща. Сигурно на теб не ти е лесно, но така си го описала, че бая се посмях. И при нас е едно обикаляне, но аз съм му освободила долните чекмеджета от особено опасни предмети и винаги го наблюдавам, като започне да си ги подрежда. Много е смешен. Прекарва доста дълго време там Simple Smile Иначе моя юнак проходи на 11 месеца, но слава на бога не бяга много от мен.
А битката за сменя на памперса е от доста време. Имам два варианта без крясъци: 1. да го сменям прав; 2 да му дам някаква играчка или интересен на него предмет в ръцете, но трябва да съм много бърза Simple Smile
Всички болни бързо да се оправят!!!
Сега пък тази ваксина да мисля...нямат ли край тези ваксини... Sad

Общи условия

Активация на акаунт