ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 882
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Миракъл не се притеснявай, дано всичко се нареди както го искате  Hug И на ме ми беше едно свито отвътре, като заминахме и докато се приготвяхме да заминем. За децата съм убедена, че в чужбина ще им е по-дбре, но за нас... не съм сигурна.
Vanya_P при нас пък е точно обратното, мъжа ми не иска и да чуе да се връщаме в България, а на мен ми е мъчно всеки ден, и искам да се върна (сигурно като се върнем с бебо и поживеем няколко месеца друга песен ще запея, но засега...)
Еди, дано уролога каже, че всичко е наред!Аз редовно ги проверявам, след като педиатърката ми каза, че можело пак да се качат нагоре, нищо че са слязли вече ...
Кака Дора - ще стискаме палци, как Simple Smile
Бързо оздравяване на всички болнички и хубав ден  Hug

# 406
Здравейте!
Ние вече оздравяваме, мисля като спре вятъра да сме съвсем здрави и да хукваме навън вече, така е по план! Wink)

Сгодена, поздравления и от мен за прекрасните вълнения, които те очакват!

Ейй, аз съвсем бях забравила за тия тестиси, да им се невиди, благодаря Ви, почвам да ги изследвам и аз да не берем ядове по-късно....

Днес се случват чудеса - Боби си играе до мен, и ме е оставил да си пиша на компа, и то от доста време се е заиграл сам.... чак ме хваща яд че не ме отчита хич  Mr. Green Joy

След големи мъки, най-сетне можем да ви се покажем и ние:
 http://www.facebook.com/album.php?aid=247229&id=549188741&l=789aa2f89b

Приятен ден на всички и ако има още болни, бързо да се оправят!  Hug

# 407
  • Пловдив
Привет и от нас!
Сгодена, какво е това надникване само в темата. Появи се, изтърси две страхотни новини и забегна пак Joy Майтап си правя, пожелавам ти лека бременност, страхотна сватба и на финала - още едно малко съкровище Hug
За възглавниците - на Петър му взехме за РД от Дормео - http://www.dormeo.bg/detska_vazglavnitsa-88100-10248-pc.html?a=1 … o=cat_10248_other , в момента спи само на единия слой, като дебелината му е около 3см. Преди това спеше на сгъната хавлиена кърпа, после на бебешка възглавница от Джъмбо.
От средата на септември давам профилактично на Петър по половин таблетка детско вит. С (от тези на Нутрилайт, за които ви говорех миналата година, ако помните де), той си ги приема като бонбончета (дъвчат се) и досега устоява на всякакви вируси и смяна на климата Grinning
Како Доре, ние сме с теб. Къде ще ходиш, та няма да го вземеш този изпит Laughing
Иначе ние сме на село при баба и дядо (мъжа ми е от едно село на 30км на юг от Банско), малкия се радва на животните - вечер сме пред портата като се прибират овцете и кравите. За котките да не говорим.

# 408
Elsun Бобо е направо прекрасен Heart Eyesмного хубав... много ми харесаха и тортите и рожденника!!!

# 409
Мерси много, Силванка!   Hug Heart Eyes

# 410
Здравейте момичета,

Деян проходи повторно. Беше спрял за известно време и сега пак с нови сили Laughing, така че скоро трябва да организирам прощъпулника. Между другото при него нямаше плахи крачки, които са нормални за началото, просто стана и прекоси стаята, буквално съвсем от началото си обикаля апартамента, но преди това доста време тренира с ръчичката на мама Laughing.

Сгодена, честита и лека бременност ти желая Hug.
Деска, мерси за поздравите към голямото ми момче Hug.
Миракъл, стискам палци всичко да е наред и за добро Grinning
Кака Доре, стискам палци.
ginbay, чудесно звучи Grinning
Едира, дано всичко да е наред Praynig. Ще съм ти благодарна да споделиш след уролога мнението му за забелването, спомням си, че и ти беше решила да не забелваш.

По въпроса за забелването-не забелвам, така реших, пък дано не съм сгрешила Confused.
Възглавница не слагам.

Бързо оздравяване на всички болни дечица и възрастни желая Hug.

# 411
Здравейте момичета,

Откакто Ема проходи просто не се спира-вече и в количката не иска да стои и в столчето на колата и омрьзва...Има само 6 зьба и от няколко дни много се лигави, но венците са спокойни...Още не сьм направила прощьпулника,но искам аз да направя питката и все не ми остава време(аз сьм месила един през живота си-питката на баткото;). Ако някой знае лесна рецепта за питка моля да сподели.

Миналата седмица ходих на ФМ-не можаха да видят пола на бебчо, вчера ходих отново и сьщата работа-крачетата са крьстосани точно пред дупето(този пьт и аз видях в каква поза е..), но важното е че всичко е наред. Секциото ще бьде на 10/03, двама консултанти ще го правят(единият е урогинеколог) и се надявам да си дочакам датата и този пьт да няма да усложнения...

# 412
Деян беше доста кисел от известно време, без апетит, караше само на сукане и се будеше нощем по 1000 пъти. Чакахме един преден горен резец и сега като му погледнах в устата се оказа, че освен него са избили и два кътника отгоре.

tuncho, всичко ще бъде наред с бебчо Hug. А вие имате ли предпочитания за пола, вече сте ги "нашарили" така че сигурно едва ли Simple Smile. Скоро бях пускала тук една рецепта за пита (на 21-ва стр. в тази тема, ако не си видяла вече), не е трудна и аз месих за първи път на прощъпулника на Васко и стана много успешна. А и инструкциите са като за начинаещи Simple Smile. От тогава я правих много пъти за празници и все става Simple Smile. Отпечатвам и крачето на детенцето в средата и го ограждам с тесто.Ето снимки: цък, цък, цък.

# 413
Готина питка,Лил4о. Simple Smile

# 414
  • Лавал-Пловдив
Лилчо, много ви е хубава питката  Crazy
Нашия момент за питка не е дошъл, но като дойде ще взаимствам.

# 415
Лилчо питката е страхотна-ще се пробвам...

А за пола- може би предпочитам момиченце защото с Ема ще имат много малка разлика и си мисля,че за самите деца ще бьде по-добре. Освен това е и по-практично-баткото е в отделна стая, но бебетата ще бьдат в една...Разбира се най-важното е всичко да бьде наред...

# 416
Здравейте честит рожден ден на всички бебчета и мамите ми  Hug Heart Eyes  bouquet Марти проходи стабилно 2 седмици преди РД пусна се сам почти не сме го държали за ръка /изнервяше се, че не може сам/ и точно в това е й проблема като излезем на разходка не иска да го държа за ръка всичките локви са негови ходи си сам отдалечава се от мен и не му пука, че е останал сам /аз нека си викам, че си отивам без него/ разхождаме се по настрани от децата, че хапе /така изразява радостта си / и още по-лошото е че не го е страх от чуждите хора отива при всеки и почва да се обяснява  /аз стоя на 10 м от него и го гледам как си обикаля и си рови из листата без да забелязва, че не съм до него като преди това съм го извикала 2-3 пъти и той дори не се обръща/ Cry  Опитам ли се да го хвана за ръка се почва едно крещене всички на детската площадка нас гледат и това е всеки ден ! Вкъщи не мога до 00 да ида без него забелязва, че ме няма и се почва крещенето! Не иска да яде от 3 дена пропуска обедното ядене в 2 . Вече се виждам в чудо с него не ме слуша, хапе и като му се скарам идва гуши се в мен и после ме удря /до сега като хапеше го по шляпвахме леко през устата за да разбере, че е лошо и да не го прави не стига че не спря да хапе ами и почна да удря/  Cry  Cry  Cry

# 417
  • София
дубрутрууу
следя темата, то тя се предвижва със скоростта на охлюв Rolling Eyes, явно заради хубавото време тези дни Peace и аз гледам да се радваме на последното слънце и все сме навън.
stelacat дано е период Praynig и Ого е така хапе от любов, и без да сме му посягали е започнал и шамари да раздава и то доста тежички Crazy реших да не му обръщам внимание, колкото и да е трудно, защото и да му се скарам или да заплача - той все решава, че е игра и започва да го прави отново Crazy нямам идея каква е правилната тактика и се надявам някоя от мамите с големи деца да се включи и да ни помогне. преди седмица една позната ми се оплака, че сина и биел главички и вечерта го разказах на мъжчето, е кажете как става това - Огнян като да разбра какво си говорим и тя минутата започна и той да ни удря с глава, без да го е правил никога преди Crazy
искам само да ви напомня за колаж рожденик Simple Smile и да качвате снимки, защото до сега са само 8 Crazy Crazy Crazy другата седмица ще запретна ръкави и ми трябва маТРЕал Joy Joy Joy
желая ви топъл, усмихнат и спокоен ден  bouquet

# 418
Здравейте,аз не съм писала от много отдавна,но нямам време!Записах магистратура, сега ходя и на училище и ми е малко по - натоварено .Яна проходи две седмици преди рождения си ден,съвсем сама  ,пусна се и тръгна.Прощъпалника все още не сме го правили. Напоследък много се сърди. Започва да мрънка когато иска нещо и не може да го стигне.А когато се разплаче оле ма-ле ,един час може да неспира. Направо първата една седмица бях в депресия и се чудех какво става,рев за всичко.Надявам се да е период и да отмине когато започне да може да казва някакви думички с които да я разбираме.
На болните да оздравяват бързо.
На всички пожелавам спокоен и изпълнен с детски смях ден!

# 419
Здравейте!Ние също сме в отбора на сръдливите,но напоследък има нов номер,който ме побърква.Дайте съвет!Проблема е памперса.Истерясва,когато го сменям,тт,когато трябва да му сложа нов.Бяга по леглото с голо дупе и не ще да легне,да му сложа друг,а и прав не седи мирен .На гърне категорично отказва да седне.Мисля да го оставя без памперс,но според мен е малък за да може да си казва,когато му се пишка.Дано е период,че аман от опикано легло и истерии. И исках да ви питам за ваксината МПР?Имате ли някакви оплаквания след поставянето.Аз съм си изкарала морбили след ваксината и доста ме притеснява-в понеделник трябва да ни я слагат.ХУбав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт