!
) и тази глупост е също толкова вярна, колкото за всички останали имуностимулатори... Просто ако едно дете се разболява, то се разболява. Ако едно дете не е доизлекувано, то ще се разболее отново. Това не значи обаче, че ако едно дете е излекувано и след това му се дава имуностимулатор, то въпросния имуностимулатор го е предпазил от повторно разболяване
. Както и да е. Поста ми е бил изключително добронамерен и съм споделила опита си на майка, дето мина през 9те кръга на ада точно със супер болно дете. Не съм имала за цел да давам наклон на никой... 

,но аз не спя заради малкия,ухото вече му свикнах,че пищи като развален телевизор.

Умкалора е природен антибиотик, много силен, дава се при болест, за да замести стандартният антибиотик, не се да като имуностимулатор. Никол от Умкалор (най-вероятно) беше обрината, подута и една седмица на урбазон. Гледала съм детето ми как се задушава с надут език, и подпухнала уста, и съм си блъскала главата, каква овца съм

та средно цокаме на 1,5 часа през ноща...тези зъби ги чакам сега да избиват и да започваме да спим
това го казвам с надежда и недоверие. Но е факт че и растат кътници, все си мислех че при каката ни не съм ги усетила, но тогава тя вдигаше температура и хрема, а лекарката ни тъпчеше с антибиотици- а може да е било реакция от зъби...все пак съм била на 25 години, работеша и грижеща се за дете...и какви ли не изпити вземах...да се оправдая
Препоръчани теми