ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Аз спя лошо...мнооого лошо.

# 526
И аз се включвам в отбора на лошо спящите....къде без мен Laughing

# 527
Deizil, buba_katinka, не разбирам защо скочихте така остро? Именно затова попитах дали детето е болно. Защото по-горе говорихме за превенция какво се дава! Прощавай, че не съм запомнила, че детето ти е било 2 пъти в болница/искрено се надявам никога да не ви се налага пак да лежите/, но аз си имам тамън 2 деца за които да мисля, та затова не ми остава време и за чуждите. Простете за невежеството ми.
Ако прочетете един мой пост ще разберете какво, кога и защо го давам! Уточнявам в скобички, защото не очаквам никой да се ангажира и да помни кога и от какво са боледували моите деца! Така, че ако обичате малко по-кротко. Не съм написала нищо със злоба или, за да накърня някоя майка. На мен ми е пределно ясно, че всеки прави най-доброто за детето си. Ако се върнете на предния ми пост ще разберете, че съм обърнала повече внимание на антихистамините, които се дават превантивно след ваксина! Та затова и споменах да се чете и да се направи избор кое и как.

buba_katinka, а ти пък както нямаше възможност да влизаш във форума и т.н. как успя пък точно днес да влезеш, за да си излееш яда върху мен не ми е ясно?! Чудя се как за почти 2 години не свикнахте на стила на изразяване на някои "чепати" персони като мене...та все в спор трябва да се превърне всяко мое изказване???
Съжалявам, че Кити ти е боледувала толкова. Когато и моите деца боледуват и няма накъде и аз съм давала и ще давам АБ. Къде видя да обвинявам някого в това, че дава антибиотици? Аз говорех за ПРЕВЕНЦИЯ.

Ето най-лесно е тона да се изостри, да стане напрежение и до там! Доволни ли сте? Ако не сте, мога да продължа, защото някой да ми говори сякаш ми маха с пръст в поза делва не ми се нрави.

# 528
Мир, братя, мир  Peace!
Просто аз не виждам смисъла от даването на химия за подсилването на имунитета. Написала съм какво е било с иван и колко лекарства изпи и колко имуностимулатори и спря да боледува след като спряхме порочната практика с химията, но за съжаление трябваше да претърпи доста сериозна операция на 1 г и 11 м със сериозно кървене близо 10 дни (третата сливица на тази вързаст никак не е безобидна и много имам да разказвам, но да не пълня темата). И аз съм пропуснала момента с двете пневмонии, ма така е като се вясвам все по-рядко. Т.е. за мен превенцията на заболяванията е да не се дава НИЩО. Затова и попитах как преценявате дали нещо помага или не помага? Т.е. сега като иван не се разболява по пътя на логиката мога да кажа, че Чая с горски плодове на Нестле върши чудеса и е чудесен имуностимулатор (само това консумира редовно  Joy) и тази глупост е също толкова вярна, колкото за всички останали имуностимулатори... Просто ако едно дете се разболява, то се разболява. Ако едно дете не е доизлекувано, то ще се разболее отново. Това не значи обаче, че ако едно дете е излекувано и след това му се дава имуностимулатор, то въпросния имуностимулатор го е предпазил от повторно разболяване  newsm78. Както и да е. Поста ми е бил изключително добронамерен и съм споделила опита си на майка, дето мина през 9те кръга на ада точно със супер болно дете. Не съм имала за цел да давам наклон на никой...

# 529
Аз не съм тук нито да правя фасони, нито да се заяждам и да скачам остро или не на другите и не го правя, само обясних защо давам изброените "химии". Както общо взето имаха в предвид  и Миракъл и buba_katinka да не ти е болно детето, че тогава не само химия, физика, но и всичко друго ще се дава и прави, колкото и спорен и недоказан да е положителния ефект. Аз също имам две деца и също съм много заета, да не обяснявам как съм сама и няма баби, дядовци и др роднини, които да помагат, но отделям време да се отбивам и тук за да мога да си сверявам часовника така да се каже, а и друго е когато получаваш макар и виртуална подкрепа от хора със сходни интереси...Много пъти съм получавала /давала/ съвети за децата и за мен, за което съм благодарна, и то не защото съм неграмотна и не мога намеря инфо в нета или да чета листовките, просто друго е когато се споделя личен опит. За това и споделям, като не задължавам никого да постъпва като мен, всеки сам си преценява за себе си!
Благодаря на подкрепата на всички Ви!

buba_katinka къде ходихте на скенар терапия?

Миракъл как е Елена, подобрява ли се?

ДХ3  дано да намериш облекчение по-бързо Praynig

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 13:58 от DeiziL

# 530
  • Лавал-Пловдив
Пак се дърпате нещо,а? Thinking
Не познавам никое от лекарствата, за които говорите. Да чукна на дърво до сега съм давала само 1 АБ за един отит лятото. Децата ми са доста здрави и почти не се налага да давам каквото и да е. Ама и такова каляване правим - на -5 малкия е по тениска с къс ръкав. Аз цяла зима се разхождам по джапанки - абе луда работа.
Болните бързо да оздравяват и да не им се налага да пият лекарства.
Честит имен ден с голямо закъснение на Катето и Катрин.
Аз се записах студентка, но май ще почна юни, че изпуснах сроковете за януари. Ама като съм такъв бльон само аз съм си виновна  #Cussing out

# 531
ДХ3  дано да намериш облекчение по-бързо Praynig
Meрси   bouquet,но аз не спя заради малкия,ухото вече му свикнах,че пищи като развален телевизор. Crazy

# 532
Деси знаем го твоето кукуряче   Wink! Слава богу моят се буди само по 2-3 пъти за цокане и пак заспива, но и това е достатъчно  все да ми се струва, че даже не съм заспивала дълбоко, ма нищо това ми се отрази отлабващо на фигурата, върнах се на кг от гимназията  Twisted Evil

# 533
 ooooh!
Така като гледам от моя пост тръгна всичко.
Казвам си мнението, това репчене и заяждане не ми е в стила.
Моето дете (малкото) е лежало два пъти в болница, давала съм и аз кофа с антибиотица, за една година 4 пъти отделно боледува и всяка божа седмица е с кашлица.
От опит и от съвет със специалист, попитах за Умкалора, направете си труда, прочетете листовките, когато става дума за децата ви.  Peace Умкалора е природен антибиотик, много силен, дава се при болест, за да замести стандартният антибиотик, не се да като имуностимулатор. Никол от Умкалор (най-вероятно) беше обрината, подута и една седмица на урбазон.  Гледала съм детето ми как се задушава с надут език, и подпухнала уста, и съм си блъскала главата, каква овца съм
Имуностимулантите се дават за да подпомогнат имунитета, никога не се дават толкова много накуп, защото се натоварва имунитета (изключвам клеева тинктура, коластри, витамин Ц, рибено масло )
Колкото и да тъпчете децата с имуностимуланти, за съжаление няма да ги спасите от болестите. Бронховаксона действа, само докато се дава, пак от опит го казвам. Чудесен е, но  е много силен. Изопринозина също.
Всеки иска детето да е здраво, ама какви са тия лекари дето предписват, 100 имуностимуланта едновременно, а като спрете да ги тъчете с имуностимуланти какво се случва, не може цял живот, да не говорим че след известно време спират да действат и става по-зле. Не случайно повечето лекари препоръчват, имуностимулант веднъж годишно. Поне моите лекари така препоръчват. Аз все пак съм от майктие манячки, бия допълнителни ваксини, тъпча с клеева, коластра, рибено масло, просто гледам да са по-леки хранителни добавки. Все пак идеята на имунитета на детето е сам да се изгради, за да не боледува по-нататък. Понякога една настинка или лек вирус даже е полезен за имунитета, според мен.
Живи и здрави и всеки решава за своето дете, ама не се сърдете на мнението на другите.

Кратък отчет за Марината, расте кучешки и кътник, реве по цяла нощ, и кашля. Това е, ен съм спала от не знам кога.
Бързо оздравяване на всички дечица, и никакви болници повече, моля  Hug

# 534
Деси, вие по колко пъти се будите нощем, а поне през деня спи ли Simple Smile

Ние имаме добри нощи когато се будим по 2-3 пъти, като тези нощи се броят на пръстите на лявата ми ръка...а да не говорим че аз се будя по-още 3-4 пъти за да я видя защо не се буди  Joy  та средно цокаме на 1,5 часа през ноща...тези зъби ги чакам сега да избиват и да започваме да спим  hahaha това го казвам с надежда и недоверие. Но е факт че и растат кътници, все си мислех че при каката ни не съм ги усетила, но тогава тя вдигаше температура и хрема, а лекарката ни тъпчеше с антибиотици- а може да е било реакция от зъби...все пак съм била на 25 години, работеша и грижеща се за дете...и какви ли не изпити вземах...да се оправдая

# 535
joya , предполагам говориш за коластрата на аквасорс.... Имаше гадна тема за тях в нета - нямали лиценз, били забранени незнам къде си... Абе гадости. Давала съм на иван, ма като прочетах не повторих. Потърси инфо. това важи за цялата им продукция - зелена енергия и т.н. Аз съм давала техните прибиотици основно и с тях отървахме лактозната непоносимост.

# 536
joya , предполагам говориш за коластрата на аквасорс.... Имаше гадна тема за тях в нета - нямали лиценз, били забранени незнам къде си... Абе гадости. Давала съм на иван, ма като прочетах не повторих. Потърси инфо. това важи за цялата им продукция - зелена енергия и т.н.
И аз съм на това мнение! Преди време писах за тях. Бях давала на Ема, когато беше на 1 годинка и малко. Хомеопатката ме прие на първото интервю, препоръча ми тези продукти накупих ги, а когато имах проблеми нямало часове, не си вдига тел. и т.н. След това попаднах на тема за техните продукти тук във форума и веднага ги спрях.

Деси77, извинявай, че чак сега ти отговарям, но забравям... Embarassed
Капките клеева ги давам по капка на годинка за профилактика, и по две на годинка ако е болна. Демек за профилактика на Ема давам всеки ден по 4 капки, а при болест 8. На Крис 1 или 2. Peace

# 537
Нощем в добри случай се буди 2-3 пъти,в лошия през 1,5-2 часа.Ляга в 22-22.30ч. и става като ме усети,че ме няма в леглото вече.Днес е станал в 7.30.Денем спи по 2ч. обикновено,но тези дни пак обърка режима и днес е спал 1ч. за целия ден,ако не проим една дрямка от има-няма 30мин. и то в колата.Отделно се върти като шугав и го намирам в какви ли не пози и места из леглото,та на всяко негово мръдване и аз съм скочила.Страх ме е да не падне от леглото,че спи при мен.В неговото легло е постоянно отвид и повече се буди.С чувал не може да спи,защото се върти като пумпал и не му е удобно,плаче.Та така...Кътници го мъчат вече месец сигурно.Надути венци,но няма зъб.Детето е постоянно с пръстчета в уста и точи лиги до земята.:0

# 538
Момичетааа, спокооо, колкото повече растат децата , толкова по-малко се разболяват и все по-леко почти без лекарства минава.Сега големите не са пили антибиотице от години (да не ме чуе дявола), ама пък ако са преносители на нещо го лепват веднага на малката и тя като по-смотана го доразвива и обогатява...и от хрема вземе та стане на бронхит.Та не се притеснявайте, само търпение му е майката (колко успокоително звучи).
Моите наблюдения за имуностимулаторите е ....че не действат....точно обратното. ConfusedНяма да забравя  каква кашлица задъниха като започнах да им давам преди години Респивакс и спряха да кашлят като го спрях.Единствено съм доволна от Имунобор-а.След него наистина, дори и да се разболееха преминаваше по-леко, та съм се замислила  сега и за Дара.
Бронховаксом-а се дава само, ако има показания за бактериални пневмонии и бронхити.Иначе няма смисъл.
Дейзил, излекувай го мнооооого добре, защото пневмонията е много подло заболяване.Пази го още поне една-две години (все едно няма да го пазиш), защото от една приятелка знам, че само да я духне малко вятър и веднага започват да я "бодат" гърдите.

# 539
Стига с тия болести,бързо оздравяване.
Стига с тия спорове.Всички знаем,че универсално лекарство няма.Да,химията трябва да се намали,колкото е възможно.Аз покрай ечемика на Ники ,когато мога все чета какво ли не.Ето,прословутия Умколор,заради който стана спора-ами в момента няма ефект от него,явно точно за тази му кашлица не върви.Ники си подкашля и след 10 дни.Пие мултивитамини,ама незнам колко му засилват имунитета,давам и бирена мая.Затова от утре започвам с клеевата,сребърна и други хомеопатични минимални средства.Пък да видим.Ще пробвам и черната ряпа.Хем Ники почти не ми боледува.Има с месеци не е отсъствал от градина.
За Бобо за зъбите купих друго хомеопатично,дано да му облекча болките.Днес ще ходим на лекар,защото 3-ти ден има Т 37.6-38.7.Според мен са зъби,не спи по цели нощти,сутрин става в 6.30.Ей сега спи.

Аз четох и за Аквасорс-няма да дам на децата си.Ако ще дам толкова пари,ще пият алое.Това е моето мнение.

Ронка,мерси.Аз доста четох,но за малчо не смеех да дам.Ще го почерпя и него с някоя капка.

Общи условия

Активация на акаунт