ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 836
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Деска,мен пък това алое ми малко ала-бала...

# 541
joya , предполагам говориш за коластрата на аквасорс.... Имаше гадна тема за тях в нета - нямали лиценз, били забранени незнам къде си... Абе гадости. Давала съм на иван, ма като прочетах не повторих. Потърси инфо. това важи за цялата им продукция - зелена енергия и т.н. Аз съм давала техните прибиотици основно и с тях отървахме лактозната непоносимост.

Герчо не е на аквасорс, и аз четох за нея, конкретно на аквасорс, ама ич не им вярвам.
От един уса сайт е , има тема във форума, много я хвалят и реших да я пробвам, пък да видим.

Никол ми е кашляла цяла нощ без да спре, и повръща 3 пъти, сега не знам как да опазя Марина, която пък цяла нощ рева от тия гнусни зъби, абе да му се невиди, защо кътниците и растът преди резците. И ние почваме умкалор, за да избегнем антибиотика, за каката обаче.

Освен това ви съветвам да прочетете темата за Витамин Д-то както и други публиакции по темата, защото досега знаехме едно, сега се оказва друго. Така че който прецени да попрочете, аз започвам с него и ще пусна и една кръв, за да видя дали моите деца имат недостиг на вит.Д.

Всички болнички да оздравяват, няма по-ужасно от това да са ти болни дечицата, предпочитам аз да се влача, то не че ще се отърва между всички кашлящи.

# 542
Здравейте,на всички бързо оздравяване!Направо не мога да си представя какво ви е с болни мъници.Аз на мойто диване давам Саностол,незнам дали му подсилва имунитета,но не мисля че му вреди-аз също пия мултивитамини редовно и се чувствам добре.Мисля че колкото и пресни плодове да яде дребния не може да си набави само от там необходимото количество,а храната преминала топлинна обработка,губи голяма част от тях.Ама това си е мое виждане.При нас също е напечено,заради гадните зъби,нервничи,точи лиги,всичко гризе и бута в устата чак до гърлото,абе обичайните неща,вие знаете. Напоследък се цупи,тръшка и реве за най-малкото и ме шамаросва Shockedобяснявам че така не бива,аз не го удрям,а той защо...идва извинява се,целувайки,до следващич път,като се ядоса.И не дава да му изрежа ноктите на краката,даже като спи дълбоко,хвана ли му крачето,започва да рита като магаре и да се върти,ако знаете с какви ужасни нокти е Sick,на ръцете не усеща,но краката.....Лошото е че започват да се чупят и се притеснявам да не се врежат навътре.Такаааа,оплаках се със смехотворните ми проблеми.На всички хубав ден и да сте здравички

# 543
Весе,няма да се врежат ноктите,споко.Природата като е правила хората не е предвиждала даим даде и нокторезачки.Simple Smile Именно затова се чупят ноктите,естествен маникюр е това. Simple Smile
Витамини не давам профилактично аз,излишни химии вече не ползвам.

# 544
Весе,няма да се врежат ноктите,споко.Природата като е правила хората не е предвиждала даим даде и нокторезачки.Simple Smile Именно затова се чупят ноктите,естествен маникюр е това. Simple Smile
Витамини не давам профилактично аз,излишни химии вече не ползвам.
Joy Joy Joyмай си права,Деска

# 545
  • Cambridge, UK
здравейте момичета,
само минавам да кажа на мамчетата  в кв. Иван Вазов, Стрелбище, Бели брези, че на ул. Краище 37 до пощата са открили магазин на Алфатар. Фирмата предлага уникални кисело и прясно мляко и сирене от собствена кравеферма. Млеката са с каймак от масло! Прясното мляко ако не се консумира до 2 дни (след преваряване) се пресича, а киселото мухлясва. Цената им е съвсем нормална. Доколкото разбрах фирмата има магазин и във Варна.

Прегръдки!

# 546
Джоя, каква е темата за витамин Д, че обикалях из форума, но не я намерих

# 547
Джоя, каква е темата за витамин Д, че обикалях из форума, но не я намерих

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431279.0

а това също си заслужава да се прочете, по-скоро за нас, възрастните.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0

# 548
Прочетах темата за витамин Д и съм с леко противоречиви чувства... Аз се върнах от 8 дни на 31 градуса и печене по 12 часа дневно яко и в момента съм толкова болна, че стигнах до антибиотик. Събирането на слънчеви лъчи през зимата от всичките ми познати винаги е завършвалло с яки болести след завръщането им. Демек от личния ми опит някак не ми се връзва теорията със натрупването на витамин Д и предпазването от болести... Също всеки, който е решил да пътува из африка е безкрайно наясно за всичките  10000 ваксини, дето трябва да си набоде задника, преди да замине, та теорията как не боледували африканците също ми куца. "вирусът на грипа е най-устойчив при ниски температури. При температура 4°С издържа 2-3 седмици. Нагряване до 50-60°С предизвиква инактивиране на вируса за няколко минути. Действието на дезинфектиращи разтвори върху грипните вируси е мигновено." Демек в африка има доста по-малко грипни вируси, защото те умиргат от жегата, а не заради витамин Д... Мисля, че някъде четах, че при 35 градуса заразите спират за няколко дни...
Виж, темата за ензимите е по-интересна и с интерес бих се поровила да попрочета.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 01:10 от Ger4o

# 549
  • Русе
DeiziL, не се сърди, защото от поста ти наистина не става ясно профилактично ли ги даваш всички тези неща или заради изкараните болести на Ради, които аз много добре си спомням, но не направих връзката, защото не казваш, че е за доизлекуване!  Hug

Аз давах Саностол, Есберитокс и Киди и по време и на 3-те се разболяваше!!! дори както вече писах е изкарал бронхит без оная овца лекарката ни да разбере! Вече никакви такива измислени химийки няма да близне моето дете! Само чай и плодове. А защо не и мед (DeiziL, ти ли писа, че не трябва)??? Да не говорим, че по време на на бременността ми изпих 2 опаковки Центрум матерна и наскоро даваха по новините, че били канцерогенни! Е, думи нямам!!!!  Shocked По-добре нищо да не давам, отколкото да слушам по ТВ-то след време нещо,  което съм считала за полезно, че е отровно!

За недоспиването какво да ви кажа, едва ли има по-трагичен случай от нашия! От както се е родил, а дори и 2 месеца преди това, заради гадните киселини, аз нормална нощ не съм имала! Спала съм максимум 4 часа без прекъсване и то когато Мони беше на 2-3 месеца. Напоследък се буди по 5 пъти минимум и нататък спирам да ги броя. Проблемът обаче не е там, а в това, че не заспива сам, а напоследък дори никак не се получава!!! Онзи ден 2 часа го приспивах - сука, пи вода, люшках го, милвах го, гушках го, песнички му пях - ТЦ! А адски много му се спеше. Накрая го оставих в леглото му! Рева 40 минути, после млъкна и след 15 минути отидох да го завия, а той не спял, а просто си седеше в леглото.... Много гадно ми стана  Cry Вече не знам какво да го правя?!? Не мисля, че е нормално това неговото дране, когато му се спи! На невролог ли да го заведа? Ама като знам кви са некадърници повечето лекари малко се колебая...

Олях се!

За Витамин Д и аз четох в една списание, че се препоръчва много напоследък.

# 550
Ger40,в твоя случай вината за болестта е за рязката смяна на климатични условия и часови пояси за кратко време.Това се случва доста често,а на мен ми се е случвало дори само от смяната на часова зона с голяма разлика.Също така не бива да забравяме и вирусоносителите,с които си споделила самолет.Естествено,че витамин Д не е панацея,но все пак е полезен,щом природата е измислила начин да го синтезира в човешкия организъм.Аз от личен пит мога да кажа,че боледувам много по-малко,когато съм живяла в по-топли държави,отколкото в България.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 10:51 от ДХ3

# 551
Онли, има и други неспящи, споко Wink Никол още не спи, МАрина реве също.
Гер4о, аз се допитах и до педито, тя също потвърди, с мъжът и били на семинари в чужбина и много се говорело за действието на вит Д-то, разбира се всеки сам преценя, това което мен ми хареса, че в Бг има лаборатории за изследване на количеството вит Д в организма, така че да не се притесняваме от предозиране.  Peace
Никол цяла нощ диша като трактор и вдигна и темп, дано да се разминем с антибиотика, а и МАрина да се размине.... Praynig

# 552
Ох,не ви се похвалих,че тъпанчето ми е зарастнало,но се оказа,че сега средното ухо е с гноен отит.Явно затова  е имало перфорация на мембраната на тъпанчето.Започнах антибиотик да пия ,Аугментин, и капки коларгол в носа. Confused

# 553
  • Русе
ДХ3, все пак малко добри новини!  Hug

Ох, joya, никак не ме успокояваш!  Sad Данов и се разминат антибиотиците! Какво стана със Сандански?

Ние сега бяхме на контролен преглед. Гърдите му вече са чисти, но има "пъпчици"по гърлото,, които ще трябва да мажем с оная зелена гадост и идея нямам как ще стане с тоя дивак! За Витамин Д-то я попитах и каза, че може да си вкараме голям автогол с допълнителния му прием! Тъй като може да доведе до ранна поява на камъни в бъбреците! Дозата, която сме приели за затваряне на фонтанелата, била достатъчна! Аз мисля да не давам. Всъщност нищо няма да давам!

# 554
Деси, дано скоро свършат и твоите мъки  Hug
Онли, минават празниците и пращам нашите с Марина, още се чудя за Никол, дали и нея да я пращам. Решила съм за около месец, санаториума работи, там ще правят процедури, ама ми се вижда доста мизерен и твърде скъп, така че ще им взема апартаментче в града, цял месец не върви в една стая да се блъскат, пък и ние като идем събота и неделя ще има къде да се пси.
Аз подробно разпитах, като дете съм била много пъти, защото бях и аз доста болнава. Първият път 6 месеца, като всички са се редували, след това са ходили по един месец декември, януари. На мен тогава най-добре ми е понасяло. Единственото което не мога да разбера е, че преди е имало една поликлиника в центъра, където също са правили процедури, сега дали я има и дали работи, би било по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт