И в нашия квартал всички едногодишни се возят на такива шейни
Аз се двоумя между тази:
http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/she … eini/24991-sheina
(вижда ми се подобна на тази, която кака Дора е показала)и класическа дървена шейна. Чудя се в коя ще ми е най-лесно да ги дърпам сама двамата
.Хриска, според мен не им се притеснявай в яслата, а си казвай смело какво мислиш. Естествено, че гледат да си облекчат работата, а с децата мисля, че се държат еднакво и да има и да няма родителят претенции към тях, даже по-скоро като имаш изисквания и споделяш с тях мисля, че по-голямо внимание биха обърнали на детето. Естествено не става дума да се изпокарате, а просто да споделиш това, което мислиш и искаш

Онли, Силве, да оздравяват дечицата
.И ние сме в отбора на болните. Големият донесе кашлица и хрема от детската. Уж се излекува, сега пък има отит, за сега вървим по ръба без АБ, но да видим. Малкият кашля и е с хрема.
само да са здрави децата!!!Нали ми имаш телефона!?
,че то това изгаря бе...?Какво става с тоя народ не мога да разбера...или да съм го разстривала с ракия,оцет и кой знае още кво беше... май аспирин,защото го болели кокалите
другите глупости ги забравих к'ви бяха 
?
Кажете добър специалист в София!
Отиваме на консултация и на ваксина Приорикс - нищо и нямаше.До вечерта после като почна една кашлица и едни цифки...ей така изведнъж, все едно някой и ги пусна от някъде.Аз съответно откачих да не е някаква реакция към ваксината и познайте дали съм спала.Днес отиваме при док - зачервено гърло и айде Сиракол.Да видим дали ще и мине само така.
После той като я вземе тя се прави, че нещо я боли и като си свие устенцата и чак вика оууууу и се държи примерно за крака
.И финалът е да го хване за ръката и да го заведе там където е решила да бърка и да си прави белята , пък аз не съм дала.И баща и като и разреши тя победоносно ми носи забранения трофей...но само да ми го покаже.