Тзаи ми се струва малка.Ние специално избирахме да влизат 2-мата юнаци и ако може място за таткото.Тук имаме един байр и се пързалят тримата,а аз съм само наблюдател на шоуто.
Тази малката шейничка е супер,като сме двамата с дребуса навън.
Тзаи ми се струва малка.Ние специално избирахме да влизат 2-мата юнаци и ако може място за таткото.Тук имаме един байр и се пързалят тримата,а аз съм само наблюдател на шоуто.

. 
Да ти го нося оттук?
и как кашля самооо ужас.Утре пак ще го водя на доктор,че и температура ми вдига и става страшно.От петък я вдига Т водех го в съботата и ми изписаха някакви хомеопатични капки за кашлица,от който няма ефект още повече ми кашля пък и както казах Т не мога да я сваля освен с Панадоли и Хексалгини.Какво е това чудооо нямам идея ама яко се дави с храчки,че отива и да повръща от тях
За пръв път и ми е много гадно... 3 дена беше с Т и червено гърло, а буха и от 2 месеца, така и не се доизлекува напълно. Та доктора каза - антибиотик, за да не стане по-зле и аз го послушах, че като гледам кви пневмнии развиват на мои близки децата, ми настръхват косите! Той пак си кашля нощем и вече нямам идея какво да правя. Кажете някой добър специалист в София!
дано бързо минава. Само да ви кажа за гърлото моята лекарка ми препоръча да правя един много лесен компрес с извара. Слага се на гърлото и по възможност стои 8 часа. Аз на моя човек не можах да го приложа, но ако са ви кротки децата може да пробвате-нищо не губите. Освен лекарствата за кашлица помага чай от босилек, мащерка. Много е гаден този вирус.
. На мен ми излезе 20лв, а си спомням миналата година мамите казваха, че са ги купували по 10 лв.
И моя хубавец се хипнотизира от падащите снежинки днес . Даже малко му натърках бузките със снежец, докато сега е хубаво и бяло, че само като спре да вали ще стане пак същата мизерия.

Та и се спира любимото чайче и минава на гола вОда