ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 805
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Деска,как ще се возят в нея 2 мъже и половина? Joy Тзаи ми се струва малка.Ние специално избирахме да влизат 2-мата юнаци и ако може място за таткото.Тук имаме един байр и се пързалят тримата,а аз съм само наблюдател на шоуто.
Deska,моя големия вече иска екшън,къде ще се трътка бавно с брат си.А  освен това тежи към 26-7кг. вече и като сложа бебето ,пък и дебелите дрехо,то ще трябва да дърпам 50кила багаж..Ааа,не..Баткото си има чук и гек ,сам се оправя с него,аз ще дърпам бебко,а имаме и една по-голяма шейна дето е за двойки,ако има желаещи. hahaha
Тази малката шейничка е супер,като сме двамата с дребуса навън.

# 691
Уж студ, а пак темата не мърда от 46 стр. от 3 дена Laughing
Деси, тази шейна е супер, много ми допадна Peace
Дея я мажа с Д-р Тайс и добре и понася Peace
След малко трябва да ходим за баткото и тъкмо ще видя Дея как ще реагира на снега, те иначе правят "снежни ангелчета" от 2 месеца насам на килима Laughing Сладури  Heart Eyes

# 692
Здравейте, и при нас натрупа, но днес не посмях да изляза - ззззззззззззз....много ми беше студено. Утре съм решила да идем до магазина на разходка ... за 15 мин няма да измръзнем (надявам се).
Аз за студа миналата зима ползвах Нахткерцен на др. Тайс. Сега пак него ще взема - останах доволна. Струваше 15лв, но го ползвах дълго време-годността му е 6 месеца така че ... стига за зимата Simple Smile.

# 693
Не беше студено днес,ние бяхме навън.Саши 5 мин седя пред входа и гледа снега,без да  мръдне.Много беше смешен.После бяхме на пазар,обиколихме за 30-40 мин.
И аз миналата година ползвах Нахткерцен и бях доволна,може би пак него ще взема.

# 694
Деси, видях днес една майка със същата шейна, детето и е точно колкото нашите и много му беше кеф,  иии вече знам за какво ще мрънкам тази вечер на мъжа!  Joy
Боби много интересно се оглеждаше наоколо и хем иска да гледа към снега, хем му вали в лицето и се крие.... смешко беше. Само че аз излизах със слинга набързо и това неговото въртене ми разказа играта. Но не мога да пазарувам по друг начин, в близкия магазин количка не влиз а, а мързеланко ходи само за 2 пръста държан.....  Crossing Arms 
И ние сме с нахткерцен - доволна съм! Yana, аз  съм го купувала за 12, тия пък в Казанлък много са важни!  Naughty Да ти го нося оттук?  Mr. Green

Лека вечер!  Hug

# 695
Аз завиждам за снега, тук си ходим още по къс ръкав... Confused

# 696
Еди, аз пък ти завиждам за късите ръкави, ама многоооо ти завиждам Mr. Green
На д-р Тайс Нахткерцена не й понесе особено на Елена , появиха й се пъпчици точно по лицето, тъй че ще търся нещо друго, може на Мустела да пробвам. Мерси на всички за споделените мнения! Hug

# 697
Вчера и аз си позволих да я изкарам малката за един час, защото ми се стори по-меко, и днес вече е с кашлица.
И аз така и сега Теодор е болен Cry и как кашля самооо ужас.Утре пак ще го водя на доктор,че и температура ми вдига и става страшно.От петък я вдига Т водех го в съботата и ми изписаха някакви хомеопатични капки за кашлица,от който няма ефект още повече ми кашля пък и както казах Т не мога да я сваля освен с Панадоли и Хексалгини.Какво е това чудооо нямам идея ама яко се дави с храчки,че отива и да повръща от тях Embarassed
Нищо не съм взимала аз за студ Rolling Eyes

# 698
  • Русе
Привет и от нас!

Ние малко се позагубихме от фронта, но нещо не бях в настроение тия  дни.
Мони е на антибиотик  Sad За пръв път и ми е много гадно... 3 дена беше с Т и червено гърло, а буха и от 2 месеца, така и не се доизлекува напълно. Та доктора каза - антибиотик, за да не стане по-зле и аз го послушах, че като гледам кви пневмнии развиват на мои близки децата, ми настръхват косите! Той пак си кашля нощем и вече нямам идея какво да правя. Кажете някой добър специалист в София!

Тук няма грам сняг. Валя в петък, но малко и не натрупа изобщо, а днес беше топло. Иначе сме подготвени с шейна и нямам търпение да го возя малкия звяр! Той пък не удря, ама нон стоп цирли и се тръшка за щяло и нещяло! Ако беше жена иди дойди, ама на мъж не му отива хич! Строявам го и го наказвам, но не помага особено. Да минава този период, че не се живее само с караници...

В Джъмбото има ли подходящи джудженски костюмчета? Ще вземате ли?

Силве, писали сме едновремено. И Симеон е така, но не се дави. Пуснете гърлен секрет. Тъпото е, че излиза след 3 дни...

# 699
Ужасни са тея болести. Онли, Силве  Hugдано бързо минава. Само да ви кажа за гърлото моята лекарка ми препоръча да правя един много лесен компрес с извара. Слага се на гърлото и по възможност стои 8 часа. Аз на моя човек не можах да го приложа, но ако са ви кротки децата може да пробвате-нищо не губите. Освен лекарствата за кашлица помага чай от босилек, мащерка. Много е гаден този вирус.

Ели, носи ми от София. То ясно че там е по далавера  Mr. Green. Шегуваме се ние, ама на последния крем който купих имаше символ за 6 месеца така че хвърляй по едно око. Shocked Ще си идваш ли по празниците.

За коледните костюмчета, аз си поръчах от интернет. Като пристигнаха видях етикетите на Джъмбо Simple Smile. На мен ми излезе 20лв, а си спомням миналата година мамите казваха, че са ги купували по 10 лв.

# 700
  • София
Съчувствам на всички с болни дечица и им пожелавам бързо да оздравяват!
Шейната наистина си я бива! И аз ще помрънкам, пък дано ме огрее Joy И моя хубавец се хипнотизира от падащите снежинки днес . Даже малко му натърках бузките със снежец, докато сега е хубаво и бяло, че само като спре да вали ще стане пак същата мизерия.
Elsun мила и аз трудно намирам време, но някак си успявам. Правя едно, отлагам друго или съчетавам полезното с приятното.

# 701
  • Лавал-Пловдив
http://www.canadiantire.ca/AST/browse/5/SportsRec/WinterSports/S … .jsp?locale=fr_CA

това е нашата шейна, купихме миналата зима за каката и баткото, сега се возят Сами и баткото, че каката стана много голяма и не я влече. При нас вече 3 ден вали почти без да спира, имаме над 50 см. сняг и снегорините обикалят ли, обикалят. Ама ние сме си свикнали и не ни плаши, даже в снега мъжът ми извежда момчетата да се попързалят в парка и ми върна Сами заспал на шейната  ooooh!

# 702
Мацки,в Sпорт депо на Сребърна шейните са свършили,да си знаете.Били казали на мъж ми за четвъртък евентуално.Но вижте дали ги ма тук:
http://www.onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html

Много внимавайте с калица и Т за пневмонии.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 08:47 от ДХ3

# 703
Добро утро.
След вчерашната обиколка по доктори се оказа че Марина е абсолютно здрава, което ме радва, но тя продължава да буха и да и тече носа Sad
УНГ-то каза че всичко е ок, да слагаме физиолочен.
А Педито каза, да не и даваме да пие много течности през ноща, защото слюноотделяла повече и това също предизвиквало кашлица.  newsm78 Та и се спира любимото чайче и минава на гола вОда Simple Smile
Нашият педиатър твърди, че сега е идеалното време за разходки, защото въздуха в София е чист, кашлицата не можело да се предизвика от студа, просто и е дошло времето и хладния въздух може да я е обострил. Аз водя война с дядото и бабата, които хич не смеят да извеждат детето като е студено, но лекаря снощи им се е накарал, на два часа по 15 минути поне, като толкова ги страх.
Та днес са инструктирани, и ще ги проверявам Simple Smile

# 704
Ето ме пак!  Rolling Eyes

Съжалявам много, че пак чувам за болни дечица! Дано бързо се оправите!   Hug
Silvana, Yana, между Коледа и Нова година ще сме в Казанлък, искам ви здрави и ако може да се видим!  Naughty Laughing

Деси,мерси за инфото, сега видях че този магазин ми е на 100 метра, ще взема утре да проверя на място. Как няма да свършат... целия квартал са с такива шейни, гледам днес!  Mr. Green

misoka, аз пък все не успявам, но вече.... не ми пука!  Joy

Хубава вечер!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт