ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 808
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Како Доре внимавай с ваната, защото моя е такъв любител на водата, че чак е опасен. Веднъж баща му напълнил ваната за веселба (но я държим на земята, че иначе е много нестабилна) и оставил за малко вратата отворена ... аз само чух цап цап цап и докато до хвърчах той влезнал с дрехите във ваната, ами и натопил главата та щеше да се удави.
Иначе той много се забавлява с всяко ново нещо, но обича много кутии. Като си купим нещо, той седи и чака да му дадем новата "играчка" Simple Smile. А за да се социализира, почти всеки ден сме на гости или на нас ни идват гости. Така и играчките не му доскуча ват, ами си има и другарчета. Повечето са мацки, но каквото такова  Simple Smile

# 676
el_pl, благодаря за пожеланията.
От другата седмица ще го пробвам Бобо да спи там на обяд.Реве единствено като го взимам,май си му харесва.Сестрите са много добри,обгрижват ги,доволни са от него.

Ех,дано завали малко снежец,но и да покрие.Какъв кеф ще е с шейната.

# 677
Ех, че празничко тук... Ами така де, аз затова не мога да се оправя, зарината съм в работа, но през 5 мин. минавам през компа уж да видя нещо интересно... само се скатавам от бачкане  Blush Mr. Green

misoka, завиждам ви за социализирането. Аз съм от хората дето все искат да имат гости, но нещо не съм се "намерила" с подобни ентусиасти....Но ако не си вдигна д-то да почистя, и да има желаещи, няма къде да ги поканя  hahaha

Хубав и топъл ден на всички!  Hug

# 678
Здравейте! При нас заваля сняг, но като гледам май спря и това беше.
dessy77, радвам се за вас, че свиквате бъро. При нас има проблем, защото исках да я оставям от тази седмица по цял ден, но започнаха да ми мрънкат, че уж била малка, уж не била свикнала, а казват, че се храни добре, не плаче, но истината е, че не им се занимава, тъй като е много малка и иска повече грижи. Така ме ядосаха и не знам как да постъпя, тъй като ако се скарам с тях, единственото, което ще постигна е да се държат още по-лошо с Гери. Сега съм им казала, че ще съм в отпуска до средата на януари и след това започва по цял ден.
За забавлението не знам, но нищо вече не й привлича вниманието и е някакъв кошмар ако не излезем следобед. Непрекъснато мрънка, иска да я занимавам аз и не й се играе сама.

# 679
Здравейте маминки  Simple Smile
Честито на всички празнуващи, да сте живи и здрави и да имате безброй поводи за усмивки!
И тук преваля, но лекичко и спря. Явно разходките с шейни се отлагат за по-нататък. По отношение на детската кухня мога да се похваля, случихме на страхотна кухня при това се намира на съседната пряка на  две минути от нас. Ако някоя от вас не си е избрала  още кухня или не харесва своята и живее в района на Бъкстон-Павлово да ми пише ЛС ще дам адреса! По въпроса за социализацията, ние изкарваме по два месеца тук и два на морето при нашите и тя е свикнала да комуникира с много хора. Дойде ли вечер, обаче, без мама не се заспива. Освен това все още я кърмя вечер и обикновено така заспива, а понякога и сутрин, ако се събуди рано, а на мен не ми се става. Това винаги работи, поне засега Grinning

# 680
Xриска,обясни им че искаш да пробваш,пък ако има проблем да ти се обадят и веднага ще си я прибереш.Да не свикват те и тя че винаги ще бъдете до обяд.Защото сега щом звънна,Бобо е пръв до вратата.Явно се усеща.Другата седмица ще пиша повече.

# 681
Здравейте, при нас мина първото коледно парти от бачкането на мъжът ми.
Марина за първи път видяла дядо Коледа, ама не пожелала да отиде да си вземе подаръка.
Но пък се е държала много добре.
Никол го е разбила със стихчета и песни, и накрая му казала, това не е подаръка който си пожелах  Twisted Evil
И Марина от вчера пак кашля и се сополиви, та днес пак ще я водим по лекари.
А вчета по новините казаха че идва страшен грип, дано да е пак всяване на паника, че като знам какви сме кекави.. ooooh!
Марина също напоследък много мрънка, иска някой непрекъснато да я занимава, и скача на бой. Раздава шамари напред назад, без значение от възрастта. Обяснявах, обяснявах, тя се ухили и ме шибна по главата.  newsm78
Какво им обяснявахме за да не удрят, забравила съм ?

# 682
Да не сте по шейните,че никакви ви няма? Simple Smile

# 683
Май всички малки разбойници така са се развилняли вкъщи, че майките им не могат да се доберат до компютрите!  Grinning

Честит сняг!
Излизате ли? Аз си позволих преди 2 дни за половин час и оттогава лекувам зачервени бузки!  cold Обаче не ме свърта, днес мисля поне до един магазин да отида, да свиква!

# 684
Привет!
И мен вече не ме свърта с Елена вкъщи,ама тука един сняг е завалял и е минус 3, та май ще пропуснем разходката днес.
Исках да ви питам какъв крем за лице за децата ползвате, че на Елена взе да й става мнг суха кожата на бузките, явно от студа?

# 685
С големия съм ползвала Мустела за студ и бях доволна,сега още не съм купила нищо.
Тук вали един снях,ама то срам да се каже сняг.Ръси,ръси и само мокри.Вече започна да се топи.Пък аз и шейна искам да купувам. Simple Smile

# 686
Привет!
 При нас вали от 08.00 сутринта и доста натрупа. Вчера и аз си позволих да я изкарам малката за един час, защото ми се стори по-меко, и днес вече е с кашлица. Ей сега мъжо трябва да я е закарал на лекар, тъй като аз днес съм на работа. Добре, че от утре поне съм в отпуска и ще се гледаме вкъщи. На нас доки за студ ни беше изписала Балсама на д-р Тайс-Нахткерцен, но на мен лично не ми понесе на кожата. Иначе го дават за малки бебета и деца. Без парфюми е. Мазах няколко пъти малката, но се постопли и спрях и сега не знам дали да не го сменя с нещо на Мустела newsm78

# 687
Ох,дано натрупа та да ходя да взема бате със шейната.Голяма радост беше сутринта,когато видя снега.А малчо мигаше на парцали.Аз им мажа цялото лице с кремче на Бочко,за всички сезони,много съм доволна.Хем евтинко,хем лицата им стават супер мекички .Иначе съм ползвала на Бюбхен,не бях особено доволна.

Xриска,дано да е добре малечка,да не отсъства от яслата.
Къде се изгуби Ронката?Децата бяха болни,какво стана?
Деска,ние 4 години отлагахме купуването на шейна,точно заради бързото топене на снега.Но минала година се прежалихме,заради бебо.Купихме дървена,голям кеф беше за таткото  Joy и за децата.Пък дано тази зима повече и се накефят.
joya,аз обяснявам да не удря,но той не разбира.Докато не го накажа да стой прав до мен и тогава гледа изпод вежди.След 5 мин забравя,до следващия път.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 14:18 от dessy77

# 688
Оо,шейни имаме няколко,ама аз бебешка гледах,докъм 3г.много готина:

http://www.sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/she … heini/2221-sheina

# 689
Деска,как ще се возят в нея 2 мъже и половина? Joy Тзаи ми се струва малка.Ние специално избирахме да влизат 2-мата юнаци и ако може място за таткото.Тук имаме един байр и се пързалят тримата,а аз съм само наблюдател на шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт