ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 849
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Еди,за съжаление имам някакви ужсни упорити гъбички в ухото,не е отит.Confused
Онази вечер бях на лекар и шях да умра от болка.Тея гадини ми бяха атакували целия ушен канал,а най-много на тъпанчето.Измукаха ми ги с една прахосмукачка,но болеше ужасно.Сега 15 дни поне ще си слагам лекарства сутрин и вечер.Ухото му боли страшно,отделно не чувам с него,много било възпалено.Ще ходя пак на преглед след няколко дни.А пръста го бинтовах 24ч. във Йодасепт и май помина.Четох го това за живовляка,ама никъде около нас не открих.  Crazy
Децата прихванаха някакъв вирус.Големият е с червено гърло и кашля,имаше и Т уикенда.Има леко затруднено дишане в единия дроб,но нищо тревожно засега..А малкият е с Т ,чисти гърди/макар през ношта доста да покашля/.и хрема.Мъж ми пък го гони нервата и всички сме... ooooh! Crazy Crazy Crazy

# 466
Привет и от мен!
И ние сме в кюпа на болните Cry
Деси, ужасно сте се подредили всички, дано бързо да ти минава на теб, че звучи кошмарно ...И децата да се оправят и да минете без усложнения  Hug
Дейзил, дано малкият се възстановява добре и да не ви повтарят тия пневмонии...
Руми, поздравления за страхотната питка и тортичка, браво и на всички други , които я направиха питката, наистина е страхотна...Аз като се сетя каква измайсторих и срам ме хваща Embarassed
Еди, и други познати ,които живеят в САЩ се оплакват от здравната им система...Надявам се с Пресиян всичко да е ок и въобще да не се налага операция.
Имам едно питане , по-скоро някой да си каже мнението - Елена пак е с хрема и червено гърло от 2 дни. Днес й взеха секрет за изследване и антибиограма и ще стане в понеделник готово, но нашата педиатърка настоява от утре да почваме антибиотик, а като излезе антибиограмата в понеделник и този, който сме почнали не става, да го сменим Shocked Аз лично не искам да й давам никакъв антибиотик/ все пак пи преди 1 месец /, а да изчакам още няколко дни да видя дали няма да се пооправи, в момента даваме хомеопатия. Иначе 2 дена вдига температура до 37,7 , спада сама, не давам нищо за Т. Та се чудя защо нашата педиатърка толкова се шашка , че и мен се опитва да ме шашне, че й било "много червено гърлото" и непременно трябва антибиотик. Какво да правя се чудя? Шубе ме е да не се усложни, от друга страна не искам да я тъпча с лекарства и съм в дилема...Ще съм благодарна да чуя мненията ви.. Hug

# 467
Еее Деси голям късмет имаш Rolling Eyes дано да минава бързо на всички Ви Hug
Аз съм на вълна правене на зъби newsm47

# 468
  • Deutschland
rumi,
Днес нашият хулиган стоя наказан в ъгъла!  JoyУмряла съм от смях! Накъса едно цвете и баба му го сложи наказан! А той стоя 10 секунди и тръгна нанякъде. След 2 минути се върна и се самонаказа!  Joy Сега като му кажем да върви наказан в ъгъла и той отива!  Joy
Joy Joy Joy   Това трябва да се заснеме.

А за ваксината се извинявам ако съм стреснала някой.Исках само да споделя какво съм чула тук.Тук не са задължителни ваксините.

Ох,аз мислех да правя питка ама нали си имам свеки в къщи и почти всичко върши у дома  Mr. Green  .....  май ще оставя питката на нея,че аз с мойте двете леви.

Еди наистина здравната им система е объркана явно.Дано не се налага да се запознавате отблизо с нея.

# 469
Миракъл какво хомеопатично даваш и кой ви го изписа? Според мен може да изчакаш с АБ като междувременно давай комбинирани витамини-тези на д-р Тайс са добри, засилват и имунитета и Нурофен 2пъти по 5мл за деня, дори и да няма висока температура. Следи внимателно детето и ако се появи нещо притеснително чак тогава дай АБ. Стискам палци бързо да се възстановявате Praynig

# 470
  • Sofia
Гледам какви страхотни питки правите и още по-страхотни снимки от прощъпулниците и ме хваща срам  Blush Blush Blush
Гугата ходи от 9 месечен,а майка му все не успява да му направи  #2gunfire Зарекла съм се в сряда да се направя на майстор   chef,стига да ми е здравичък  Praynig

Офффф,пак отива към 1:30ч.,а при нас всяка вечер е дискотека....Имаме някакви "студиенть" наематели и вече ми писва от "Пия за тебе" и "Кой уши байрака"  #Cussing out Не се издържа Ви казвам!То полиция ли не се вика (вече не идват,защото "НЕ ОТВАРЯТ,и за какво да се разкарваме?!"),жалби се пишат,но уви...Веднъж и тока им изключихме от централното ел.табло и го разбиха,за да си го пуснат  smile3515 Добре,че Гугито спинка  Whistling

Оплаках се вече!  Blush Crazy

Деска,банално вече ще прозвуча,но бързо оздравяване  Hug :love
Онли,аз пък като се скарам и го "накажа" и той милия сяда на стойката за крака под бара в кухнята  Joy

Приятни Ви сънища  smile3534

# 471
Деси, ужас  ooooh! Бързо оправяне на всички и най-вече на теб. Дребните се оправят бързо, ама ние не стига че не спим, ами и все гадости ни се лепват.
На мен ми беше забрал пръста на крака, и първо слагаш ихтиол, за да изсмуче ако има нещо, или ако бере наистина, след това йодасепт. Аз така си спасих нокъта, един месец болки, полупаднал, не смеех да ида на хирург  да не ми го изтръгне, и това от ритане на касата на вратата. А ихтиола и йодасепт правят чудеса, но първо едното после другото.

Миракъл, аз бих изчакала, ако са чисти гърдите и не е ангина, ама вече си пускам стерилна урина всеки път, за мое успокоение.

Моят бяс счупил слуховото апаратче на баба си, и така и е осмукала гсм-а, че за нищо не става. Сега трябва да търся апаратче и гсм  #2gunfire Като връх на всичко дядо и си скрил очилата от нея и втори ден не ги намира, и не може да чете субтитрите на филмите, снощи ми дръпна една проповед, как аз съм била виновна, да съм си възпитавала чавето  hahaha

# 472
Здравейте момичета!!!
Аз отдавна не съм писала, но като намеря време ви чета. Имах инцидент с кражба на пари, ключове и документи и едва сега се отърсвам от случилото се:(
Оле, страхотни питки гледах HugНо ние сме далееееч от питката Blush
София все още не ходи сама, само за ръчичка. Сложих ваксината за 13 месеца, реакция за сега няма Praynig Давах хомеопатични гранули Туя и понесе доста добре имунизацията.
Следващата е чак април, просто исках да избегнем сега зимния сезон, когато незнам кога и 2те ще са напълно здрави, за да слагаме ваксини Peace
Аз също се страхувам от всяка имунизация, но 100 пъти повече ме е страх от самата болест, за която се слага, така че избирам по-малкото зло. Но всеки сам решава, имам приятелки които си гледат децата до 6 години и не слагат ваксини, после училището е задължително, никой не може да ти откаже образование, защото не си имунизиран.
Болничките дечица и мами бързо да оздравяват  bouquet

# 473
DeiziL,малчо е приет и записан благодарение на точка от баткото,само го чакахме да проходи стабилно.Постепенно купувам дрехите,иначе изследвания ще правим другата седмица и живот и здраве от декември тръгва.
joya,много се смях с очилата на дядото,горкия човечец.

# 474
  • Лавал-Пловдив
За съжаление тук  здравеопазването май е най-големия проблем на тази държава. Поне в моите очи.

И при нас е така, споко свиква се. Само се моли по-рядко да боледувате. Хубавото при нас е, че за деца всичко е безплатно. Лошото е ниското качество на обслужване. Ако намерите Джи Пи или педиатър, който да ви напише направление не става ли? Тук става.

И Сами проходи - от няколко дена съзнателно се пуска за да стигне до мен или до някакъв желан предмет. Но все пак мисля, че му е рано за прощъпулник, защото не съм сигурна, че ще измине разстоянието до нещата сам без да се опита да лази. Ще изчакам още малко.

Иначе и той доста нахитрява - дава ми в устата бибероната му или ми дърпа ръката и ми я слага на лицето да играем на Пикабооо. Ако не му се обръща внимание се сърди дава ни гръб и реве. Абе опасни са тези деца вече.

# 475
Изчетох ви  Hug
Кака дора, не става за съжаление- търговска работа, ни направления ни дявол помагат.
Десинка стискам палци да се оправяш бързо, че много болезнено това.
Плами, лоша работа със студентите. За съжаление, трудно се решават такива проблеми.
Миракъл, има хора на които работодателя им плаща добри застраховки и такива много защитават здравната система  ooooh! Но тези които се самоосигуряват или не им е добра плащат около 150$ на месец за да им приспаднат 20-30% от сумата примерно. Нормален преглед от общ специалист е около 100$  от специализиран между 300-500$ Операциите започват от около 5000$ Обама се опитвал да прави някакви реформи, но лапаницата е толкова голяма, че по-скоро него ще изядат отколкото да позволят да се промени нещо.  ooooh! Аз беснях три дена и бълвах змии и гущери, ама това е положението. Наш избор е да сме тук - пълно щастие няма...
Оплаках се - олекна ми.
Прегръдки на всички, пролемите да се решават бързо и темата да се пълни само с радостни новини  Hug

# 476
Здравейте и от мен. Нямаше ме 10ина дни и не съм ви чела. сегаа набързо прегледах последната страница - май пак има много болни дечица - бързо оздравяване ви желая. Деска, на теб също.
поздравявам ви с няколко красоти (на който му се гледа). Себе си не съм сложила, че да не загрозяваме красотите  Joy
http://rozaspirova.snimka.bg/north-america/dominikana.550354.21491754

# 477
Герчо, на невероятно красиво място сте били Simple Smile Предполагам сте си изкарали страхотно  Simple Smile
Еди, какви суми, какво нещо, ужас...Наистина дано по-рядко ви се налага да посещавате лекари Hug
Джоя, пак се смях с белите на Марина Laughing И Елена вчера не се спря да прави бели - забравила съм отворена една бутилка от минерална вода от големите 10 л, тя някакси докопала от масата / която си мислех че не стига, защото е висока/ дигиталния термометър и го пльоснала в бутилката с вода. Аз чак вечерта забелязах, като трябваше да й правя млякото, супер смешно ми стана , но баща й ме обвини, че не съм я гледала внимателно ...Еми аз ставам разногледа с нея просто...Та така....
Плами, много кофти това със съседите...Съчувствам ти Hug
Деси, вчера забравих да ти кажа, че и с прополис можеш да третираш пръста си ..Дано си по-добре вече..
Дейзил, хомеопатичката, на която имам доверие и е изпитана през няколкото години, в които я посещаваме за съжаление не е във Варна и си правя консултации по телефона с нея. Ще видим дали ще помогне на Елена този път. С хомеопатията трябва да имаш повече търпение, действа по-бавно и аз понякога не издържам ,както предните пъти , в които пи антибиотик, ако е за мен, ще изчакам повечко, но за Елена се притеснявам...Засега не съм започнала лечение с антибиотик, въпреки че днес пак бяхме при педито и тя каза, че й е по-червено гърлото от вчера, но гърдите са чисти, не кашля и няма висока температура, така че реших да изчакам да видя как ще се развият нещата...
Пак се разписах , тъй че спирам...Хубав уикенд на всички  bouquet

# 478
  • Русе
Уф, Деси...  Praynig Бързо възстановяване на всички!

Тери, много неприятно наистина,но за съжаление вече се е случило... Не се ядосвай за материални неща!

Плами, направете му прощъпулник на първото ни проходило октомврийче, срамота  Laughing

Ние днес свършихме тази работа.  Wink Беше много весело! Мони дивя яко и крещя от радост, че има толкова хора вкъщи и толкова много неща за  пипане!  Laughing Хвана портмонето с пари, а после и книжката. Аз за доктор го гласях пък той бизнесмен ще ми става!  Joy  Снимки има във Фейса

Пак стана много пусто тук, ама сега като се развали времето ще се посъберем отново!  Hug

# 479
  • Cambridge, UK
Писах, писах и мнението ми изчезна Simple Smile
Накратко - всички болни бързо да оздравяват.
Най-накрая чукнахме 8 кила!
Доки дърпа пишито и сега като го отварям е леко кървясало, моля мамите с опит да кажат дали е нормално.
Герчо, чудесни снимки.
Поздрави и целувки за всички!

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 23:31 от usmifchica

Общи условия

Активация на акаунт