ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 848
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Хайде и аз да се разпиша. Hug

Всички болни бързо да се оправят.
Деси, съчувствам ти, дано си по-добре!

Миракъл, наистина с хомеопатията трябва повечко търпение. Аз водих Ема при една в София....препоръчаха ми я. Когато да ми вземе парите за първо интервю намери време, а после никаква я нямаше. Трябвало 2 седмици предварително да си запиша час. ooooh! Е, аз откъде да знам кога точно ще ми се разболее детето. Stop Така приключи моят опит с този метод на лечение.

Ние сме добре. Онзи ден бяхме на консултация-биха му превенар и приорикс, на 18м. сме на ваксина за Менингит!
Дребен вече е цееели 8,500кг! Това е постижение, той сега наддава повече, отколкото първите месеци, но от толкова ядене няма как. Mr. Green
Днес се качихме до Андора на чист въздух и сняг! Децата много се радваха, следващият път там с шейна. Сега харесахме една от МайТойс и ще поръчвам. Утре ще кача малко снимки във фейса.

# 481
  • Русе
усмифчице, спокойно,нормално е. Можеш да му сложиш памуче напоено с реванол. Важното е утре да му я забелиш пак и изобщо да не пропускаш, за да не залепне пак и да започвате отначало.

Ронка, каква ваксина бият там за менингит? Блазе ви за хубавата разходка! Много от стоките от Тойса обаче вече не ги доставят извън Германия за жалост.

# 482

Ронка, каква ваксина бият там за менингит? Блазе ви за хубавата разходка! Много от стоките от Тойса обаче вече не ги доставят извън Германия за жалост.
Meningitec е ваксината. Тя не е задължителна, а препоръчителна. Но страх лозе пази и аз я искам. На Ема я сложихме февруари месец. Peace
Не знаех, че Тойса не доставя вече извън Германия. Ще се пробвам, ако не стане ще търся нещо друго.

# 483
  • София
здравейте,
пиша набързо от Търновско, но съм малко притеснена. имам въпрос към мамите поставили вече шарковата ваксина. има ли някакви реакции Rolling Eyes Ого на 7 ден след ваксината ми вдигна температура Tired сутрин и вечер вече трети ден като стига до 39!!! ooooh! иначе е весел и спокоен - няма никакви други симптоми, до тая сутрин Tired днес забелязах 4/ 5 пъпки - отекли и червени Rolling Eyes биха могли и да са от бълхи - за съжаление тук има, но аз нали сега се взирам ... би ли могла тая ваксина да предизвика истинска шарка. притеснява ме основно факта, че е жива ваксина Confused как мислите нормално ли е Thinking

# 484
Атадарче,ние сме 6 дни след ваксината и го наблюдавам внимателно,засега е ок,но мен също ме притеснява тази ваксина.Звънни на педиатъра да се консултираш.Ами нещо не мога да кача линк,но напиши приорикс и виж листовката с евентуалните реакции ShockedНадявам се бързо да му размине на детето

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 11:16 от veseto78

# 485
И на нас ни сложиха ваксината МПР,но не ми е вдигал температури нито е зачервено мястото,а и пъпки няма PeaceНо ние пихме противоалергични капки 3 дена заради нея!
А каква е тази ваксина за Менингит?Нашата Синфлорикс е такава т.е и за менингити Peace

# 486
Синфлорикса е пневмококова ваксина. Менингита е възпаление на мозъчната кора, което може да се получи от инфекция - вирусен, бактериален, туберкулозен, гъбичен или паразитен менингит. Пневмокока е един от многото причинители и съответно синфлорикса предпразва единствено и само от възпаление на мозъчната кора, причинено от пневмокок. За всеки един от различните останали причинители може да бъде приложена ваксина, но това прави поне 5-6 допълнителни... Моята педиатърка препоръчва Мининго А плюс С, което е ваксина срещу менингокок - един от най-смъртоносните причинители на менингита. Всеки си преценява за ваксините, ма в старата ми тема едно от децата едвам оцеля, а след това във форумско се събираха парички, че да и се направи имплантация, защото получи 100% глухота.

# 487
  • Sofia

Плами, направете му прощъпулник на първото ни проходило октомврийче, срамота  Laughing

Срамота е,я!!!  Laughing Blush Просто не мога да направя питката с диването на главата ми,а съм се зарекла,че аз ще си я омеся и не искам купена  Crossing Arms

За ваксините и аз съм в пълен ужас всеки път,още повече след като Гуголан направи реакция на първия Пентаксим  ooooh!
Вярно е,че има и ужасни последствия от тях  Praynig,но и никога не бих си простила ако се стигне до болест,а аз не съм му сложила ваксина...Нож с две остриета си е...

Ние бяхме във Видин за 2 дни и си изкарахме суперрррр!Даже излизахме на "клубче"(ако може така да се каже  Joy ) и моя милост ковна две ягодови Маргарити и все едно моя мъж ме прокле,че съм си "пийнала"  #2gunfire Сега съм като петниста хиена от някакъв обрив,но добре поне,че не ме сърби  Mr. Green За сметка на това си заслужаваше-бяха ми многооооо вкусни  smile3533

Лелеееее,като чета как пишете,че бебишорковците са по 8-8.5кг...Искам и аз  smile3514 Хора,без кръст съм от нашето "валаме" както вика свеки  tooth,но да ни е жив и здрав  Praynig Hug

# 488
Здравейте, и днес времето беше хубаво и пак е празна темата! С приятелка използвахме времето и излизахме на разходки и забавления на 2 пъти. Първо към 10 ходихме в един детски център Неваляшка, където два часа децата играха и се набесняха. Имаше и много други дечица  /случихме на два рожденника/ и нашите така се улисваха покрай тях, че даже и не ни търсиха. Това ме навежда на мисълта, че Ради ще се зайграва и няма да плаче за мен и като тръгне на ясла /ако го вземат там де  Rolling Eyes/
Плами не се притеснявай ще се справиш със питката  Peace
За ваксините мога да кажа, че сме мноооооого назад, ма то и няма как при толкова болести  ooooh!
За килограмите и Ради не е много напред към 10 е, но като му гледат големите бузки все си мислят, че е повече. Най-фрапиращо е при лекуващия ни лекар, който на единия преглед пита колко кг е?- 12 ли? а на другия пита 16ли е #Crazy Ама то и с яденето не сме мн напред, порцията от ДК се изяжда до половината, ако въобще му хареса, но пък си суче по 2-3-4 пъти на денонощие та затова не се впрягам толкова

atadar съвсем на скоро някъде четох за това, че реакции към тази ваксина се появяват точно към 7-8ден, така че предполагам че е нормално. Въпреки това ти се консултирай с личния ти лекар , нали за това му плащат да ти е от помощ при нужда!

Усмивчица и при нас се случи на няколко пъти да се зачерви бубата при опитите ни да я забелим и аз слагах тампончета с риванол или мажех направо с риванол маз, но напоследък все не я намирам по аптеките

Миракълче какво става с Елена, утре да се отчетеш какво сте решили за лечението

Деси дано да си по- добре вече  Praynig

Ронка, Герчо браво на красиви местенца сте били   bouquet

Ох, заплеснах се! айде стига толкова почивка, че имам още да пускам Марчето да пере и аз да гладя, и то ей сега ще стане 1 и Ради ще си търси млякото

# 489
Ехооо,ето ме и мен...
Тери,много неприятна случка с кражбата,съчувствам ти. Hug
Еди,аз мисля скоро да ходим на преглед на Саши за тестисите,че и неговите бягат насам-натам,не са си точно в скротума,а малко трябва да ги потърся по-нагоре,макар да не се качват в коремната кухина.Ще ти кажа подробно какво са ми казали.
Плами,радвам се,че ви виждам. Grinning
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване.Саши вече няма Т и е добре,ноооо е станал много кисел,само мрънка,иска на руце,тръшка се .... ooooh! Дани още  подкашля,но и той е добре вече,денс е на учлище.Но аз съм го закъсала..... Crazy Пръстът  ми,слава Богу,изби най-накрая и се успокоява вече.Слагах му Йодасепт и вчера гнойта излезе.Но ухото ми е зле.Оказа се,че ми се е спукало тъпанчето,отделно от губичната инфекция.Ухото ми е заглъхнало и пищи,леле-мале... Crazy Crazy Crazy Сега се надяваме инфекцията да не премине след тъпанчето и да зарази средното ухо,после тъпанчето да зарасне само,но ако не,то чакаме да преборим гъбите и после ще ми правят операция.Пфууу,писнА ми.....
Ние ваксината оше не сме правили,защото Саши все не е разположен и я отлагам.
Рони,тея от Тойса нещо много се изложиха и наистина вече много неща не доставят извън Германия.Така ми провалиха Коледните подаръци. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Днес се очертава последния хубав есенен ден и ще бродим навън.Приятни разходни и на вас.  bouquet

# 490
Деси, много бързо оздравяване, направо като те чета и ми става жал. Имам чувство че имунитета пада, от умора, или ефект след раждането, и всички болежки излизат. Аз миналата зима се влачех болна непрекъснато правиха ми операция, някакви циреи зилизеха. Ужас беше.
Така че много сили, и всички лоши неща да останат зад теб.
Атадар, реакцията е нормална, спокойно. Няколко пъпчици, е ок, означава че ваксината дейстава, нали номера е тялото да изгради имунитет към вируса.
Марина трета нощ пищи и скърца със зъби. Надут и е кучешкия, и явно много я боли, не дава да и пипна устата, бяга и реве.
Мен пък толкова много ми се спи, дадох за два дена децата на бабин дом, и вместо да се наспя, по цяла нощ вършях, като в студентските години, сега само се чудя как да се скрия зад монитора и да подремна.

# 491
Джоя,според мен си права.Мисля си,че умората+недоспиването+нервите ми разказаха играта! Confused

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 10:42 от ДХ3

# 492
Новото заглавие  е супеееееееееееееер  newsm51

# 493
  • Sofia
Новото заглавие  е супеееееееееееееер  newsm51

Хихи,радвам се,че Ви харесва  Hug
Има изненадка и на първа страничка  Wink ,а колажчето го чакаме от Раденцето  Heart Eyes

# 494
Има изненадка и на първа страничка  Wink ,а колажчето го чакаме от Раденцето  Heart Eyes
Аууууу и коледното оформление е мн готино, въобще вече се усеща коледния дух
Аз още не съм качила снимка за колажа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт