Всички болни бързо да се оправят.
Деси, съчувствам ти, дано си по-добре!
Миракъл, наистина с хомеопатията трябва повечко търпение. Аз водих Ема при една в София....препоръчаха ми я. Когато да ми вземе парите за първо интервю намери време, а после никаква я нямаше. Трябвало 2 седмици предварително да си запиша час.
Е, аз откъде да знам кога точно ще ми се разболее детето.
Така приключи моят опит с този метод на лечение.Ние сме добре. Онзи ден бяхме на консултация-биха му превенар и приорикс, на 18м. сме на ваксина за Менингит!
Дребен вече е цееели 8,500кг! Това е постижение, той сега наддава повече, отколкото първите месеци, но от толкова ядене няма как.
Днес се качихме до Андора на чист въздух и сняг! Децата много се радваха, следващият път там с шейна. Сега харесахме една от МайТойс и ще поръчвам. Утре ще кача малко снимки във фейса.

сутрин и вечер вече трети ден като стига до 39!!! 
Просто не мога да направя питката с диването на главата ми,а съм се зарекла,че аз ще си я омеся и не искам купена 
,но и никога не бих си простила ако се стигне до болест,а аз не съм му сложила ваксина...Нож с две остриета си е...
) и моя милост ковна две ягодови Маргарити и все едно моя мъж ме прокле,че съм си "пийнала"
Сега съм като петниста хиена от някакъв обрив,но добре поне,че не ме сърби 
Хора,без кръст съм от нашето "валаме" както вика свеки
,но да ни е жив и здрав
Ама то и с яденето не сме мн напред, порцията от ДК се изяжда до половината, ако въобще му хареса, но пък си суче по 2-3-4 пъти на денонощие та затова не се впрягам толкова

Пръстът ми,слава Богу,изби най-накрая и се успокоява вече.Слагах му Йодасепт и вчера гнойта излезе.Но ухото ми е зле.Оказа се,че ми се е спукало тъпанчето,отделно от губичната инфекция.Ухото ми е заглъхнало и пищи,леле-мале...
,а колажчето го чакаме от Раденцето