Който иска да разбира, това са най най съкровените ми моменти с детето ми. На мен ми се случва напоследък, като кажа че още кърмя да ми се подиграват, и чувам подмятания че това не е нормално, даже е вредно(пълни глупости). А да не ви казвам че като започнах да ходя по доктори, заради гъбичките всички ме съветват да го отбивам, защото той вече е голям. Това си е въпрос на личен избор! Всяка майка знае кое е най-добро за нейното дете!
аз ти вярвам и ти съчувствам.Остави хорското мнение...гледай ти и Ники да сте добре,а отбиването ще дойде така или иначе дали сега или след известно време
Аз лично не знам как и кога ще го отбивам,но се успокоявам,че никой не е сукал цял живот така,че когато Теодор реши тогава ще стане не искам да го травмирам без причина!И ние почти винаги заспиваме като сучим,но не стоя 2 часа с него докато спи и да цока
ако това сте имали предвид под "биберон" Освен това на него и вечерно ядене не му е замествано не иска супи нито нищо просто иска мляко
, аз само како се опитам да чета нещо и се почва едно дърпане и едно сърдене кой ще я държи и как да обръщам страниците?
Иначе през деня се кърмим 3 пъти 

Вчера за първи път взех кухня - частна, изяде половината и имаме и за днес. така че като вземам през ден, ще ми се върже като държавната 
И двамата са на АБ.