Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • на втория етаж
     Остатъците от нашата закуска  Grinning Hug - тутманик:

Хубав ден на всички! Grinning

# 211
    Ха!И аз да се впиша в закуските.  Grinning Grinning Grinning

Оладьи с кисело мляко.

# 212
  • Бургас
Панирани сирени хапки, оваляни в сусам/ много обичам сусам, дори  и в салатите го слагам /  Crazy

Винце,как ги приготвяш,може ли да дадеш рецептата?

# 213
  • Русе/София
Само аз ли пропуснах покупките на Мама Цоци?Ама бъдете така добри и споделете-от къде,за колко,и какво. spam2 newsm20

# 214
  • София-Младост
Само аз ли пропуснах покупките на Мама Цоци?Ама бъдете така добри и споделете-от къде,за колко,и какво. spam2 newsm20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532240.msg16601715#msg16601715
Винце-то се е подновила, а мамето само се кани Simple Smile

# 215
Оффф, аз влизам да ви се оплача. Вчера, от голям мерак да си изпробвам новата форма за сладкиши, а и ни се хапваше нещо с ябълки, решавам аз да направя ябълковия сладкиш на labrex без мазнина който е. От много време му бях хвърлила око. Ееее, такъв провал със сладкиш не бях имала скоро  no , хич не се надигна, а за набухвателя не съм забравила, сигурна съм. А иначе цялата кухня ухаеше мммм.  И аз точейки лиги, нямах тарпение да си отрежа парче  ooooh! Ей така изглеждаше, нищо общо с красотията на labrex или на другите, който го бяха правили
Натова отгоре ми се развали моторчето на блендерите и пасатора, а системата я имам от някъде 6 месеца и сега съм с нищо #2gunfire да се гръмнеш направо  cry

# 216
Здравейте, вълшебници!
Какво чудо сте сътворили само за една вечер  Shocked Портокал, Винце, пеп-4о, Дес, delicate, Labrex, felicidad, Pety, venetta, marabu, mimi, мама цоцоланка, сиер, Ала-Бала, Селма, lina kaz, RuVe, страхотни вкусотии!
сиер, много интересно това... Имаш ли снимка и на разрез?  Embarassed
Винце, поклон пред тези равностенни сиренца!  Shocked Винаги съм се възхищавала на тази простичка радост за окото, но уви никога не съм успявала да я постигна. Ти как успяваш или тайната пак се крие някъде далече оттук?  Flutter
И аз се нареждам при желаещите да опитат рецептата на esy за огретена.  Mr. Green Благодаря за рецептата!
Пеп-4о, Винце, а пък моят мъж сам нищо не забелязва Joy Но когато сме заедно и купувам винаги има: Това пък кога ще го ползваш? А това къде ще го държиш? Но аз не забравям и може да мине и половин или цяла година и като си му дойде реда има едно щастливо: Етооо, виж, че си го ползвам!  Mr. Green

# 217
  • Стара Загора
сиер, много интересно това... Имаш ли снимка и на разрез?  Embarassed
Нямам, народа го изяде преди да го снимам разрязан  Mr. Green Вътре е смес от сирене, яйце, малко чесън, нарязан кренвирш и един малък домат на ситно.
И при рязането не се разпадна  bowuu

# 218
Заповядайте и в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533265.0

Сиер, а рецепта за тази красота?

# 219
Оффф, аз влизам да ви се оплача...........

RuVe, не преживявай, на всеки се случва! Peace Мисля си, че би могло и от печенето да е,  newsm78, ако се включи Пина, тя би могла да даде по-добро обяснение. Иначе тоя сладкиш е толкова прост в правенето, че мисля си, няма какво да му се сбърка. Ако имаш желание, пак пробвай, но смени градусите на печене. В рецептатат са 180 за 40-50 мин, в моята фурна пека на 160-170, за половин час се изпича. Просто трябва да уцелиш оптималния режим за твоята фурна.  bouquet

Сиер, красота!  bouquet Иначе и моите мъже, като е постно му викат гарнитура и питат какво е яденето. Grinning

# 220
Набързо един отчет и от мен - - кисело зеле с ориз и домашно пиле
 порция

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:01 от Марито

# 221
  • ВАРНА
Всичко е така вкусно в тази тема!Да влезеш,че да не излезеш!
При нас за днес-пилешка дроб-сърма с гъби

# 222
Labrex, права си  Simple Smile ще го мъча докато не стане пухкав и вкусен - като при теб  Peace
Марито, разби ме с тоз оризец с кисело зелце  #Crazy  newsm22

# 223
Вече прехвърлих снимките и влизам пак да ви се похваля със снощното предястие - много вкусно стана. Видях рецептата в едно рекламно списание  Crazy (мисля, че vogue vision) и реших да се пробвам, то пък взе, че се получи. Laughing Мисля, че бе наречено с претенциозното име Френски кейк със сирена или нещо от сорта... Малко спадна  Sad, но пък беше много вкусно, ето го:

# 224
  • Стара Загора
Сиер, а рецепта за тази красота?
Да предупредя, че всичко е на око:

Нареждам  печени чушки в кексовата форма като ги застъпвам леко, върху тях слагам смес от 200-300 гр натрошено сирене, малко извара за да не е солено толкова, 1-2 яйца, 3-4 нарязани на дребно скилидки чесън, чубрица, 1-2 кренвирша на кубчета, 1 малък домат белен и наситнен. Отгоре покривам пак с чушки. Пече се и после се обръща в чиния. Това е.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт