Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • ВАРНА
Спаначена супичка

и крем-карамел за десерт

# 466
  • Плевен
Привет и от мен! Видях страхотно апетитни ястия и десерти, затова от мен - много  bouquet и  smile3501
Ето какво приготвих аз напоследък:

тиква с мед и   орехи                                                            супа от зелени доматчета по Йоли

пъстърва със задушени зеленчуци                                       кифлички с локум по рецепта на Пеп-4о

# 467
ето я моята страта - направо от тавата, снимките не станаха много как, ама хората бяха гладни.
хляб, който запекох малко във фурната, бекон на зарчета, настъргана скаморца, свеж спанак, заляти с яйца, мляко и сметана, подправени с мускатово орехче и черен пипер

Това излежда супер вкусно

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 19:43 от MG18

# 468
  • от точка К до точка С и обратно
След всички страхотни печива и ястия днес съм безмълвна. Само ще кажа, че това , което правите, си е изкуство! За всички вас   bouquet Hug
viroglavkaWink

От мен днес само едни
канелени                                                                                                   и          черешово-орехови кифлички  по рецепта на mari_eta

Лека вечер на всички!

# 469
Lois, много апетитно изглежда и твоята страта, тъкмо имам спанак, пък и поръчка за сирена отгоре, ще се прави се е видяло  Peace
Фани и у нас има спаначена супичка, но със сирене  Peace

следва кисело зеле с глиганско

мусака без заливка за девойчетата

печена скумрия с песто от магданоз  и без песто

картофи соте

и отново Брауни-то, но с лешникови ядки този път

# 470
Само качвам, по-късно ще гледам какви сте ги забъркали.....

Питка и Тарталети& … 77;то

Стоева, кога изкара киселото зеле?????

# 471
това е ланското, от буркан е  Flutter Flutter

# 472
Стоева може ли рецептите за зеле с глиганско  и за  спаначена супичка

# 473
за киселото зеле - чак рецепта няма. Тъй като това зеле е от буркан, първо сварих месото докато поомекна. След това прецедих бульона, при зелето, малко лимонена киселина (иначе ще е гола вода), отгоре месото, червен пипер, ориз и олио. Буркана е със сварено зеле, не му трябва много. Ако е със зелка, кисела - тогава нарязвам и варя заедно с месото. Абе както се готви всяко кисело зеле.

ето Супа от спанак със сирене, в тази има добавени и настъргани морков и картоф. Чудесна е за подсмърчащи хора  ooooh!

# 474
Супа топчета (футболна супа)

Макарони със зеленчуци (нещо като фарфале)

Руло стефани и задушени броколи за гарнитура

Това моя мъж нарече "Водолази в джакузи" ( апетитка със сусам и чесън)

А пингвините видях тук. Много ми харесаха за украса на салатки.

# 475
Сега мога да си довърша коментара,че най-после по нощите успях да ви разгледам.
Илрай78-не съм по баклавите,обаче твоята е толкова изпипана,страхотно ме впечатли PeaceИ тази на lasi е станала много добре! Peace
Харесах си разлошките шупли на Винце и раираните кифлички на Дитсан,бутер баничките на Marieta Crazy,а браунисите на Краси.мира,Роца и Пеп-4о са просто великолепни!
Зиче, с тази спаначена баница ми навя хубави спомени от времето,когато ми я правеше баба ми! Hug
{Тони}-леле,каква питка,запреглъщах!Пепи-спаначената ти супа много ми харесва,с питката на Мамето ще е супер комбинация! Hug

bore77,благодаря ти, заповядай рецептата на сладкиш с плодове-круши,малини и боровинки     bouquet

# 476
  • Пловдив
Зиче, с тази спаначена баница ми навя хубави спомени от времето,когато ми я правеше баба ми! Hug

Хубави спомени с умиление си спомняме  за тях .И баба ми правеше страхотна спаначена баница но за съжаление не успях да запиша рецептата .... това е импровизация моя но стана много сполучлива . Peace

# 477

Хубави спомени с умиление си спомняме  за тях .И баба ми правеше страхотна спаначена баница но за съжаление не успях да запиша рецептата .... това е импровизация моя но стана много сполучлива . Peace
Наистина с умиление и мъничко тъга. TiredМоже ли твоята рецепта,Зиче! Hug

# 478
  • пак на Рив Гош
Селма, ето рецептата на Ирина за брауниса : http://sunshine.collapse.bg/chocolate-and-pear-cream-cheese-brownies/
Pure elixir, Близнаците, благодаря  Grinning
Пеп-4о, посестримо по браунис, твоите и двата изглеждат страшно вкусни  Grinning. Както и този на Краси  Grinning
Тони, питката ти изглежда супер! Напоследък няколко пъти я срещам, ще ме подкокоросате да я направя  Laughing
От Cvetomir си отмъквам малко салата, много обичам печени чушки и патладжани  Grinning
Лоис, Лулу, както винаги сте супер! Лоис, стратата ми прилича малко на солен вариант на bread-and-butter pudding и май уикенда ще я пробвам  Grinning

Аз показвам десерт с шоколадов крем и вишни, от едно предаване на Найджела Лоусън и отивам да се хоризонтирам:

Лека вечер!

# 479
Добро утро  
Apr  много апетитно изглеждат кюфтенцата ви Crazy иланг-иланг  крем карамелът е съвършен Heart Eyes,Mitonela  и у вас е страшно вкусно,особено тиквата Crazy , Гуинет разкошни кифлички Peace ,пеп-4o   рибката и картофките ме завладяха Heart Eyes Heart Eyes,а браунисът... Crazy ,Женя 83  и у вас чудесно Peace ,този десерт Роца е много елегантен, дай малко подробности,моля Heart Eyes
У нас запечени макарони болонезе и макарони на фурна

Усмихнат ден на всички  :bouquet

Общи условия

Активация на акаунт