Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 152 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хачико
Зеленият път
Предай нататък
на Шесто чувство също ревах, както и на Ти гониш http://vbox7.com/play:8ec3a225 - кратко 15 минутно филмче за СПИН.

# 271
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сещам се за още един Lilja 4-Ever- руска продукция е- майка сама отглеждаща дъщеря си тинейджър, си намира мъж и заминава с него в чужбина като изоставя детето си в Русия обречено на глад. Момичето престава да ходи на училище и започва да обикаля баровете и да спи с мъже за пари. Запознава се с един, който я прилъгва и я извежда в чужбина като бяла робиня. няма да разказвам повече, но свършва трагично филма  Confused

# 272
Сещам се за още един Lilja 4-Ever- руска продукция е- майка сама отглеждаща дъщеря си тинейджър, си намира мъж и заминава с него в чужбина като изоставя детето си в Русия обречено на глад. Момичето престава да ходи на училище и започва да обикаля баровете и да спи с мъже за пари. Запознава се с един, който я прилъгва и я извежда в чужбина като бяла робиня. няма да разказвам повече, но свършва трагично филма  Confused
Много ме натовари някога този филм. Мисля, че беше шведска продукция...

# 273
Много ме натовари някога този филм. Мисля, че беше шведска продукция...
Ооо, да...наистина много тежък филм.
Аз съм го гледала на някоя прожекция на кино мания...преди години.

# 274
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да може да е шведска, карам по спомени, понеже основно актъорите бяха руснаци. Но,наистина част от действието се развива в Швеция. И мен много ме натовари ...

Пробвах вчера да гледам My sisters keeper и  още в началото го спрях, просто неможах да издържа на гледката. Явно не е за мен...

# 275
  • Ænima/Albuquerque
Продукция : Дания / Швеция   http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=134434&hit=1

# 276

Това все едно аз съм го писала... Повечето от филмите, които сте споменали тук съм гледала, но истината е, че от както открих азиатските драми - нищо холивудско не може да ме разплаче така както една азиатска история може...
Препоръчвам ви и трите филма!

# 277
Туко що изгледах "In Only"  . Cry
Мисля,че по-тъжен филм никога не съм гледала и определено той води класацията ми.
Изплаках си очите ,а в мен останаха куп въпроси-дали наистина съществува такава любов. Cry
Много,много хубав филм,препоръчвам го на всеки които не го е гледал.

# 278
Мисля,че по-тъжен филм никога не съм гледала и определено той води класацията ми.
Изплаках си очите ,а в мен останаха куп въпроси-дали наистина съществува такава любов. Cry

Имаш предвид IF ONLY ,той е страхотен, гледала съм го 4-5 пъти и всеки пък ме разнежва, за разлика от другите от доста време насам.. Но пък сюжета е доста срещан в други филми (поне в 2 още съм го виждала)..но тази версия си ми е на сърце.....

# 279

Имаш предвид IF ONLY ,той е страхотен, гледала съм го 4-5 пъти и всеки пък ме разнежва, за разлика от другите от доста време насам.. Но пък сюжета е доста срещан в други филми (поне в 2 още съм го виждала)..но тази версия си ми е на сърце.....

Да,да, "If Only".Объркала съм името. Embarassed
Филма е невероятен.Наистина има доста филми с подобен сюжет но точно този го изгледах на един дъх,което рядко ми се е случвало с други подобни филми. Rolling Eyes

# 280
Добавям и "Американска рапсодия". Не спрях да плача през целия филм. А още повече ме натъжи това, че е по действителен случай.

# 281
  • Бургас
Сещам се за "Феномен" с Джон Траволта. Аз много се развълнувах на този филм, определено ми хареса. Вече съм си набелязала няколко заглавия от темата и се надявам да успея да ги изгледам.  Flutter

# 282
"Убийството на Сорайа М."  Този филм направо ми спря дъха! Не помня колко нощи не можех да спя само при спомена за него...

# 283
  • Ænima/Albuquerque
"Убийството на Сорайа М."  Този филм направо ми спря дъха! Не помня колко нощи не можех да спя само при спомена за него...

Абсолютно.
Ще се повторя и потретя, но се попилях от рев!  Cry

# 284
  • In The Middle Of Nowhere
Много плаках на "Доктор Живаго" новата версия. Направо 1 седмица след него бях ни жива, ни умряла, такова тягостно чувство имах. Мисля, че именно след него се опитвам да отбягвам целенасочено такива филми.

Общи условия

Активация на акаунт