Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 150 930
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Не плача.

Но има един филм, който винаги ме "хваща за гърлото" и ме изпълва с такава  мрачна безутешност, че ако можех да плача, със сигурност щях да го правя. Казва се Jude и е направен по повестта на Томас Харди "Невзрачният Джуд".

# 76
Да добавя "Легенди за страстта" http://www.imdb.com/title/tt0110322/

# 77
  • София
BirdsFlu, точно вчера се сетих за Джуд (чела съм препоръки за филма преди мнооого години) и си го изтеглих. Още не съм го гледала. Simple Smile

# 78
Не плача.

Но има един филм, който винаги ме "хваща за гърлото" и ме изпълва с такава  мрачна безутешност, че ако можех да плача, със сигурност щях да го правя. Казва се Jude и е направен по повестта на Томас Харди "Невзрачният Джуд".

Аз така се чувставам като гледам "21 грама"

# 79
Да, подсетихте ме за трилогията на Иняриту - "Amores perros", "21 Grams", " Babel"

# 80
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
....Втората майка....С Джулия Робъртс ...

а също и "Да умреш млад"...

# 81
да  Party, даже плаках, че убиха една мишка  Laughing

# 82
" Стоманени магнолии" - винаги плача когато го гледам. Блестяща игра на Сали Фийлд и Джулия Робъртс .Особено сцената на погребението . Гледайте го ако още не сте  ,сигурна съм , че и вас ще разстърси.

# 83
да  Party, даже плаках, че убиха една мишка  Laughing

И аз плаках заради Мистър Джингълс  Blush

# 84
" Стоманени магнолии" - винаги плача когато го гледам. Блестяща игра на Сали Фийлд и Джулия Робъртс .Особено сцената на погребението . Гледайте го ако още не сте  ,сигурна съм , че и вас ще разстърси.
[/quote

А как е оригиналното заглавие? Не се сеЩам за този филм, а уж съм гледала много филми с Джулия.

# 85
BirdsFlu, точно вчера се сетих за Джуд (чела съм препоръки за филма преди мнооого години) и си го изтеглих. Още не съм го гледала. Simple Smile

търся да го изтегля, но не го намирам в замундата. откъде го дръпна?  Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 23:07 от Hannaa

# 86
  • Варна/Лондон
От къде го изтегли?
Сега видях горният пост...нареждам се за линк. Simple Smile

# 87
# 88

Благодаря!  bouquet

# 89
21 грама. Peace Confused

Общи условия

Активация на акаунт