Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 150 911
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна/Лондон
Сарк, и аз на "The Cove" се скъсах да рева. Не съм ревала на любовен филм ..... Tired

# 226
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, и аз на "The Cove" се скъсах да рева. Не съм ревала на любовен филм ..... Tired

Плаках от мъка,плаках от яд,но най-много плаках от безсилие...

# 227
  • Варна/Лондон
Съсипа ме и мен....трагедия...толкова сме лоши, че нищо хубаво не заслужаваме!

# 228
  • Ænima/Albuquerque
Безумие просто.

Джеронимо,гледай "Убийството на Сорая М.",много е хубав,тъкмо го довършвам.
Да видиш,че наистина сме много лоши и че не заслужаваме нищо хубаво!

*А двете главни актриси са прекрасни!
Толкова красиви и талантливи...

# 229
  • София
Не помня дали някой спомена Into the Wild. Това си е "моят" филм, гледала съм го само веднъж, и не знам дали бих издържала отново да го гледам. Рев, рев и пак рев... И много красота.

# 230
  • пак там

Плаках от мъка,плаках от яд,но най-много плаках от безсилие...

Това е филм, който никога няма да забравя...

# 231
Един от най-тъжните и може би един от най-въздействащите филми за мен е: Not One Less/ Моите деца
Филм на Джан Имоу  ("Герой; Летящите кинжали и  Проклятието на златното цвете).  Действитето се развива на фона на неописуемата бедност в провинциален Китай. "Моите деца" притежава безупречна визия, прекрасна музика и изключително въздействаща история. Всички в лентата участват със собствените си имена и играят себе си.

Може да се дръпне от ТУК или ТУК  Peace

# 232
  • софия
Зеленият път, Животът е прекрасен и още 2-3, но тези двата мога да ги гледам още 100 пъти и пак ще ми въздействат.

# 233
 ”Пазачът на сестра ми” с Камерън Диаз/ може и някой вече да го е споменал/. Много силен!

# 234
Не помня дали някой спомена Into the Wild. Това си е "моят" филм, гледала съм го само веднъж, и не знам дали бих издържала отново да го гледам. Рев, рев и пак рев... И много красота.

Любим мой филм! Wink

# 235
"Mar adentro" - http://www.imdb.com/title/tt0369702/
"Списъкът на Шиндлер"
"Говори с нея".

# 236
  • Враца
"Повелителят на конете" с Робърт Редфорд

http://www.cinefish.bg/Povelitelyat-na-konete-The-Horse-Whisperer-id13427.html

# 237
"В името на отца". Често рева, даже на средни мелодрамки, но този филм всеки път ми парализира мозъка направо.

# 238
Току що изгледах филма - "Убийството  на Сорая М". Не мога да ви опиша каква вълна от емоции предизвика този филм у мен.
Толкова ме впечатли, че веднага се поразрових в нета, но почти нищо не открих за него. Филма е много интересен...
Някак си вече не мога да кажа, че съм фен на арабския свят. Макар да съм изчел 10-15 книги тип "по действителен случай" и да е имало същата тематика, на филм, е много по-ужасно да се види този ужас.
Бе останах без думи, не знам какво да кажа. Велик филм и много поучителен. Бих дал само лека забележка - филма е малко като постановка в театър, липсва огромно количество статисти, липсва традиционната арабска суматоха, прах, пазари.
Но смело 6ца от мен за филма. Вчера разбрах за него и днес го изгледах.
Някой да знае дали книгата я има издадена в България? Издателство ЕМАС пуска на пазара такива арабски драматични истории и постоянно си купувам от книгите им, ама тази не съм я срещал.

Много голям филм наистина, ама се отвратих от арабите за 1ви път!

# 239
Току що изгледах филма - "Убийството  на Сорая М". Не мога да ви опиша каква вълна от емоции предизвика този филм у мен.

А субтитри от къде си намери?
Че аз нещо не успявам.

Редактирам се понеже обърках филма.
Нямам субтитри за Bliss, пак препоръчван от форума.

И аз току що изгледах "Убийството  на Сорая М".
Такава гняв и омраза ме беше обзела, че дори не успях да плача почти до края.
Ще се въздържа от повече коментари, понеже съм още подвластна на емоцията и трудно ще се въздържа.
Същите чувства ме бяха обзели и след "Пустинно цвете".

Само на английски намирам книгата и то с предварителна заявка newsm78
http://import.book.store.bg/product/id-1559702702/the-stoning-of … a-true-story.html

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 05:44 от Бръмбофръц

Общи условия

Активация на акаунт