Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 150 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"В името на отца". Често рева, даже на средни мелодрамки, но този филм всеки път ми парализира мозъка направо.
Абсолютно съгласна. Гледах го преди повече от десет години за пръв път и още помня как на героя му показваха снимки на осакатени тела, докато го побъркаха и си призна неизвършеното престъпление. И горящите вестници, пускани от затворническите прозорци....

# 241
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На този плаках много, почти от началото до края http://www.imdb.com/title/tt0124315/. Иначе не съм от най-ревливите уж...

# 242
  • софия
Да добавя "Английският пациент" и Brides-разплакаха ме.

# 243

На този филм просто не спрях - от тогава просто избягвам да гледам подобни филми,защото ме разстройват за дни Crazy След "Седем" не спах три дни и ми ляха куршум  Crazy

# 244
  • Deutschland
"Марли и аз"
"Време разделно"

# 245
  • Враца
"Марли и аз" и аз си пореввам на този филм  Tired

# 246
  • България
'Убийството на Сорая М.'-потресена съм!
Не трябва да има човек,който не е гледал този филм.
Що за изроди тъпчат по тази земя?

# 247
  • Ænima/Albuquerque
'Убийството на Сорая М.'-потресена съм!
Не трябва да има човек,който не е гледал този филм.
Що за изроди тъпчат по тази земя?

Явно ефекта от филма е еднакъв за всички. Tired
Още ми държи влага.
Такова реване не е било никога. ooooh!

# 248
"Desert Flower" носи същия емоционален заряд.Благодаря на момичето, което го препоръча.Гледах го преди 3 дни и още ме държи.Свалих си саундтрака и като го слушам и ми се реве.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 23:44 от Грешната Хари с малкото кашкавал

# 249
Здравейте..записвам се да ви следя. Много хубава темичка.. От доста време ми се гледа нещо тъжно..обаче аз ли станах корава..киното ли стана много предвидимо, нищо не ме трогва.. Благодаря ви за идеите   bouquet
Аз лично много съм плакала на "if only" (гледала съм го няколко пъти, когато съм имала нужда..), а също много ме трогна и  "Pay it forward" това е един филм с послание..препоръчвам го  newsm80

# 250
На 21 грама съм плакала, Олдбой, Танцьорка в мрака, Добрият Уил Хънтинг Blush, Източни пиеси, Реквием за една мечта, Това е Англия, Могъщо сърце, сигурно има и още. Със сигурност не са съвсем тъжни, по-скоро разтърсващи.

# 251
  • Ænima/Albuquerque
Ах,"Реквием за една мечта" ... Tired

# 252
Помня, че плаках и на The Doors, заради Джим Морисън. Още - Пианистът, В Америка, Аз съм Сам, За мишките и хората, Мамут, Коса (финалната сцена), оо и на Корабокрушенецът, когато Уилсън отплава в океана.
Титаник, срам не срам, добавям в списъка.
От Дисни - Дъмбо, Царят лъв.

# 253
  • софия
И аз плаках на Цар Лъв и Дъмбо, че и на Бамби и то на дърти години!

# 254
  • Срещу планината:)
Изгледах "Убийството на Сорая М" с една дума ярост и омраза това породи като чувства в мен.Плача и усещам как сърцето ми ще пръсне от мъка.
Не искам да повдигам темата за религията,но това не е нормално Tired Cry
Ох още е пред очите ми самодоволната усмивка на мъжът й. ooooh!

Ето една статия по въпроса.Страшно е Flowers Rose  Убийства на честта Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт