Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 314
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Недей се покрива зад втората част на поста, аз те дебна да станеееш!  Laughing Кажи си сега какво разбра за Радо, да ни олекне на нас на душите.  Mr. Green

# 586
Само между нас да си остане, да не развалим още повече нещата. Та Радо на мен не ми го 'дига, на една позната обаче много. Тя ми каза/как звучи, точно като в женски форум - една приятелка ми каза?/, че имало доста неуточнени неща и не са отговорили положително на няколко точки от "предложенията му". Не бил склонен на компромиси и ако няма Да, нямало да стане. За пи-ар също. Laughing Търпелив бил, щели да говорят още.

# 587
Ако искаш да си остане между нас в темата, пускай ЛС, този форум хрантути половината вестници в БЪлгария.  Peace Значи аз все пак ще пиша на Дядо Коледа. Пак.  Grinning

# 588
Сериозно ли от тук се хранят Mr. GreenДума повече няма да кажа.
Ти пиши, пиши. Ей къде е пролетта, ще трябва да работим.

# 589
Ами немалко неща са тръгнали от форума, а особено жълтурите са си редовни насам.  Tired Аз за преди пролетта ще пиша... То и като се започва нещо трябва ПР.  Mr. Green Алчна съм, знам. Ама пък работлива.  Laughing

# 590
Отивам към личните съобщения. Жълтурите да ми пишат.

# 591
Правилно.  Peace Иначе как сте? Някакви вълнения? Волейболни? Коледни?  Mr. Green

# 592
Волейболни никакви. Понаглеждам Доха и Легаволей с половин око.
Лично аз утре посрещам дъщеря си на аеропорта и ще съм най-щастливия човек две седмици. Празниците у дома, пред камина с вино.

# 593
Това е хубаво.  Grinning Аз пък съм инструктирана д апосрещам Дядо Коледа, да не вземе да забрави да донесе подаръка под елхата.  Crazy

# 594
Искате ли да опитаме да помогнем на Ицо да играе пак на Мача на звездите в Русия?
Да ви видя силата на форума : http://volleyball.sport-express.ru/men/russia/2010-2011/super_stars/

# 595
Е, как няма! Нали е Коледно време, чудеса трябва да правим.  Mr. Green

# 596
  • Някъде в търсене ............
Нещо не мога да гласувам, отбелязвам го и после натискам продолжит и нищо не се случва newsm78, къде бъркам?

# 597
Деси, трябва да бележиш в и двата отбора - по един разпределител, по двама доигровчика/посрещачи/, по един диагонал, по двама центъра и едно либеро. След това ще приеме. За центровете в отбора на Изтока избери някой ,който да не е от най-известните.
До тук три опита. Сила и половина сме Mr. Green
Гледах полуфинала в Доха, Цецо изнесе мача - доволен съм Laughing

# 598
  • Някъде в търсене ............
Аз като виден мързел директно си избрах Ицо и гласувам Laughing отсвири ме.
После броих да са 6 бр - пак ме отсвири hahaha
После ги направих 12  ooooh!
 и така още няколко опита , докато реших да прочета  в началото за какво иде реч Blush е разбрах и избрах bowuu

# 599
Днес от 18 часа е финала в Доха. Гледайспорт.цом ще ни го намери.

Общи условия

Активация на акаунт