Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 258
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Аз винаги имам на Коледа баница с късмети, в моя свят Коледата е празникът. Нова Година е за хаху-хиху, макар че обикновено не ми е хаху-хиху, само защото е 31-ви някой си. Но на Нова Година пък имаме смешни късмети, ей така - за веселба.  Laughing

Внимавайте с колената! В ПРага ще ходим, моля да се пазите, на вас разчитам за компания!  Praynig

# 616
  • Някъде в търсене ............
Привет на всички, как  сте след дългата трапеза?

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2703604 Последният абзац ми хареса много!

# 617
Аз съм много добре, не съм преяждала, взех още повече да спортувам, поработвам... Ти как си?  Grinning

От тея дитирамби за Матей накрая ще вземе да ми стане по-симпатичен.  Laughing Последният абзац е много хубав, да. Но какво ли от това...  Rolling Eyes

П.П. Споделх ли, че в чест на Радо пих италианско вино за Коледа? Даже от района на Верона, по-близо не беше налично в магазина, където продавачът притеснено се почеса като заявих, че искам вино от района на Тренто.  hahaha Последва изтощителен урок по география.  Laughing

# 618
Симпли, почваш да ме притесняваш newsm78
Вино от Тренто, Лаго ди Гарда...Ти си обсебена! Laughing
Имам приятел, който обзаведе дома си само с уреди Индезит, защото те подкрепяха волейболната шампионска лига. Наистина ще ви запозная Joy

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 18:59 от Дедо

# 619
Е, моля ти се, на Лаго ди Гарда ме поканиха в самолета насам! Аз какво съм виновна, че нощните полети действат така на хората!  Crossing Arms МОже да е било знак, отде знаеш.  Laughing Освен това, нали разбра, че още в предишните теми някои правехме магийки, то пълнолуние, то табиети. И с виното така. Мисля позитивно.  Mr. Green Пък, ако искаш да знаеш, виното се оказа трепач. По-добро вино скоро не бях пила, мдам.  Whistling

Сега като гледам на Тренто графика, ми се изяснява защо преди НОва Година май няма да разберем нищо.  Rolling Eyes Пък нали уж Лазаров можело да ходи натам около НОва Година.  newsm78

# 620
Само аз ли имам затруднения с разбирането на този казус?  ooooh! http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=723343 То вече като криминален роман се заплете.

Ох, смешно ми е.  Joy http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=176699
Защо не е анализирала световния добив на уран и пазара на магданоз?  Laughing

# 621
е, нали ви го написах това миналата седмица. Що се шашкате!

# 622
Кое, Дедо? Че не преговаряли с него, а някакъв трети? Сигурно ме гони склерозата, знам ли.  hahaha

Между другото, аз като една бесна фенка на Лондон, мнооого моля да се класираме. Не че не мога да ида и иначе, ама все пак.  Laughing

# 623
Не бе, момиче - това, че има неуточнени детайли и договорът виси. Ако някой не отстъпи ще духаме...супата. Laughing
За лондон ще се класираме, ама чакай, нали си пазим капачките за Прага, първо?
Утре играят Тренто и Кунео. За кого ще викате Mr. Green

# 624
Е, да де, ама има замесен третииииии! Нали знаеш какво става кат влезе третия в схемата?  hahaha

Прага си е Прага, ама аз имам дълга любов с Лондон, та отсега да си кажа.  Mr. Green

Сигурно мен не ме питаш за кого ще викам.  Laughing

# 625
Не! И аз съм ясен, винаги съм викал за него Joy
Пък и кого да питам, само двама сме в темата.

# 626
Десиииии  Grinning Нана сигурно гледа биатлон, lozeva може да не е спряла да празнува, останалите никакви не са се вясвали от месец сигурно.  Crossing Arms

Ми... да видим кой кого ще надвика утре. Залагам една бутилка веронско червено за Тренто. Оттук ще я домъкна, обещавам.  Mr. Green

# 627
Приемам залога и слагам 3 литра сира и мавруд от Сакар баг ин бокс/така ли се пише?/ за отбора на Владо Grinning
...да се разбира, че черпя за тяхната победа, а твоята бутилка ще я занеса в музея на спорта Sunglasses

# 628
Моята бутилка няма да я видиш, щото ще загубиш облога. Започвам да тренирам пиене, да се справя с трите ти литра.  Joy Отиде ми новия физически режим, хептен ще се алкохолизирам покрай тоя волейбол. От лятото все натам върви.  bowuu

От колко е мача? Дали ще го има в нета? Да организирам програмата, че не е лесно.  newsm78

# 629
20.30 талианско време. Ще го има в нета.
Моите три литра ще занеса лятото в шведския, ще ги дам на Капитана да почерпи за наше здраве, макар че то не е вино за лято.
Ще има да се смеят за облога ни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт