АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
milli vanilli, за цигарите ли ти се развика тая '"госпожа"?  Shocked Не ми се е случвало подобно нещо. Аз не че пуша, но редовно си излизам с една майка-пушачка, а и мъжа ми пуши... Ами тая ако беше видяла как пафкаше една продавачка от магазина до нас, бременна в 7-8месец - сигурно по кутия пушеше... Та лелката можеше и шамар да й удари!  Laughing (То и аз съм й правила забележка, но с по-шеговит тон, а й в крайна сметка си е нейна работа.) А колкото до хормоните на Габка, надявам се всичко да е наред и да са излишни притесненията ви! Цунки!
Ели Мели, честити ви зъбки! Искам и аз вече да се озъбим! Simple Smile
elf1980, ние кога ще ги съберем нашите девойки? Нали са стари познайници!  Joy
Айде чао, че Ели се събуди!
Пак не ми стигна времето...

Продължавам... Току що й взех пиш. С колектора с лепенките нищо не се получи, но сега я накърмих и веднага и свалих памперса и я натоплих със сешоара. Резултатът дойде веднага... Хахаха Давам ви идея ако още не сте успели да съберете ценна течност!  Wink
marini, пиши и на мен кои са клубчетата на Елчето и верно може да се съберем в някое. Много ще се радвам!

Честита половин годинка на Карина, Яница, София, Паола и Алекс!!!

Ами това е от мен. Ели си иска вниманието!  Hug

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 15:04 от zar4e

# 121
Здравейте,моми4ета!
в4ера ви споменах за ситният обрив около ушичките на Ивет.Днес я заведох  там където я теглим по принцип,пак са мед. лица ,казах им 4е сме и сложили обеците преди 2 дни ,а в4ера съм и дала  пюре 'йогурт ягода и малина ' на хипп,а досега е яла мн пъти ягода,само 4иста малина не съм и давала,но пък в пюре ' горски плодове ' е присъствала...Тъй като обрива е само около уши4ките те казаха 4е няма да е от пюрето защото и другаде щеше да има обрив..И  в крайна сметка предполагат 4е е или от обеците или от разтвора, с който я мажем за дезинфекция.. аз съм по-склонна да мисля 4е е от лосиона ,защото пак е вид спирт ,а кожи4ката зад и около уши4ките е мн деликатна.И сега ще я наблюдавам ,ако не из4езне утре,или не запо4не да минава,в другиден, ще я заведа  при джи пи-то. А не я сърби явно,изобщо не се пипа там,нито се дразни,нормално си играе и хапва.За всеки слу4ай няма да давам нито от това пюре ,нито пък нещо ново в близките дни  Peace  и така..някой може ли да ми даде някаво мнение или съвет ???
благодаря ,предарително! Hug

# 122

Excellent беше питала за кремче против пъпките на долните устни и подсечено дупе на бебока. Може би вече си заминала на почивка, но все пак пиша ако можеш да го прочетеш. Ние също имахме такъв проблем. Нещо ужасно е. Бяха целите в пъпки и се увеличахава. И аз много неща пробвах, но без успех. Накрая се обадих на личната. Тя ми каза да я мажа с крем Фусикорт. За два дена минаха. Направо немога да повярвам какъв ефект имаше.
При същия проблем и лекарства за повече от 100 лева, най-накрая моето бебе се оправи с боров вазелин за около 3 лв. Пиша го, защото знам какъв ужас беше при нас около 2 месеца и какво ли не пробвахме за подсечено дупе - беше просто...

# 123
  • София
Здрасти на всички! Hug

Днес е супер времето-много приятно за разходки. Утрепахме 2 часа навън с дребосъците.

Moli B, радвай се на детенцето, стига страхове, вярвай, че всичко ви е наред и ще бъде! Не спирай кърменето-това помага и на бебето, заради антителата, които ти изработваш! Прегръдки от нас! Hug

marini, на тази възраст, освен куклите Барби във всякакви разновидности /русалки, мускетарки и т.н./ харесват доста лунния пясък и водния пясък , зъболекарската глава на Плей до, фабриките за парфюми, водни бомби и т.н, все занимателни нещица за момиченца/някои и за момченца/. Peace Гримове много обичат, ама не са за препоръчване. Wink

mili vanilli, много изследвания, ужас. Rolling Eyes За очните дъна-не знам как това изследване ще се направи на толкова малко бебе...Стискам силно палци да успеете да направите всичко и всички резултати да са добри. Hug
А за случката с жената- много изтрещели хора има, гадно. Confused

anni2002, ягодите са силен алерген /изобщо горските плодове/ и трябва да се избягват за малко бебе. Аз бих спряла да и давам точно този йогурт. Peace

Лек ви ден! Laughing

# 124
Сериозно ли говориш?!? Sick Кой ви посъветва това?! Предполагам не д-р Мустаков? Та децата си менят алергичните реакции към различни продукти поне до към 3 години и е пълна безсмислица да им се правят тестове дотогава Confused
Сериозно говоря! Но ние се гледахме в америка, когато Криси беше бебе. След какви ли не диети и лишения не разбрахме от какво е кръвта в акото на Криси и ходихме на кръвен тест, който не показа нищо. Сега имаме същият проблем с Дани и вече си мисля, че е от моята кърма нещо дразнещо...
Благодаря за честитките за зъбките  Hug  bouquet
Марини, може ли и на мен за клубчетата Simple Smile И аз съм за да се видим на нещо такова

# 125
Честито на всичките ни сладурковци, които днес стават на половин годинка!

Моли, както и kaat, ти е казала, точно сега когато си болна е дори задължително да кърмиш, защото по този начин предаваш на бебето антитела и го предпазваш от заразяване!

Ани, и аз смятам, докато отмине проблема, че е редно да не даваш нова храна и конкретно този йогурт, защото ягодата и малината се водят към алергените, а ти по принцип досега йогурт давала ли си?

# 126
Ей в това време много пишете  hahaha Joy
Cveti_ss пиша заради теб.Ние с мъжа ми преживяхме подобен ужас с първото ни дете,но се наложи бързо да се отърсим от болката и да продължим само двамата.
Оттогава не се учудвам на нищо и никой,но си казвам всяко зло за добро.
Не съм забравила,нито простила и не бих те съветвала да го правиш,но го приеми като поредния урок от живота и го помни.
Прегръщам те и се моля да сте силни и търпеливи,но най-вече здрави. Hug

И аз се включвам.Аз пък го преживях този момент преди 4 години,когато Йоана беше мъъничко бебе и ни изгониха от нас майка ми и нейният приятел.Беше точно Коледа.Аз нямах Коледна вечеря,нито елха,защото пренасях багажи.Аз обаче простих...и съжалявам.Ето ме пак,този път историята се повтаря за сетен път,НО ЗА ПОСЛЕДЕН. Peace И аз те прегръщам силно.Най-важното е да сте заедно с мъжа ти и детето.  Hug Hug Hug

milli vanilli  дано всичко мине бързо и безболезнено за Габи  Praynig Явно онази си е имала собствени проблеми и ти си и била отдушник.
На мен също във Фейса ми писа една братовчедка,с която сме на "здравей-здрасти".Явно е говорила с майка ми,която като пусне два реда сълзи,многострадална Геновева и изсипе куп гадории за мен,може да и се вържат доста хора...Та тази ти му едва 20 годишна братовчедка ми е написала един ферман,в който ме обижда,осъжда,заплашва,нарича за децата ми разни гадости и какво ли не...Не мога да повярвам колко нагли хора има...но явно и тя си има проблеми,та я отправих набързо и ЕнТелиГенТнУ  Laughing  след което "Блокирай" и Delete  Peace

Малко ми остава момичета.Но вече съм в Благоевград и само мисълта,че се махнах ми дава по-друго усещане.  Peace

Желая бързо оздравяване на болни мами и бебета и пак ще се включа  Peace

# 127
Nefer,Звезди4ка,знам 4е ягодите и малините са по-специфи4ни!но тя в мн неща яде ягода-кашата и сутрин е с банан и ягода,и преди съм давала йогурт също,но от други плодове..веднъж само е яла пюренце с горски плодове и имаше малина ,но може би по-малко,защото бяха смесени....
абе не знам...дали от пюрето ,дали от онзи разтвор..,дано само да минава по-бързи4ко!
 Hug на вси4ки и благодаря  !!!
цвети  силно те  Hug о6те малко и ще сте си заедно с мъжа и децата!!!!! ве4е си имаш голяма обеца на ухото ! Peace
милли ванилли,не ти стигат твоите проблеми ,ами такива глупости някой да ти говори!!!

# 128
благодаря на всички вас милички,
и аз знам, че е хубаво да се кърми, но ме тресе яко и започнах с една купчина лекарства, та за това давам от замръзената. ако я карах почти без лекарства, но с толкова много и то различни ме е страх.
за сега удържаме положението, но да видим. дано да не го разболеем мъника.

иначе наистина ни наплашиха тези лекари, но бебчо се роди много мъничък, беше целия в отоци, с огромни хематомчета на главичката....и тогава като ми казаха, че имал кръвоизливи на главата, ама те не били в мозъка, главата му била по-голяма, ушите били много ниско, имал мамила под лявата гърдичка............и какво ли още не, а аз не го бях виждала дори за секунда дори, направо изпаднах в шок. представете си след тежка бременност, дето беше ден за ден, след тежко секцио и точно когато вече започва адски да боли да ти сервират това....... но няма да се връщам назад. правихме какви ли не изследвания, на хормони, кръв ни вземаха венозна почти през ден, детето беше цялото синьо от стискане с напукани вени, от главаа, ръцете, краката.....ооооооооооооооооох спирам.
да ни е жив и здрав.

нека всички бебчета да са живи и здрави, че това е най-голямото ни богатство

# 129
а ето и нашето злато да го видите колко е голямо момчето

# 130
Мамиии,Петьо преди малко падна от спалнята Cry
Аз бях в другата стая и само чух - ТУП Cry
Малко порева и заспа,лошото е ,че падна на паркета ,нямаме килим Cry
Дали му има нещо ,за какво трябва да внимавам сега ?
Какво да наблюдавам PraynigКажете Praynig

# 131
миличка, дано малкия да е добре и да си останете само с уплахата.

знам, че трябваш да внимаваш да не заспива изведнъж, да не повръща, да има някаква промяна в държанието му, ти най-добре си познаваш детенцето. пу пу пу да е добре сладура.

# 132
dan4e,4увала съм 4е не трябва да го оставяш да заспива!събуди го ,ако искаш,и си играй малко с него !дано не греша,но така съм 4увала,4е не било хубаво след удар детето да заспива...пък от друга страна може и да се е изморил от реването и затова да заспал  Peace все пак не се тревожи,паркета не е толкова твърда повърхност ,а и ние като бебета по4ти вси4ки сме падали,и се слу4ва понякога!и Ивето веднаж падна от седнало положение  на земята оба4е назад..порева си,и аз с нея и така...
моли Б ,силни прегръдки и целувки на вашето съкровище!!!!! я го виж какъв юнак голям е самооо!пу-пу-пу,да ви е жив и здрав!!!!гледайте само напред,не се връщай назад,каквото било,било.!!!! Hug

# 133
  • В сърцето на един мъж
Моли Б голяма душица е малкия ПУПУ ПУ. Много да го гушкаш, и аз ставам по сто пъти на нощ да видя дали малкия  диша. просто от 6 месеца насам вече нямам спокоен сън.
Пожелавам ви от сърце да забравите всички лошотии, да сте здрави и да се радвате един на друг Hug

При падане - и аз знач, че не трябва да заспива и да не повръща

# 134
Моли,страхотен малък голям мъж си имаш!Да ти е жив и здрав  Hug

Общи условия

Активация на акаунт