АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 27 838
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Едно гласче и от мен!

# 541
cveti ss,дааа на бейби йога е мн забавно! и аз съм мн доволна  Peace

# 542
Vesi Mesi - Честит Рождем Ден, миличка!

Честита половин годинка на:
Габриела - мама milli_vanilli
Дейвид - мама perla85

И честита 7-ма месечинка на:
Марк - мама iveeeta
Станислав - мама lucky_77
Бранимир - мама julia asenova

Лелeeee, много празнуващи днес бe Mr. Green....

Бианка се пооправи, няма вече Т, кашля малко, но даваме сиропче ... и така. След като оздравяха децата сега е наш ред с моя мъж да сме болни Crossing Arms. И двамата си стоим у дома и си се гледкаме Whistling.

Лека вечер на малки и големи Hug!

# 543
  • София
Един глас и от нас със Стефан, за красивата девойка Мила   Hug

Веси - Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много лъчезарна, обичана и глезена! Весел празник и много приятни изненади ти желая!   bouquet

Честито и на всички бебоци, празнуващи днес! Да са много спокойни и усмихнати дечица!

Девойки, къде ходите на бебешка йога? Я споделете малко повече  Simple Smile

# 544
wave ето тук ходим ние      http://natalyoga.net/postnatal_articles.html       Аз ги посещавам от началото на бременността и днес за пръв път ходихме и на бебе йога и съм много доволна!!!

# 545
wave ето тук ходим ние      http://natalyoga.net/postnatal_articles.html       Аз ги посещавам от началото на бременността и днес за пръв път ходихме и на бебе йога и съм много доволна!!!

Ах, как ме изкушава и мен.  Rolling Eyes
Бебе йога - вторник и петък, 13.00 - 13.45, цена 5 лв; АДРЕС: студио ЯНТРА - кв. "Изгрев", ул. "Незабравка"№33, ет. 1, ап.2
Правилно ли съм разбрала, това ли е?  newsm78
И аз гласувах за Мила, успех!  Peace
IceLady, добре че на дето му няма нищо. Аз съм чела, че Бг-лекарите излишно плашат майките с рахит, а ето че при вас се е получило точно така.  ooooh!

Оххх... накрая да ви се оплача - счупи ни се и втората количка Hauck Malibu.  #Crazy  Не знам да се смея ли или да плача.  Tired Ще претендирам да ми дадат друг модел този път, въпреки че си я харесвам тази, но много чуплива да му се невиди - на всеки 3 месеца се чупи, а бебчо все по-голям ще става.  Crossing Arms

# 546
Глас за Мила  Peace
Дами,тук четох в една тема на майски мами как една мама е решила проблема със среднощния глад на петмесечния си малчуган:
Облаче ние вечер ядем в 20,00 часа 170 мл АМ с две лъжички безглутенови бишкоти на прах Плазмон и така изкарваме докъм 5-6,00 часа сутринта с много малки пробуждания, понякога даже и вода не пие нощем. Започнах да му слагам от тези бишкоти, защото много започна да ми се буди нощем.
За първи път чувам за безглутенови бишкоти на прах  newsm78 Къде в София се продава "това"? Ние още не сме достатъчно захранени, но пък се замислих за близкостоящите седмици... Как искам пак да спиииииии от 9 вечерта до 6 сутринта. Ееех

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:18 от кака Гоша

# 547
Zlatomira, заспива си, да /слава богу!/. Понякога, ако е по-раздразнена й люшкаме креватчето за малко, докато се поуспокои и унесе и спирам, но в повечето случаи пускам овцата, давам биберон и ако е много уморена си врътва главата надясно и заспива или малко се върти и пак си заспива. През деня понякога нарочно си маха бибата и мрънка, за да отида да й я дам и тя да ми се похили, но след две-три такива закачки, заспива.
Звездичка!, и на мен никак не ми се пият хапчета, като знам какви са гадни, но като ходих на гръден хирург в началото на този кърмачески сезон, той каза, че имам много кисти в гърдите и е хубаво да пия хапчета, като спра да млекопроизвеждам, за да се изчистя. Ще си купя и чай от салвия, нищо не ми пречи, но имаме случай на рак на гърдата сред близките ми и съм доста на тръни, когато иде реч за гърди. Решила съм като станат 20 грамчетата да спра да се цедя въобще.
tini-mini, какви са тези колички, бре?!
Много съблазнително звучи тази бебе-йога, но ми е доста далеко, уви!

# 548
Един глас и от нас за мила .Успех!

# 549
  • София

Те не бяха ли преди близо до завод Електроника? И аз посещавах курса "йога за бременни" при Росица Божкова, но не знаех, че има и за бебета. Ще гледам да се присъединя към вас другия петък да видим как ще ни се отрази, че за вторник вече си организирах ден за глезене и разкрасяване. Време ми е да се взема в ръце и както казва майка ми "да заприличам на човек"  Blush

Малкия току-що заспа и след малко (като свърши пералнята) отивам и аз при него. Нещо все повече ми тежи и досажда домакинската работа  Embarassed

Лека и спокойна нощ на всички!  Heart Eyes

# 550
здравейте Simple Smile минавам да се похваля, че взех за семейството микроферма за кълновееее Simple Smile След няколко провалили се преговори да изчакаме малко с тая покупка тя е вече факт и съвсем скоро ще имаме реколта Grinning

Марини какво представляват тези кисти? Аз също имах някакви неболезнени втвърдявания из гърдите, но изчезнаха от само себе си (най-вече благодарение на бебето). Дали не биха могли да се изчистят от цеденето?

# 551
  • последна надежда
Днес за първи път направих торта за месечинката на Марк. То Ники е виновника. От два дни мрънка че иска бисквитена торта и аз взех че направих. После взе да мрънка че трябва да си обере фермата във фейсбук. Засадил я докато бил при психоложката на училището  ooooh!. Много иска да се виждат, и чак днес разбарах защо  hahaha.

Времето беше чудно и с Марк бяхме на вън от 9.30 до 14.30.

Тини-Мини Е не ви върви на колички. Дано следващата поне е здрава и удобна.

Йога за бебета, не бях чувала, но звучи доста приятно.
кака Гоша предполагам че това са бебешки бишкоти стрити от майката на прах. В подфорума за хранене с преходни млека са по-запознати и май е редовна практика с цел да спи цяла нощ бебока.
Марк вече си направи някакъв режим и съм доволна. Заспива около 22-22.30ч - сутрин става в 8ч. Като има две будения за похапване, но ме мързи да засичам в колко часа са. Заспива сам, но винги си завира единият крак и едната ръка под обиколника да висят през решетката. Ако застъпя повивалника под матрачето, тогава пък си ги пъха между двете.

Отивам да гласувам за Мила

# 552
Мили момичета,
най-сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания! Страхотни сте и наистина направихте деня ми специален.
Искам да споделя с вас какъв беше най-прекрасния подарък който получих днес....не беше нещо скъпо, не бяха диаманти, не беше злато. Но беше нещо уникално за мен. Рано сутринта получих букет рози и картичка с текст:
"Мила мамо,
Честит рожден ден!Ти си най-добрата мама на света и ние с татко те обичаме много.

Твои верни мъже: Митко и Тихомир"

Няма да ви казвам че си поплаках....това е първата ми картичка ,която започва с думичките "мила мамо". Страхотно е.

И за да е по-весело към картичката имаше П.С., който гласеше:
"Съжалявам за косата и ушите ти, но като порастна още ще ти се реванширам. Ще заспивам веднага."
(това във връзка, че когато Митака заспива винаги ми бърка в ушите и ме дере или ме скубе зверски....)
Ееееееееех, беше чуден ден рождеен ден...следващия ..чак след 1 година. Пожелавам на всяка поне веднъж в живота си да се почувства толкова специална, колкото аз се почувствах днес.
Още веднъж ви благодаря мимичета!
И честито на всички месечинковци които празнуват днес! Да са ви живи и здрави момичета!!!

Поздрави и мнооооого целувки на всички!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 553
ивееета, с тая бисквитена торта сън няма да ме хване сега  Crazy Само трябва да вид. Кой да спретна да ми направи -майка ми или някоя от бабите, че мене хич ме няма..Уф, и торта Агнеса ми се дояде, домашна, както мама я прави...
Габи заспива пък винаги със завряно лице във възглавницата.  На майка си прилича  Flutter

Абе няма ли кой да ме приеме във групата във фейсбук?!?
Няма да ви казвам Габи до колко спи сутрин с мен, да не урочасам работата  Mr. Green Е, друг е въпроса, и в колко си ляга, де Whistling

# 554
  • гр.София
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ЗА ГЛАСОВЕТЕ! Hug Hug Hug  love001
Мила е най-хубавото момиче на тати -според него. Wink

Аз също пих бромокриптин за спиране на кърмата ,но го пих в МД и по съвет на лекарите постепенно качвах дозата ,защото има доста странични ефекти- това е хормон. Та не усетих нищо.

Мила е с ужасен режим-ляга в 23,30-24,00 и се буди в 11,00-11,30 на обяд с мама.Не знам как ще го променим newsm78.Въпреки че лекарката каза да не я закачам при положение че спи цяла нощ и не се буди да яде.

Да се похваля ние имаме зъбче newsm47.Аз се чудех защо тези дни е кисела. newsm45

Лека нощ smile3524

Общи условия

Активация на акаунт