Лакове за нокти - тема 15

• 36 382
  • 680
  •   1
Отговори
# 150
  • Belgium
Тедииииииииии, абе вярваш ли ми или не, чак вчера разбрах откъде се познаваме  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Много съм зле, до сега не бях стоплила честно  hahaha

Имаш и ти с какво да се изфукаш,айде моля - сещам се за зелен и червен лак  Whistling

# 151
 hahaha

аз пък не бях разбрала, че ти не си разбрала  Joy

ще ги щракна и ще ги пусна  Wink

# 152
Ами моя добра приятелка ми го донесе от Германия  Heart Eyes
Имат магазин и в Париж, и в САЩ.
Да знаех по-рано,ММ преди 3 дни се прибра от Хамбург. TiredАма като се замисля,щеше да ме обяви за луда,ако го бях накарала да ми търси лак там! Mr. GreenОстава да се надявам,че все някога ще го докопам това лакче. Laughing
Със здраве да си ги ползваш и двата! Hug

Буб,ти хич не си трай ами казвай тук! Thinking

# 153
нещо, което знам, че само вие ще оцените  Mr. Green Hug

- клик  Simple Smile

# 154
  • Плевен
Моето ММ другата седмица заминава за Германия, дайте адреси на магазините и ще го помоля да ни съдейства в нашата лудост Grinning Grinning Grinning няма да има нищо против.

Nad_tab благодаря за снимката

Лу благодаря името на CND, поръчах го вече, дано този път улуча моето червено Simple Smile

# 155
  • Belgium
Бубс, честито  Hug

Ей на това му викам аз фен на Catrice  Whistling

# 156
nad_tab, аз нанесох лака върху влажната основа, поради липса на търпение и време  Blush Довечера мисля да пробвам основата с Опи, би трябвало резултата да е още по-впечатляващ  Flutter

# 157
  • София

- клик  Simple Smile

Всичките ги искам  Crazy

nad_tab, аз нанесох лака върху влажната основа, поради липса на търпение и време  Blush Довечера мисля да пробвам основата с Опи, би трябвало резултата да е още по-впечатляващ  Flutter

Все едно, с бондера всички лакове се държат добре, сестрата изкарва по седмица с Флормар.

# 158
  • Belgium
Моето ММ другата седмица заминава за Германия, дайте адреси на магазините и ще го помоля да ни съдейства в нашата лудост Grinning Grinning Grinning няма да има нищо против.

Кажи в кой град е, да видя имат ли магазини там

# 159
  • Плевен

Кажи в кой град е, да видя имат ли магазини там
[/quote]

Най - дълго ще бъде в Грац, незнам как се изписва на немски Sad

# 160
  • Belgium
Ето в тези немски градове имат магазини:

Berlin
Dresden
Düsseldorf
Frankfurt
Hamburg
Heidelberg
Köln
Mannheim
München
Stuttgart

# 161
на Катрис харесвам почти всички продукти - пробвала съм доста последните 4-5 години и ги чакам да дойдат тук  Twisted Evil

розовият Катрис е 1:1 с Опи NL B72

Катрис има и в Холандия освен в Германия /предполагам и на други места в ЗЕ/- в дрогериите, но не във всички

nad_tab, аз не бих отказала още поне 5-6 от текущата им палитра  Crazy

имат и прекрасни имена  Mr. Green
http://www.catrice.eu/en.php?page=products_nails

# 162

- клик  Simple Smile
Буб,страхотно!  Crazy Party Много хубави цветове! Heart Eyes С кеф да си ги носиш!

# 163
  • Варна
Дааа, и аз харесах два-три.  Crazy Ще събираме за поръчка ли  Wink Joy

# 164
А тези виждали ли сте ги да се продават някъде по магазините? И трите ми харесват, а сигурно има и други:
http://1.bp.blogspot.com/_CkyiaOZ-r7M/S887GYFSCNI/AAAAAAAAASg/24 … 1600/IMG_5048.JPG
Аз имам червения и лилавия /който на снимката изглежда син, но 166 е лилав в действителност/. Ползвам ги, но съм със смесени чувства - хубавото е, че брокатът е много и гъст, тоест наистина се лакираш с него, не някакви рехави блещулки тук-там; другото, което им харесвам, е, че са бетон - няма белене, че няма и махане даже; но най-големият и основен минус е, че консистенцията, в която е потопен брокатът, е някаква странна - няма грам блясък, съхне бавно, и без топ лак отгоре на нищо не прилича - стои като засъхнало желе върху ноктите.
Бих ти обяснила с удоволствие откъде съм ги взела, но едно, че имам някакъв спомен, че си от Варна /може и да се бъркам/, второ, че съм ги купувала преди година и нещо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт