Лакове за нокти - тема 15

• 36 299
  • 680
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите деца .....
* Боби * Като се лакираш с него може ли снимка?
о, сега съм лакирана, но .... ме е срам да сложа моя снимка, пък и съм само с 1 пласт - като си сменям лака ще направя един нокът с 2 пласта и ще пусна снимка....
Ето снимка от нета - цвета е реален - това е холограмен лак

Снимката е от тук - има и снимка на светлина - светлите нюанси са уловени....
http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/holografski-lakovi/

# 586
  • USA, Steak State
Мерси много!

# 587
  • Belgium
Пускам снимка на аксесоарите, които ще се продават към колекцията Essence Metallics както и басламите за ръце:

# 588
един въпрос ме занимава - какво би станало, ако върху брокатен лак се сложи матов топ лак? Laughing
Предполагам някакъв нов модел велурен лак. Laughing

# 589
# 590
  • Belgium
Малко е странно как така няма да пускат колекцията в България като вече я има на българския сайт на Essence  Thinking

# 591
  • USA, Steak State
Дано да я има де!  Praynig

# 592
  • Стара Загора
Мацки, имам един излишен матов топ на Есенс. Ако някоя го иска да ми пише на ЛС.  Peace

# 593
  • Belgium
Вдовичке, ако я няма, аз ще я купувам от Германия, ще организирам един внос-износ  hahaha

# 594
  • Стара Загора
Вдовичке, ако я няма, аз ще я купувам от Германия, ще организирам един внос-износ  hahaha

Охоо Лу, нали се сещаш с какво се заемаш.  hahaha И ако има възможност за една Катриска мента, свиркай.  Crazy  Hug

# 595
  • USA, Steak State

Пиши ме и мен Simple Smile Искам лаковете и магнита. Пък ще се организирам с приятелката да се видите да ти ги плати и вземе от теб.

# 596
В българския сайт на Есенс се пише за всяка серия, но много от последните не  дойдоха до БГ май, или пък бяха пуснати в едон магазинче само...  newsm78
Имам въпрос за топа на Есенс матовия-на мас става ли ви на черти някак? Уж равномерон нанасям.. И вие ведната след като се лакирате и е изсъхнало ли слагате или след повече време?

Тафи мерси, ще видим дали ще го взема.

# 597
  • Belgium

Охоо Лу, нали се сещаш с какво се заемаш.  hahaha И ако има възможност за една Катриска мента, свиркай.  Crazy  Hug

Ясно ми е  hahaha Да ти кажа нещо не съм особено очарована от Catrice, тъй че може и да я пусна за размяна  Laughing

Пиши ме и мен Simple Smile Искам лаковете и магнита. Пък ще се организирам с приятелката да се видите да ти ги плати и вземе от теб.

Всичките ли лакове? Да знаеш, че черното не е магнитно, т.е няма да си смени цвета от магнита  Peace

# 598
  • Стара Загора

И аз, и аз искам магнита.  Mr. Green

# 599
  • Стара Загора

Ясно ми е  hahaha Да ти кажа нещо не съм особено очарована от Catrice, тъй че може и да я пусна за размяна  Laughing

Всичките ли лакове? Да знаеш, че черното не е магнитно, т.е няма да си смени цвета от магнита  Peace

Драсни едно ЛС, аз нямам такива, които ще те заинтересоват сигурно. Ще я купя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт