Лакове за нокти - тема 15

• 36 621
  • 680
  •   1
Отговори
# 315
Каква е цената на матовия топ лак на Essence!?   bouquet

3.90

Много ти благодаря!   bouquet

# 316
Момичета,открих място,където лаковете на ОПИ са по-скъпи от в България-във Франция!Тук са по 14 евро. Tired
Но въпроса ми е следния-има ли я в БГ вече швейцарската колекция на ОПИ,или да прежаля тук 14 евро за Ski teal we drop? Grinning

# 317
Има я, не се прежалвай  Peace

# 318
  • Belgium
И моята нова придобивка:

# 319
  • Пловдив
Каква е цената на матовия топ лак на Essence!?   bouquet

3.90

Много ти благодаря!   bouquet

Упс, объркала съм се, взех го за 3.69.

# 320
  • Ст Загора
В тази тема все още не съм ви досаждала със снимков материал, че нещо ми е апатично откъм лакове, затова го ударих на шарения и днес си спретнах един Декстър /обожавам сериала Heart Eyes/.

Не смея обаче да мина с топ лак отгоре, защото се опасявам, че бялото ще порозовее от червените точки и ще развали всичко.
много е яка шаренииката ,как я правиш?
Благодаря!  bouquet Лакирам всички нокти с един пласт бял лак, чакам да позасъхне леко и после започвам нокът по нокът в следния ред: втори пласт бял лак и веднага с червения лак правя капки и пръски отгоре; важно е вторият бял пласт да не е изсъхнал, за да могат капките да станат като вградени, част от него, иначе ще са бабунести точки.
Действам с четката на самия лак, понеже нямам специална за рисуване /единствените два лака за рисуване, които имах, изсъхнаха неизползвани Rolling Eyes/, а и с по-дебела четка ми е по-удобно май.
Минах и с топ лак - не само че не порозовя, ами стана и по-хубаво, тъй като сега червеното е по-изразено. Grinning
мерси ,обезателно ще пробвам  Simple Smile

# 321
  • Варна
Твоят маникюр е много по-хубав от този в клипчето. Той сигурно може да се постигне ако просто влезел с бял лак в кланница  Laughing
Някоя варненка да сподели ако е видяла вече някъде матовия топ на есенс , плиийс   bouquet

# 322
  • Ст Загора
А значи пристигна матиращия топ на Есенс ,ама аз нали казах че ми казаха че новите неща са пристигнали и оставa да се пуснат по магазините ,аз си мислех че баш матиращия топ няма да дойде ама явно е дошъл Simple Smile.
Да питам като Зулуто ли матира или както обикновен матиращ лак ,нали Зулуто имаше пластмасов ефект ,този има ли го тоя ефект ?

# 323
Аз също се сдобих с лак на Mac. Него май само аз го харесах, докато другите не ми привлякоха вниманието.

# 324
Хайде честити ви MAC-ове! Hug
Денси,в Дъглас ли ги продават,че ако ми остане време да отскоча до нашия да ги видя? Rolling Eyes

# 325
  • Пловдив
Зулу-то си има пластмасов ефект, но на мен не ми допадна и си сложих обикновен топ вчера, за да си го направя лъскав. Но пък като прочетох вчера в темата, че има вече матов топ лак в ДМ си го взех тази сутрин и го сложих върху лъскавия топ лак. Иначе матовият топ няма пластмасов ефект, направо си е чист мат.

# 326
  • Belgium
Денси,в Дъглас ли ги продават,че ако ми остане време да отскоча до нашия да ги видя? Rolling Eyes

Не съм, Денси, но да ти кажа, че MAC си имат собствени магазини в София, не се продават другаде  Peace

# 327
Да Тафи, само в магазин на Мас. Да ви кажа обаче сега пробвах на едни нокът, лака има уникално ниска покривност. Три слоя и се прозира. Мен това лично ме дразни ужасно. Иначе цвета е много красив. Heart Eyes Това ме отказва категорично от всякакви помисли за другите два цвята.
Орлито което е същото като моя Мас има ли добра покривност?

# 328

Не съм, Денси, но да ти кажа, че MAC си имат собствени магазини в София, не се продават другаде  Peace
Ами,какво да се прави,софиянки пак с предимство! LaughingЗдраве да е! Hug

# 329
Момичета, някоя от вас да е проверявала за матиращия топ на Есенс в ДМ във Възраждане, Варна?

Общи условия

Активация на акаунт