Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 35 901
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
А ти го изтрий от цитата  Wink
пу 4е съм патица, днес вече е късно Simple Smile

# 706
  • ах, морето...
запис

# 707
  • Варна
Въпрос-поканих няколко приятели, избрах си подаръци и нищо. Кредита ми не се променя, нито майла има някакви кодове. А приятелите се регистрираха. Нещо да бъркам? Мерси предварително  bouquet

# 708
  • Пловдив
Въпрос-поканих няколко приятели, избрах си подаръци и нищо. Кредита ми не се променя, нито майла има някакви кодове. А приятелите се регистрираха. Нещо да бъркам? Мерси предварително  bouquet

трябва и да направят поръчка, не само да се регистрират Peace

# 709
Някой знае ли защо като погледна в поръчките си, броя на снимките, които съм поръчала излиза двоен (поръчвани са и са платени само за 1 брой)?

# 710
  • Варна
Някаква грешка в сайта е. И при мен излизат така, а си получавам точно колкото съм поръчала.

# 711
момичета, на кой адрес да им пиша, че да спрат да ми пускат майли на посочен от майл е-майл адрес? Писах им няколко пъти на адреса, който излиза при контакти, но няма никаква реакция от тяхна страна. Моля ви се помагайте Praynig

# 712
Не съм гледала, но на самия мейл, който получаваш няма ли някъде опция да се окажеш от бъдещи такива  newsm78

Иначе в сайта има БД при поръчка от 10 паунда.
Ако имате кредити, 10те влизат в тях, т.е. 2 кредита 10 паунда и БД до Б-я или докъдето искате Wink
За 1 кредит от 5 п, поръчвате 112 снимки и излизат 5.08п с БД до Б-я.

# 713
Момичета, може ли да ми препоръчате сайт от който да си изкарам снимки, имам около 400 бр., формат 10/15 ?

# 714
Момичета, може ли да ми препоръчате сайт от който да си изкарам снимки, имам около 400 бр., формат 10/15 ?

Ами от тук, всички си вадим от Фотобокс.  Laughing 400 са нищо работа, аз имам над 800 вече.  Crazy

# 715

Ами от тук, всички си вадим от Фотобокс.  Laughing 400 са нищо работа, аз имам над 800 вече.  Crazy

Аз също съм си изкарвала снимки от Фотобукса, може би около 600 бр, направих го като си създадох много профили и от единия канех другия и на профил се падаха по 100 безплатни снимки, плащах само доставка. Сега как поръчвате, какво се прави за да е най-изгодно ?

# 716
Момичета, някой скоро да се е самопоканвал  newsm78
Нещо не правя ли както трябва или??
Поканих се от най-използвания ми акаунт, където имам пратени покани на доста хора - чужди.
Поканих се на друг акаунт, прие веднага.
Сега обаче от този втория искам да се поканя на трети,че да имам там 50 те безплатни+5лири кредит, ама цъъъъ....не иска да ми приеме мейлите.
Първо иска сега поръчка от новия акаунт и тогава може да се кани или???
Спретнах чисто нов мейл, така че със сигурност не съм го канила  Laughing не може да е от това.

# 717
Ани, аз преди 2 месеца последно правих това ...
Възможно е да има ограничение вече  Rolling Eyes
наистина има логика след като поръчаш, тогава да поканиш ...

Провери обаче от друг браузър, при мен от Опера прави номера и не праща поканите и затова го правя през Мозила или Експлорер.

Дано някой да каже повече ...

# 718
 Hug ЗЛ
Верно само през Операта пробвах, че ГугълХрома си го ползвам за мой и реших от другия да отворя...ама късно вече  ooooh! ядосах им се и пуснах 50 през Кравата, там ми излезна 4 $ цялата работа.
Дано само дойдат бързо, че то не са съвсем само снимки и ми трябват скоростно.  Confused

# 719
Радвам се, че проблема е в Операта, а не във Фотобокса!

От Кравата сега идват бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт