Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 35 900
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
А като качество тези от кравата как са? Че и аз имам доста за вадене и сега се чудя какво да ги правя.

# 721
А като качество тези от кравата как са? Че и аз имам доста за вадене и сега се чудя какво да ги правя.

Супер са, даже са малко по-добри от фотобокс ...

# 722
  • Варна
Много ти благодаря за скоростния отговор   bouquet , точно това исках да чуя, че не ми се занимава с покани в момента, а имам да вадя около 200 снимки, а в кравата нали имаше по 100 на месец  newsm78 или се бъркам? И за колко време пристигат горе-долу и в пощата ли?

# 723

Супер са, даже са малко по-добри от фотобокс ...

Това сериозно ли? Rolling Eyes Аз веднъж поръчах книга и веднъж календарчета (картите). И двата пъти печатът беше толкова уникално скапан и размазан и със смазващо неточни цветове, че не съм си и помисляла да пускам снимки оттам. Качеството на снимките по-добро ли е от останалия печат?

# 724
  • Варна
Kakво е "Кравата"? Сайт?

# 725
100% снимките им са по-добри и нямат нищо общо с книгите и календарчетата. Те имат и хубави книги, но са по-скъпи!

www.artscow.com

по 100 на месец и идват относително бързо - до 2 седмици от порчката

# 726
  • Варна
А доставката колко е?

# 727
# 728
Пуснах на моя приятелка снимки от Кравата на 4.09- днес са вече тук...Доста бързо...По-късно ще ги видя и ще дам отзиви за качеството

# 729
  • Варна
  bouquet

Пуснах на моя приятелка снимки от Кравата на 4.09- днес са вече тук...Доста бързо...По-късно ще ги видя и ще дам отзиви за качеството

Ще се радвам да чуя и твоето мнение за качеството на снимките и да ги ги почвам.

# 730
  • Варна
Мерси,не го знаех

# 731
Не виждам никаква разлика в качеството на печат, но хартията на кравешките е ужасно тънка! За мен е важно хартията да е по-плътна и затова предпочитам Фотобокс.

# 732
аз и преди съм писала, че сравнявам професионална снимка извадена и на двете места ... контраста на Кравата е по-добър, дори и хартията бях теглила ...

всеки си има предпочитания, разбира се  Peace

Ани също вади и на двете места и тя може да сподели впечатления.

# 733
Снимките ми харесаха много. И според мен обаче хартията е по-тънка. Сега мога спокойно да си извадя и аз оттам.

# 734
Здравейте, може ли някой да ме покани във фотобокса?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт