Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 974
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
И сега ако не почерпиш...  Whistling

# 121
 Как` Сийка ни размаза. Евала ...

# 122
  • София
И сега ако не почерпиш...  Whistling

Сийоооо - ИЗЛЪГА  Mr. Green

На батю са му по релефни мускуляците  Peace

# 123
  • При хората, които обичам
Неземен е. Ще взема да му пусна.
Тема, де.

# 124
  • София
и само за сведение - аз съм с вторичен стерилитет 3 инвитро опита, луф синдром, ендометриоза и естествено забременяване след това, странна работа е това стерилитета

е, откога ендометриозата и ЛУФ синдромът не са заболявания???  Shocked а те могат да доведат до стерилитет.

би трябвало да знаеш много добре тогава, че стерилитетът в много редки случаи е доживотна присъда. нали точно затова говорим - че стерилитет не значи доживотно безплодие, не значи задължително тежки 10-годишни борби, не значи задължително инвитро...

Аз знам, но пропагандата, която в момента върви оставя нормалния човек с впечатлението, че друг изход освен инвитро - няма, ето че сме на едно мнение - има и в повечето случаи изобщо не се стига до инвитро. Казвала съм го и друг път - агресивни сте, това отблъсква  Peace

Няколко пъти съм го казвала -  подкрепям нуждата от работа с психолог при използване на асистираната репродукция и докато това не стане факт, съжалявам, но не мога да приема каквито и да било искания за увеличаване на възрастта или сурогатни майчинства и др. подобни  Peace

# 125
  • Бургас
Първата статия я разбирам. От части това е и мое мнение. За децата в институции и не престижното осиновяване. За мен това са факти. Неоспорими. Ин витрото също някак ми е леко варварско в точната част с редукцията. Хем създаваш, хем жертваш  Thinking Всеки има право на мнение. За сурогатите въобще няма да коментирам.
Бойко не ме кефи. Предпочитам Путин  Laughing

# 126

P.S. Досега не съм чувала за гинеколог, който да работи в екип с психолог например, за да установят заедно дали невъзможността за зачеване се дължи на физически или по-скоро на други фактори. Нито съм видяла гинеколог, който да пита проблемната си пациентка всъщност щастлива ли е, чувства ли се осъществена, чувства ли се обичана от партньора си, защо точно и конкретно иска дете и така нататък, все важни въпроси. Ясно е, че не визирам случаите на липсващи органи и прочее недвусмислени ситуации.

в двете клиники, които съм посещавала имаше психолог на пълен работен ден. Водещият лекар обаче никого не може да задължи да се консултира ...

В цялата какафония, която чета тук, за мен има няколко проблема, ама нямам слушатели, така че  Laughing поздрави и хубав ден на всички

# 127
Ебаси темата 2 в 1. Докога ли ще просъществува? Laughing

# 128
Нямам идея до кога. Но е факт, че снимките на ББ олекотяват фона. Иначе си знаем като какво щеше да излезе само от първата тема.

# 129
  • София
Нямам идея до кога. Но е факт, че снимките на ББ олекотяват фона. Иначе си знаем като какво щеше да излезе само от първата тема.

какъв мил синоним на натопорчват  hahaha

# 130

Ай, ще ви се не види и ненаситниците!  Crazy
Повече нищо не увеличавам!  Naughty Crossing Arms

# 131
Нищо? Ама съвсем нищичко? И под водата даже?

# 132
  • Бургас
Като гледам тая снимка на ББ се чудя:
1. Каква е тая поза?
2. Какво прави във водата, че се е изопнал така?
3. Защо е този поглед? И юмруците също?
И се сещам какво правииии. Детето ми е така на гърнето  Laughing

# 133

Ай, ще ви се не види и ненаситниците!  Crazy
Повече нищо не увеличавам!  Naughty Crossing Arms

Добър опит, но нЕма начин да мине  Wink С приятелката сме професионалисти - за да влезе снимка в албума, трябва автор, източник, всичко, както си му е реда  bowuu

Възможно ли е човек да стане пожарникар, ако не може да плува? Щото аз все с този номер излизам - щом е пожарникар, значи ЗНАЕ да плува, но просто не обича  Crossing Arms

# 134
  • Бургас
Възможно ли е човек да стане пожарникар, ако не може да плува?
Да. Моят мъж е пожарникар и плува като паве. Добър пожарникар е, в бойна група. Влиза и гаси всякакви горящи идиотщини, които тлеят с дни, ама не може да плува и на плиткото даже.

Общи условия

Активация на акаунт