Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 995
  • 251
  •   1
Отговори
# 240

P.S. И помнете, има абсолютен знак за равенство между вашето отношение към тази авторка и нейното отношение към вас. Каквото повикало, такова се обадило, дет' се казва.

Е, да де. Да не се бе с Бг-мамма заяло, не би чудо видяло.   Mr. Green  Laughing

# 241
Тази авторка не ми харесва. Не мисля, че едно твърдение, повторено многократно, автоматично се превръща в истина. А тя точно това прави.
Колкото до репродуктивните проблеми, нямам такива, но е страшно грозно  изобщо да бъде подлагано на коментар правото на жените да забременяват по какъвто и да било начин.
И да попитам авторката /едва ли ще ми отговори/, ама тя лично колко деца е осиновила?

# 242
  • София
Авторката е изразила личното си мнение, в личния си блог, само че дузина женици на средна възраст взели, та се разпознали, и скокнали на мегданя да се дерат кат Вазови селянки: "кифла", "тъпачка", "умствен изрод", "шматка"! Браво, браво. Де остана свободата на словото, дами, къде се скри вашата лична толерантност?  Laughing

о, твоят коментар е блестящ образец за толерантност. и как добре прилагаш избягването на категоризации, обиди и прочие, за които призоваваше по-напред.

всъщност, ако си беше дала труд да прочетеш коментарите под публикацията на авторката - както в личния й блог, така и в webcafe - щеше да видиш, че:

1. коментарите са в огромната си част написани сдържано, интелигентно и критикуват тезата по същество - с аргументи
2. написани са както от жени, така и от мъже.
3. никъде не е посочена възрастта на коментиралите.

# 243
  • София
P.S. И помнете, има абсолютен знак за равенство между вашето отношение към тази авторка и нейното отношение към вас. Каквото повикало, такова се обадило, дет' се казва.
Именно. Нормално е да имаме неготивно отношение към някой, чиято единствена творческа мисия е да обижда. Същото се отнася и за потребители, чиято основна мисия е да направят скандал и да употребяват нета като спаринг тепих.

# 244
Oт тук нататък, за да няма спорове нека предложим със закон да се забрани раждането на собствено дете на всички българи докато не се осиновят всички изоставени дечица по домовете.

# 245
http://www.webcafe.bg/id_1911820979

http://www.webcafe.bg/id_1746770860_General_B_i_jenite_Mu

Много искам да коментирам, но ще си нахапя езика днес .... затова оставям на вас да покоментирате .... аз искам да ми улегне прочетеното, но и двете са достойни за коментар, вече ставам фен на  журналистката и ще следя с интерес следващите и публикации  Twisted Evil

Леле какви пошли статии. Впрочем прочетох само първата докрая. Ама иначе написани със самочувствие, боже, божеее...
  Всеки си пише както може, думокрация....

# 246
Авторката е била наплюта тука, то е видно.  Mr. Green

# 247

Леле какви пошли статии. Впрочем прочетох само първата докрая. Ама иначе написани със самочувствие, боже, божеее...

Има и по-лошо - още една тема с реклама на така нареченото и творчество.  Mr. Green

# 248
  • София

Има и по-лошо - още една тема с реклама на така нареченото и творчество.  Mr. Green
Шит, сега видях. Започвам да се замислям за някоЙ неща...

# 249
Драги читателки и зрителки, бъдете благодарни (въпреки че съотнешението е 1:50), че в този форум пишат И дами като crazy chik.

В противен случай, категоризиране като бг мами... би звучал като обида.   bouquet

# 250
  • Варна
Драги читателки и зрителки, бъдете благодарни (въпреки че съотнешението е 1:50), че в този форум пишат И дами като crazy chik.

В противен случай, категоризиране като бг мами... би звучал като обида.   bouquet
+1
Лудото пиле  Peace  bouquet

# 251
 Авторката ми харесва,статията и за Бойко е много вярна

Общи условия

Активация на акаунт