Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 12 002
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
Хубаво де, как я виждате вие тая работа - зовете към благородие и се правите на хрисими, а същевременно леете селски слова на поразия. То не бе кифли, то не бяха фусти и не бяха клетви, да не казвам още какво... Това е тъпо, тези са злобни, онези са идиотки - бива ли така, не ви прилича! Безсилието в аргументите не трябва да действа разхлабително за нервната система и речниковия запас.

# 196
Чънк, това не е от вчера, да не се заблуждаваме.

Вижда се че става купон, вижда се че се познавате отдавна и то добре, появяват се две момичета, пишат за себе си и болката си, вие като кучки се нахвърляте че и ръфате, не само лаете.

Не очаквам от теб съчуствие, подкрепа... или дори разбиране, тях си ги намираме където трябва, тук са необходими само добри форумни обноски. Наиситна не намирам смисъл в дребноселското остроумие "на всяка цена" и демостнрация на познанството ви.

Толерантност, от това имат нужда женските форуми.

# 197
Толерантност, от това имат нужда женските форуми

Продължаваш да обиждаш и да се излагаш. Кучки, ръфане, дребноселско - издишаш вече откъм думи, а?  Mr. Green Моля те да намериш една директно обидна квалификация по нечий репродуктивнопроблемен адрес тук и тогава отново да поговорим за толерантността. И за добрите обноски. Каквито обноски впрочем се искат и от потребителите, нахлуващи с плюнки и трясък насред тема, без да си направят труда да я попрехвърлят поне. Неадекватно натрапване му викам аз на туй, а не споделяне на болка.

# 198
Оффф, заблудила съм се... мислих че все пак има някакви гънки. Rolling Eyes

# 199
появяват се две момичета, пишат за себе си и болката си

Я се върни няколко страници по-назад и прочети какво си пишехме ние за ББ и с какви епитети влетяха двете дами! Тяхната агресия беше неуместна, твоята сбъркана позиция на техен защитник и блудкавите постове също. Не се познаваме лично, дори не се харесваме! Да беше прочела темата щеше да си го разбрала!

# 200
появяват се две момичета, пишат за себе си и болката си

Я се върни няколко страници по-назад и прочети какво си пишехме ние за ББ и с какви епитети влетяха двете дами! Тяхната агресия беше неуместна, твоята сбъркана позиция на техен защитник и блудкавите постове също. Не се познаваме лично, дори не се харесваме! Да беше прочела темата щеше да си го разбрала!

Фустоподке, идват момичетат - пишат и си и заминават - ти нещо против ли имаш или е свещенна темата, еспешъли за вас, богоизбраните. Темата я следя от заподиша и, и спря да ми бъде интересна доде не се изгаврихте с последните две. Тяхната агресия беше персонално към вас, ли?

# 201
  • София
P.S. Бояна, хич не са неграмотни статиите. Особено пък на местния фон.  Laughing
Текста няма структура. Не е ясно каква е темата, няма тези, няма информация, няма преходи между отделните, нахвърляни изречения. Един преподавател наричаше слабите текстове поток на съзнанието, но това е само поток. Не знам кой е общият фон, не чета вестници, не гледам телевизия, но това ми идва страшно слабо и за работа на  ученик. Как може някой да се съгласи с каквото и да е в тези "текстове", след като не е ясно в самите тях какво се твърди?

Стига сте се карали, моля.  Peace

# 202

Не искаш да се заяждаш с мен, не го искаш!

Когато публикуваш мнение с цитат от друг потребител към кого е насочено мнението ти, а умнице?! Сега отивай при манджата! Безинтересна си като каузата, за която се трепеш последните страници.

ББ, РП или авторката на статиите от линка в първият пост ще си коментираме? Следващият, моля, да избере!

# 203
  • София
ББ, РП или авторката на статиите от линка в първият пост ще си коментираме? Следващият, моля, да избере!
Да разделим темите преди са се избием, а? Ще пусна една Незабравим в рим до Незабравима в рима и ще си творя там. Не ми е забавно да се псувам с непознати. Виж с познати е друго, но не и в нета.

# 204
  • в сърцето на един мъж...

За съжаление тези трите неща са взаимно свързани Confused

# 205
Гони ме безсънието, пък и ми стана интересна, повелителко моя, не съм те срещала до сега. Laughing

Цитат
Аз съм за РП! Peace

# 206

За съжаление тези трите неща са взаимно свързани Confused

Ти от началото на темата приемаш думите на тази шматка (авторката) много навътре. 'Що така? Има си блог, пише си. Може би, ако не беше писала това за ББ можеше да спечели някакви симпатии (дали?!), но написаното е безсмислено. То не е първата простотия по темата за РП.

# 207
  • в сърцето на един мъж...
Ами приемам ги - погледни под блога й, погледни и тук какво става - нормално е, защото заради такива умствени изроди, сочат определени хора с пръст и им се говорят глупости. Да не говорим пък какво мнение се насажда у масовката Sad
А и нали знаеш онази приказка за една лъжа, повторена сто пъти....

# 208
Коментарите под статията не са ласкави за авторката, не знам къде другаде да гледам. Няма лъжа в думите й, това си е нейното мнение. Опитва се да бъде интересна, актуална и с позиция. Не успява! Тя е никоя и нищо не зависи от нея ... пак ми се иска да кажа приказката за свинята.  Wink

# 209
  • София
Ами приемам ги - погледни под блога й, погледни и тук какво става - нормално е, защото заради такива умствени изроди, сочат определени хора с пръст и им се говорят глупости. Да не говорим пък какво мнение се насажда у масовката Sad
А и нали знаеш онази приказка за една лъжа, повторена сто пъти....
Защо си слагате на сърце мнението на масовката и на кой ли не? Лесно е, когато не си се сблъскал с нещо да го омаловажаваш като проблем. Мога да дам милиони примери. Ако сега попитаме масовката дали да колонизираме Марс повечето хора ще са съгласни, но ако решим да мобилизираме определена част от населението с цел колонизирането на Марс картината ще е съвсем различна. На теория всеки е смел и като теоретичен участник в някаква ситуация, и като съдник.

Общи условия

Активация на акаунт