Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 12 035
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
Мishanta   milinka Словоблудстваме по втората статия, а не по тази, за която се ядосваш. ..........

А как ще коментираш това?

Аз тая тема я номинирам, обаче проблемът е, че още не знам в коя категория

Ще ти кажа. В "Многоплодна обремененост" или "Асистиран умствен урожай".

Не се ядосвам, мъчно ми е за такива хора. Какво искат да покажат и да докажат, нямам представа. Някои го наричат "комплекси", други- "незадоволеност", лично за мен това е необяснимо. Така правехме през пубертета в училище мисля.....

# 181
  • out of space
Ееееей, толкова простотия на едно място.....

Това ли е българската майка??? Жалко, много жалко. Помислете все пак, че имате деца и вижте в какъв свят живеем. Не си мислете, че сте недосегаеми. Дано не ви се наложи наистина някой ден да убеждавате собствените си деца, че няма смисъл да се харчат "обществени пари" за лечение на нещо, което "не е болест", а трябва да си осиновят циганче с увреждания, щото е по-евтино, а и е хуманно. Тогава ще се молите да има повече такива "агресивни", дето да "дразнят" по телевизията, за да помагат на такива като вас живота им да придобие смисъл...

Отказвам да го приема, отказвам да се съглася.
Опитвам се да го поема, но трябват чудеса.
Гъсеница аз тъй зелена,
в моя свят пълзя
и с хиляди недели
не мога да го променя

Туш.

На грубо мнение- груб отговор.

# 182
crazy chick идеално го написа, аз не бих се справила така добре,
липсва ми сърказма ти достоен за Оскар!
А ако в този форум има модератори нека ми сложат бан, защото проспаха тази толерантнa и възвишена тема от жени за жени!
Ще си спестя от майки за майки, защото бога ми, майка усетила дете в себе си и друга избрала да осинови,
не би могла да бъде така злостна към семейства който желаят да имат дете!
Та било то и на всяка цена...

Отдавна съм цъфнала, че и вързала два пъти... за да ме наричате новак, г-жо Октопод!

# 183
  • София
Мishanta   milinka Словоблудстваме по втората статия, а не по тази, за която се ядосваш. ..........

А как ще коментираш това?

Аз тая тема я номинирам, обаче проблемът е, че още не знам в коя категория

Ще ти кажа. В "Многоплодна обремененост" или "Асистиран умствен урожай".

Не се ядосвам, мъчно ми е за такива хора. Какво искат да покажат и да докажат, нямам представа. Някои го наричат "комплекси", други- "незадоволеност", лично за мен това е необяснимо. Така правехме през пубертета в училище мисля.....
Детинско е, вярно, но няма нищо общо с вашия проблем. Аз не направих никаква връзка, честно. Все едно някой от китайски произход да се засегне от сладко- киселото ми стихоподобие. лично мен, ме е хванала лигнята по темата с ББ, а и по принцип. не се засягайте. Репродуктивните проблеми са нещо сериозно, а тук няма нищо такова.
Статиите са тъпи, написани са неграмотно и въобще се чудя защо някой им обръща внимание, да не говорим ги дискутира.

# 184
Не се ядосвам, мъчно ми е за такива хора. Какво искат да покажат и да докажат, нямам представа

Недей тъжи, милинке, не се травмирай повече. Разбирам затруднението ти да вникнеш в есенцията на настоящата тема - то не е и лесно де - но няма смисъл да се напрягаш и да претоварваш системите. Ни се показва тука някой през монитора, ни нещо се доказва, та ако си останала с друго впечатление, коригирай се. Може да си вземеш и Мисханта за компания, според мен ще си паснете.

P.S. Бояна, хич не са неграмотни статиите. Особено пък на местния фон.  Laughing

# 185
Отдавна съм цъфнала, че и вързала два пъти... за да ме наричате новак, г-жо Октопод!

О, не!  rotfImbo Вие имате нужда от индивидуална категория! А в лилаво ли цъфтяхте и двата пъти?

crazy chick ли е само незадоволена или и Жози? Ако темата изтрае до петък може да се развие до нови висоти.  Объркана съм след хайкуто, не го умея и ще отпадна от разговора, ако продължавате така.

# 186
  • София
Г- жо Окт. като казахте хайку и ми хрумна :
Криво вишнево дърво. Крива гъска. Пролет е.

Губи ми се стъпката танка, но е нещо като за начало.

# 187
Последните две фусти пресолиха манджата (изключвам Бояна, тя е друга бира).
Ясно че момичетата не ви влизат в разговора, но грубостта ви няма равна.
Вие няк'ъв друг месинджър нямате ли си че обърнахте последните страници на темата в пазар или наистина сте без работа?!
Чудна работа, пред кого се стараете така усърдно да блеснете със "словоблудствата" си.

# 188
Мили дами, ако някой ден, някой си направи весело от нещастието, което ви е постигнало, опитайте се да вникнете в есенцията на темата. Дано успеете!

Хайде останете си със здраве!

# 189
Съгласна съм абсолютно и с двете статии, макар да имам някои забележки по стила.  Mr. Green Браво на дамата, която и да е тя, за искреността и смелостта - "общественото лицемерие" е наистина голям проблем, а в България си е направо слузест и вмирисан.

Да, и аз така.

# 190
Вие няк'ъв друг месинджър нямате ли си че обърнахте последните страници на темата в пазар или наистина сте без работа?!

Ами ти, Темида, важните ангажименти ли остави, та да дойдеш и да ни се скараш, м?  Laughing Представи си, че съм супер отегчена на летището и се чудя как да убия часовете, и ей на, не щеш ли, шизофренична тема съм намерила - хем задълбочени лекции на лели слушам, хем веселбата с Батман си върви. Ти какво, чувстваш се пренебрегната?

# 191
Последните две фусти пресолиха манджата

Хайде изчезвай тогава, за да не загори твоята!

milinka, не чети само началото и края на темата. Как и защо се стугна до тук е някъде по средата и използвай търсачката за други теми преди да отправяш пожелания. С каквото ти влетя на 11-та страница сме го говорили много пъти. Повтарям се вече!  Rolling Eyes

# 192
  • София
Мили дами, ако някой ден, някой си направи весело от нещастието, което ви е постигнало, опитайте се да вникнете в есенцията на темата. Дано успеете!

Хайде останете си със здраве!
Прощавай, наистина.  Hug Пиша по друга тема. Статиите са две, и двете тъпи. Не се ядосвайте на всяка кифла изтропала се из уеба и кръстила изтропаното статия. Никой не се подиграва с вас и репродуктивните проблеми. Ако аз съм оставила подобно впечатление искрено моля за извинение, но наистина обсъждаме ББ, имаше и снимки и тн. От доста страници се говори в този дух. А и да си призная се радвам, че обсъждането на сериозната страна на нещата спря, защото в писанията повод за темата няма нищо сериозно.

# 193
 Laughing Сладурки!

# 194
Хич, ама хич не ме интересува колко ще се въргаляте от смях, пука ми за друго...
Пука ми за приятелите който още се борят, а вие вече ги осъдихте с празнодумието си.

Спокойна нощ!

Никой от нищо не е застрахован , драги мои хайкосписващи,
може да се срещнем отново в коридора на някоя клиника!

Общи условия

Активация на акаунт