Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 12 046
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Ох, не е за смях, ама се попиках! Laughing Joy
Даже и рима има.
От една страна, Бойко и плувците, от друга - сериозни и далеч нееднозначни проблеми като проблемно забременяване и инвитро, бе уникум бе!

# 166
От една страна, Бойко и плувците, от друга - сериозни и далеч нееднозначни проблеми като проблемно забременяване и инвитро, бе уникум бе!

Ти недей, че пиарът не спи! Току виж другата седмица Батман се засилил да плува благотворително, подпомагайки отбрани клиники за асистирана репродукция /какво словосъчетание, Боже/ с несъмнено несметния приход - не една и две разчорлени фенки ще се тикат с изпънати жили по-напред, белки зърнат за миг божествения торс, разпръскващ неустоимо тонове вода. Воглаве с мене, нали...  Mr. Green

# 167
  • При хората, които обичам
И тогава Бърдс ще има абсолютно достоверна снимка! Леле, колко зайци с един куршум! Joy

# 168
Брей, темата е още жива! Нещо, което започна несигурно, а към средата се заформяше клане ще завърши като петиция в подкрепа на донорски банки от ББ във всяка клиника! ССФ усъвършенства уменията в спамо-чат по две теми на едно място, Мина и Lennyh печелят номинации за brand new категориите "СелебритУ на форума" и "Иноватори в подкрепа на инкубатори". Мисля, че модовете трябва да ни аплодират! Или баннат! Нека имат избор!

# 169
Аз тая тема я номинирам, обаче проблемът е, че още не знам в коя категория. Laughing

# 170
Аз тая тема я номинирам, обаче проблемът е, че още не знам в коя категория. Laughing

Тази година трябват нови категории с нови играчи, за да не е скучно! Оп, започваме трета тема... страшно сме добри!!!  Whistling

# 171
  • София
Отговори и въпрос
във сладко- кисел сос.

/Не споменавам ББ, но той ме вдъхнови, както обикновено. Flutter Flutter Flutter /

# 172
Аз тая тема я номинирам, обаче проблемът е, че още не знам в коя категория

Ще ти кажа. В "Многоплодна обремененост" или "Асистиран умствен урожай".

# 173
Ох, не е за смях,
но от смях се попилях.
Време е, мисля, в тая ситуация,
да посетя вече..американската легация. Laughing Laughing

# 174
Толкова е жалко цялото словоблутство което изляхте в тази тема...
Ами живейте си живота и се благодарете там на когото вярата ви повелява, че не сте се сблъсквали с репродуктивни проблми!
А ако сте се и си упражнявате мисловните процеси върху нас хората с РП, още по-зле за вас!

И изобщо не ми пука как ще ме наречете, агресивна, нуждаеща се от психолог или просто луда за връзване...

# 175
А така, Мишанта, Мисханта или каквото си там, кажи им, кажи им на мръсните словоблутнички, дет не спират да блутстват с гнусния си език! Подиграват се, правят се на интересни и на много умни, и изобщо не разбират колко трудни са някой ситуаций в тоз живот. Но ти идваш навреме, тъкмо навреме - все някой трябва твърдо, уверено и в цвят лилав да ги постави на място, кучките им ниедни  Crossing Arms

# 176
Ееееей, толкова простотия на едно място.....

Това ли е българската майка??? Жалко, много жалко. Помислете все пак, че имате деца и вижте в какъв свят живеем. Не си мислете, че сте недосегаеми. Дано не ви се наложи наистина някой ден да убеждавате собствените си деца, че няма смисъл да се харчат "обществени пари" за лечение на нещо, което "не е болест", а трябва да си осиновят циганче с увреждания, щото е по-евтино, а и е хуманно. Тогава ще се молите да има повече такива "агресивни", дето да "дразнят" по телевизията, за да помагат на такива като вас живота им да придобие смисъл...

# 177
  • София
Мishanta   milinka Словоблудстваме по втората статия, а не по тази, за която се ядосваш. Недей хаби излишни нерви за чужди епистоларни изхождания. казах още снощи и продължавам да мисля, че това е загуба на излишна енергия. Ако публиката е толкова зажадняла за текстове ще започна да пиша в блога си по два пъти на ден, пък колкото повече глупости, толкова повече коментари ще има. Може и пари да паднат. Ех, да не беше написана Тайната, щях да я изобретя именно сега.

Крейзи категориите ти биват. НоминациЙтЬе ще са интьерьесни.

# 178
Ей така цъфва някой новак и започва да говори истината за света и живота. А истината е, че темите за които те толкова са се запенили сме ги говорили сериозно хиляди пъти. Малко са тези, които ще ме изненадат с позициите си или аз ще впечатля някого с моите. Не сме се събрали тук, за да решим репродуктивните проблеми или да намерим място за всички деца от домовете. Който мисли, че ще постигне това чрез блог или форум е повече глупав отколкото наивен.

А включването на тези двете беше като да спре тока в разгара на купона.

# 179
  • София
А включването на тези двете беше като да спре тока в разгара на купона.
Или като прекъсване за реклами, но това не пречи, ако някой го е споходила музата да сподели идеЙ за категориЙ за номинациЙ.

Общи условия

Активация на акаунт