Разлика във възрастта 20 години

• 50 243
  • 635
  •   1
Отговори
# 270
Психологията го обяснява това.
А и факт е, че такъв мъж дава неоспорима подсъзнателна сигурност, увереност в светлото и осигурено бъдеще на общите ви деца.
Това е изключителен афродизиак за някои жени, които прясто не могат да удовлетворят потребностите си с мъже на тяхната възраст, защото емоционално са надрасли техния етап на развитие.
Дааааа, наистина изглежда прекалено зряла за възрастта си.Направо звучи като жена на 40. Wink
Да съм уточнила кого имам предвид?  Mr. Green

# 271
Как обаче сте захапали Янинчето по младото дупе..
Все едно някоя като нея ви е отмъкнала мъжете  Joy
Виждала ли си в кокошарника, как като си набележат някоя кокошка, само нея кълват по дупето?  hahaha

# 272
Как обаче сте захапали Янинчето по младото дупе..
Все едно някоя като нея ви е отмъкнала мъжете  Joy
Че тя ССФ за това живее ( да захапе някого за ...) Преди месец  дъвчеха жените с по-млади мъже, сега - обратното. Няма угодия! Е как всички да се наешим с набори, баси!  Mr. Green

# 273
  • Испания

Че тя ССФ за това живее ( да захапе някого за ...) Преди месец  дъвчеха жените с по-млади мъже, сега - обратното. Няма угодия! Е как всички да се наешим с набори, баси!  Mr. Green

Адски си права! Едни и същи неудовлетворени комплексарки търсят да захапят някого за нещо си: независимо дали е с по-млад или по-зрял. Само като видя ника, вече знам какво ще прочета.

По темата: защо търсите одобрение и мнения тук? Като че ли не знаете какво се получава. Гледайте си мъжете и кефа, пукайте си пуканките и хич да не ви пука!  Joy

# 274
Брррр, хорът на пенсионерките пак е запял.  Party

# 275
  • София
Адски си права! Едни и същи неудовлетворени комплексарки търсят да захапят някого за нещо си: независимо дали е с по-млад или по-зрял. Само като видя ника, вече знам какво ще прочета.
Момичето пита ли - пита! Всеки си изразява гледната точка. Твоята дали е меродавна. И изобщо за такъв въпрос има ли еднозначен отговор. Много е лесно да се направиш на оригинална и да заклеймиш пишещите като неудовлетворени комплексарки. Ми ходи се удовлетворявай с някой 60 годишен тогава  Grinning

Не знам кои пенсионерки визираш... Това много зависи от компанията, която имаш до себе си в лицето на половинката си.

Аз едно се чудя - определено има някои доста щекотливи теми. Тази е една от тях. Ясно е, че ще се дърляме. Но не мога да разбера защо е необходимо взаимно да се обиждаме. Това определено изобщо не е комплексарско, нали?!

# 276
Темата стигнала до форумската злоба...

# 277

Това изказване е провокирано от желанието ти да защитиш и проявиш разбиране към 20 -годишното момиче с пенсионера?
(ако аз съм от пенсионерките, защото съм на 39, значи въпросния мъж е достоен за същото определение Naughty)

# 278
Ми ходи се удовлетворявай с някой 60 годишен тогава  Grinning

Хубав призив срещу обидите във форума, но  след подобни подмятания няма как темата да остане спокойна.
Тя наистина пита и начинът й на поставяне на въпроса, предполага и коректен отговор / вероятно по възможност почерпен от личния опит/, а не заяждане.

Цитат
Шестте грешки на човека според Цицерон

1. ...

2. ...

3. ...

4. Отказът да оставим настрана
дребнавите си предпочитания.

5. ...

6. Опитите да натрапваме на другите
своите убеждения и своя начин на живот.

# 279
  • София
Ми ходи се удовлетворявай с някой 60 годишен тогава  Grinning

Хубав призив срещу обидите във форума, но  след подобни подмятания няма как темата да остане спокойна.
Темата отдавна не е спокойна.
Колкото до призива - каквото повикало, такова се обадило  Tired
На човек в един момент му писва постоянно да толерантничи, сакън някои да не се почувстват лично засегнати  Peace
И отново да кажа. Все ми е тая кой с каква разлика е в годините. Ако са щастливи и се обичат - да се взимат младите със старите  Grinning Лошо няма. Пък един ден дъщеря ми ако доведе вкъщи набор на мъжа ми, тогава вече ще му мисля по-обстойно.

# 280
  • Бургас
Аз вече се изказах в темата към авторката и се надявам споделеното да и бъде от полза или поне да я подтикне към размисъл върху неща, които може би не е забелязвала досега.
Но не мога да се въздържа -yanin4eto, кефиш, мацка! И детенце си имате, разбирам - живейте си, правете си зрял и удовлетворяващ секс, харчете си парите с кеф и се наслаждавайте на връзката си! Може да просъществува много по-дълго от тези на връстниците около теб Wink Всичко си има и предимства, и недостатъци, както и гаранции за нищо в живота няма.
Между другото - майка ми ме е родила на 40 - в детската градина и в училище всички се възхищаваха на външния и вид, а за възрастта никой и не предполагаше. Красива, стройна, поддържана, руса жена със наситено зелени очи - да ми е жива и здрава, винаги съм се гордеела с нея  Heart Eyes
Темата вече май е за ключ...

# 281
Не мога да не се изкажа, сърце не ми дава - Янинка е наистина умна, зряла, интелигентна, образована жена, опитна, надрастнала възрастта си, всичко това доказва с постовете си. Обидите, плезещите се човечета и неадекватното писане от нейна страна е предизвикано само защото в момента се опитва да живее, учи, гледа дете и най-вече - защитава мъжа си и се опитва да убеди сама себе си колко е прекрасен живота. Не е лесно.
Yulichka - браво, така трябва - да се подкрепяте вие двете  Naughty

# 282
  • София
Между другото - майка ми ме е родила на 40 - в детската градина и в училище всички се възхищаваха на външния и вид, а за възрастта никой и не предполагаше. Красива, стройна, поддържана, руса жена със наситено зелени очи - да ми е жива и здрава, винаги съм се гордеела с нея  Heart Eyes
Юличка, нещо бъркаш темите. Тук никой нищо лошо не е казвал срещу раждане на 40-годишна възраст. Аз лично не оспорвам желанието на една жена за дете на която и да било възраст (оставям настрани мацката на 62 год). Всяка жена заслужава да бъде майка - коя по-рано, коя по-късно, както може и когато й дойде времето.
Когато раждах, с мен беше една бременна жена на 43 год. И да, изглеждаше удивително добре и щастлива най-вече!

# 283
Красива, стройна, поддържана, руса жена със наситено зелени очи - да ми е жива и здрава, винаги съм се гордеела с нея  Heart Eyes

Ох, ако беше някоя кестенява с  обикновени кафяви очи...

# 284
  • Бургас
Просто го споделих, защото в някои от случаите, споменати в темата, по-възрастният във връзката е и родител на малко дете - та мисълта ми е, че не винаги изглежда като дядо или баба на детето си. Опитвам се да подскажа, че темата е сложна и няма едно или две правила, по които да отсъдим. Както и нямаме право да съдим или даваме оценки.
Съжалявам за спама, наистина се отклоних.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт