Разлика във възрастта 20 години

• 50 230
  • 635
  •   1
Отговори
# 255
Сетих се! Верно зимата не стаа да смъкнеш гюрука и да бипкаш по пилешкото  Joy

Пък и човека зимата я държал мацката в апартамента, да пести от разходи по ресторанти и т.н., че да събере пари за бензинец..)  Laughing
Недей така, може да са учили заедно за изпита й  Naughty

# 256
Еййй, подигравчийки сте и това си е Laughing Сега чакам да се появи авторката на този култов израз за сезона и да разясни какво е имала предвид, че и аз нещо не схванах Thinking

# 257
Ей,ставате за смях вече.Трудно се подържат?Не просто си има зимни джипове,с които е комфортно,и летни коли,които не са удобни зимата.Явно нямате такова разнообразие....

Разбрахте ли ме?Никога ли не сте имали гаджета,с които не ви се излиза от вкъщи,особено в началото?

Някои коли са толкова ниски,че не препоръчително да се карат в сняг и дъжд,а сервизът е чак във Виена.Kато тази например

# 258
 JoyХахаха, на глас се смея сама пред компютъра.Ма много мъдро това дете с нахойкалия се мъж Laughing.Явно преди сезона още е била неофициална, и не е можело да бъде показвана, хахаха.
Бих казала, че ВСЕКИ мъж с пари може да си хване 20 годишна.Независимо от визията му и качествата му.И винаги може да се намери мръсница с повече номера, която да го гепне, хахахаха.

# 259
Психологията го обяснява това.
А и факт е, че такъв мъж дава неоспорима подсъзнателна сигурност, увереност в светлото и осигурено бъдеще на общите ви деца.
Това е изключителен афродизиак за някои жени, които прясто не могат да удовлетворят потребностите си с мъже на тяхната възраст, защото емоционално са надрасли техния етап на развитие.

# 260
Оооо, Астън ли виждат очите ми?  Crazy

# 261
Чакай сега... той зимата Лада Нива ли кара (джип е  baby_neutral), че ти установи чак лятото с какви пари е? Не се заяждам (защото до някъде съм на твоята теза), ама много нелогично го даваш  Rolling Eyes Това все едно зимата да ме е държал в мазето, щото по-лесно се топли, а лятото да ме качи в мезонета  Laughing

Та не ми се е налагало да ми показва заможност според сезона - сега ти разбра ли ме? То звучи абсурдно, а и колкото да не ни се излиза в началото все сме излезли някъде, то да не сме бели мечки - 4 месеца зимен сън Heart Eyes Няма как половин година да не му знаеш финансовата красота, да се влюбиш и чааак на пролет да разбереш какво си хванала... ти съвсем за мезе ни взе  Laughing

# 262
Не знам...Поста със снимката на колата много ми прилича като на стил Мария 85 Grinning

# 263
Психологията го обяснява това.
А и факт е, че такъв мъж дава неоспорима подсъзнателна сигурност, увереност в светлото и осигурено бъдеще на общите ви деца.
Това е изключителен афродизиак за някои жени, които прясто не могат да удовлетворят потребностите си с мъже на тяхната възраст, защото емоционално са надрасли техния етап на развитие.
Дааааа, наистина изглежда прекалено зряла за възрастта си.Направо звучи като жена на 40. Wink

# 264
Не знам...Поста със снимката на колата много ми прилича като на стил Мария 85 Grinning

На много хора им се иска да са в образа на Мария85/Пепеляшка, ама влизат в него само форумно  Wink

# 265
Няма такава злоба и комплексарщина.Не е здравословно,успокойте се бе хора.

Някои неща не могат да се правят навън,аз не съм искала по заведения,исках да си е само мой ,по цяла вечер,но явно не ви стига акъла да се сетите за какво говоря.Или никога не сте го изпитвали.

Естествено ,че сме излизали ,все пак през деня той си е работил ,а аз съм била на училище,виждахме се вечер за по няколко часа,вие какво си представяхте?И да виждала съм му колата,но много хора карат такива,най-често на лизинг и т.н.Не казвам,че съм си мислила ,че е беден,не се хващайте за думата!

Спокойно,който кара такива коли си има и за бензин и за ресторанти. smile3534

# 266
Няма такава злоба и комплексарщина.Не е здравословно,успокойте се бе хора.

Някои неща не могат да се правят навън,аз не съм искала по заведения,исках да си е само мой ,по цяла вечер,но явно не ви стига акъла да се сетите за какво говоря.Или никога не сте го изпитвали.

Естествено ,че сме излизали ,все пак през деня той си е работил ,а аз съм била на училище,виждахме се вечер за по няколко часа,вие какво си представяхте?И да виждала съм му колата,но много хора карат такива,най-често на лизинг и т.н.Не казвам,че съм си мислила ,че е беден,не се хващайте за думата!

Спокойно,който кара такива коли си има и за бензин и за ресторанти. smile3534

Абе ако си прочетеш поста от страни ще прозреш колко са важни парите за теб, защото в момента са ти повод за гордост  Wink Така че е излишно да убеждаваш когото и да е, че е чиста любов. Ти най-добре си знаеш  Peace

пп - не намирам нищо лошо в това, парите да са важни, напротив. Щом при теб има и любов комбинацията е перфектна  Peace

# 267
Ааааа, голям смях тази тема.....) Особено последните постове.....)

yanin4eto, хубаво е човек да си вярва....) ама недей се опитва да убеждаваш останалите в очевидни неща...)

Ще знам вече, че като дойде сезона.....и тогава се разбира кой с колко пари е в джоба. )  Joy hahaha

# 268
Кое точно от поста ми???

Абе вие хора наред ли сте ?

Щом при теб има и любов комбинацията е перфектна  Peace
Да,такава е!
 newsm10

От мен довиждане,то с такива хора оправия няма. Peace

# 269
Как обаче сте захапали Янинчето по младото дупе..
Все едно някоя като нея ви е отмъкнала мъжете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт