Разлика във възрастта 20 години

• 50 171
  • 635
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тонке, изброяваш избирателно! Много повече са красавиците с мъже от другия отбор.
Иначе ще ги видим и техните бракове с младежи. Времето ще покаже  Laughing
Като поостареят, възрастните им мъже ще ги сменят с по-млади, а те самите, замогнали се след развода още повече, ще си вземат млади момчета. Тези хич не мога да ги мисля, те никога не са капо.
Но обикновената българска девойка е друга работа. Ако няма да материализира сериозно отдадената си младост, най-добре да не се хваща със застаряващи мъже, щото по-късно няма да може да ги смени с млади. А ще й се прище. Grinning

# 331
Бонбонке, това са все модели на VS. Не са единствените известни красавици от кориците.
Но да приемем, че са, къде тогава забрави Хайди Клум? Първото и детенце е от Flavio Briatore. Разлика 17 години, но той не е искал да се обвърже с нея.  Wink

# 332
  • София
Но да приемем, че са, къде тогава забрави Хайди Клум? Първото и детенце е от Flavio Briatore. Разлика 17 години, но той не е искал да се обвърже с нея.  Wink
Лили Лу, надявах се да не споменеш именно този разплут отвратителен дядка Бриаторе   Grinning
Така като гледам най-добре си е Наоми Кембъл, която се уреди с красив руски олигарх горе-долу на нейната възраст. Доронин даже и аз не бих го върнала  Mr. Green

# 333
Дядка, дядка, но все известни дупета е пощипвал.. А и са били жени с пари все пак. Значи има и нещо друго освен финанси..  Laughing
Наоми много ми харесва.. Не знам защо не се е омъжила още.. Има нещо гнило!
A виж иначе Майкъл Дъглас и Катрин как добре се разбират. 25 години им е разликата.. 25!!!

# 334
Лили Лу, надявах се да не споменеш именно този разплут отвратителен дядка Бриаторе   Grinning
Така като гледам най-добре си е Наоми Кембъл, която се уреди с красив руски олигарх горе-долу на нейната възраст. Доронин даже и аз не бих го върнала  Mr. Green
Не мина ли преди това и тя през креватчето на " отвратителния дядка Бриаторе"  newsm78

# 335
Наоми-то през доста легла мина...ама що тъй никой не я ще?    Thinking
А руснака,като я "опита" колко е серт,и той ще й бие дузпата...

# 336
  • София
Наоми-то през доста легла мина...ама що тъй никой не я ще?    Thinking
А руснака,като я "опита" колко е серт,и той ще й бие дузпата...
Ми те вече доста време са заедно, не са от вчера. И си я води нявсякъде с него - то са яхти, то са разходки из Париж и къде ли не. Наоми е хиена, тя си знае интереса. И мисля, че тя е тази на която не й се омъжва.
Чарът на Бриаторе ми е непонятен, честно. Супер противна личност ми е.
Колкото до Катрин Зита и Майкъл Дъглас - не коментирам. Съмнявам се обаче Катрин да не е хвърляла по едно око и на градинаря си  Mr. Green

# 337
Тони, кой не се заглежда по хубавото Simple Smile
Но едно е да гледаш, друго е да изневериш, а съвсем различно да се разведеш заради друг мъж...

Има например съвсем нормални бракове на партньори, които правят разлика между секс и семейство. Всеки си има нещо друго, но семейството като такова функционира добре и изглеждат щастливи... Близки са по възраст и са заедно от училищните години и това май не е гаранция за успешен полов живот.

# 338
  • Провинция
Родителите на съквартирантака ми са с голяма разлика-не знам точно колко...От страни обаче се вижда как майката си хойка с колегите й,че даже когато таткото е на село събота и неделя,"мама вика колегата си да й помогне да даде хапчето на котката в 22;30" newsm78...
Със сегашния ми приятел разликата ни е 14 години...В началото и аз не обърнах внимание на разликата в годините,но ето че пича напълня,почва да го лови мързела и да не излиза от дома...На мен това не ми пречи,понеже и аз съм домошарка,но понякога е доста дразнещо...Дай Боже за напред нещата да не се влошават Praynig

# 339
Хехе,  Наоми също имаше афера с Бриаторе преди години. Спомням си, че имаше голям скандал покрай раздялата им...

А в момента Катрин Зита отказва всякакви предложения за роли, за да е неотлъчно до Майкъл в болестта му...

# 340
Не виждам нищо лошо във възрастовата разлика. Стига да има любов и разбирателство, то всичко е ок. Не искам да обидя някого, но ми се струва, че в БГ хората се малко затворени и все едно се боят от нещо "нестандартно" като голямата разлика във възрастта или това, че въжа когото са избрали има 2 развода зад гърба си и пр.

# 341
Не искам да обидя някого, но ми се струва, че в БГ хората се малко затворени и все едно се боят от нещо "нестандартно" като голямата разлика във възрастта или това, че въжа когото са избрали има 2 развода зад гърба си и пр.

Peace Има адски много закостенялост, позволява се на масата наоколо да се бърка твърде навътре, в същото време 80% (!) признават, че са нещастни в браковете си. Това е огромен брой хора, което е много тъжно. Просто навън са по-завършчени егоисти и на първо място е "аз, какво аз искам, какво мен ме прави щастлив". Естествено, клюкаренето си е факт навсякъде, но с времето е намалюло драстично, защото масово не им пука. Гледам ги и около мен, живея в четвърта държава, никъде не видях някой да решава на база какво щели да мислят роднините, примерно. Което и за мен е непонятно.

Катрин Зита Джоунс със сигурност не е заглеждала никого около себе си, изключително стойностна и достойна жена.  Stop

# 342
Най-добрата ми приятелка миналата година се омъжи за мъж с 18 години по-голям от нея. Тя сега е на 21, а той на 39. Вече мина година от както са женени и сега чакат бебенце. Общо взето тя е много доволна, защото се разбират чудесно. Питала съм я дали не се депресира от факта, че тя ще е на 40, когато той е на 60, но тя не мислела за тея неща. Аз имам разлика с мъжа ми 9 години и определено тези въпроси и мен не ме вълнуват. Явно като живееш така и си свикнал вече с идеята не ти прави впечатление. Кумата ми примерно и нейния приятел имат 17 години разлика и също не се впечатлява. Май само от страни изглежда страннно.

# 343
Не всички протести са израз на "закостенялост", недейте така с големия аршин. 20 години разлика не е шега работа, и не е "просто нестандартно". Има си много легитимни причини на някои хора да не им допада - някои не ги привличат връстници на родителите им, например; други искат да остареят заедно; трети просто не могат да смогват на по-енергичен млад партньор, или се чувстват гузно ако те са млади и им се карат ски примерно а партньорът е пенсионер с артрит. Също, има голяма разлика между егоизъм и нормалното желание за пълноценен живот. Не е правилно все да гледаш себе си, но не е и правилно да станеш роб другиму, трябва си баланс - и на желанията, и на възможностите. При 20 години разлика обаче, балансът е много по-труден, не можете да си кривите душите.

# 344
Няма нужда нищо да си кривим, и ти си от тези, които държат да наложат тяхното виждане за "нормалност". Такава в любовта просто няма, толкова ли е трудно за разбиране? Единствено има значение как се чувстват въпросните хора, изживяващи ситуацията. Нито твоето, нито моето мнение, още по-малко на роднините и съседите струва и пет пари. От просто по-просто.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт