А защо ли обикновено наистина красивите и известни жени рядко са щастливи в любовта?Или са щастливи, но за кратко, до следващия?И защо се случва мъжете им да ги зарязват заради друга млада и красива?Примери сред "елита" на Бг колкото щеш...

? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са? Ми нали и те душа носят, и те са хора, жени като всички останали със своите чувства, тревоги... Защо непременно трябва да са еднодневки и да ги подменят като им мине действието ботокса. Ми то и жениците от рейс 85 ги подменят ежедневно мъжете им, я с колежка, я с някоя закъсала студентка, или в най-лошият вариянт - с ромско девойче за 10лв/'час
? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са? Ми нали и те душа носят, и те са хора, жени като всички останали със своите чувства, тревоги... Защо непременно трябва да са еднодневки и да ги подменят като им мине действието ботокса. Ми то и жениците от рейс 85 ги подменят ежедневно мъжете им, я с колежка, я с някоя закъсала студентка, или в най-лошият вариянт - с ромско девойче за 10лв/'час
Просто вижда това, което търси в момента!
? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са?
Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Адриана Лима, Миранда Кер... Мога още доста да изброявам. Това са много готини мадами, които изобщо не са безмозъчни кукли.
Ако ти се сещаш за такива, можеш да споделиш. А иначе браковете на тези, които изброих, дали ще пребъдат - това само времето ще покаже. Същото се отнася и за другите бракове, които се обсъждат в тази тема. Ако имаше универсална рецепта за успешен брак, нямаше да има раздели и разводи. Нито пък да водим безсмислени спорове