Разлика във възрастта 20 години

• 50 214
  • 635
  •   1
Отговори
# 315
А младото и красивото винаги е за предпочитане, нали?
Добре, че не е така, защото тогава само младите и красиви щяха да имат мъже.
А защо ли обикновено наистина красивите и известни жени рядко са щастливи в любовта?Или са щастливи, но за кратко, до следващия?И защо се случва мъжете им да ги зарязват заради друга млада и красива?Примери сред "елита" на Бг колкото щеш...

# 316
Още повече, че има доста млади, красиви и ... умни момичета. Не е задължително да са плеймейтки, манекенки или фолк певици. Мъжете не ги мисля. Нека им е зле с красива и млада жена до себе си (пък ако има и акъл в главата - разкош!). Просто момата да му мисли дали може да плати тази цена

Е, да. Точно същото се отнася и до жените на 20.
Не взимат някого за съпруг, защото има само пари, а трябва да предлага и куп други качества.
А на 40 си изглеждат съвсем наред. Та не знам каква е цената, за която си говорим тук.. Че след 20 години брак щяли вероятно да им се разминат пътищата? Ами то и в други бракове става така..

# 317
Хей, хора, Ивана се развежда с Доналд Тръмп, не обратното. Той не е искал да се развежда с нея. И после се жени още 3 пъти, единия път за 24 години по-млад човек от нея. Когато се жени за Доналд Тръмп, той е почти Мистър Никой по стандартите на Ню Йорк. Може да е всичко друго, но тя е властна жена и двамата бяха тим в много неща, не е била само придатъка до него. Не я мислете нея. Та тя след развода си очетвори богатството.

Ако си мъж и си се опарил от такава жена, я ми кажете, вие ще си вземете следващата такава или ще си вземете някоя млада и глупавичка, за да не ви окраде? И ако избора е за млада поради тези съображения, защо и да не е хубава? Умната жена е разкош, който богатите мъже често не могат да си позволят.

Не възрастта е проблема на жените, а калкулативността. А ако ми кажете, че само богатите мъже изневеряват, ще ви се смея.

Мъжете търсят тази, която си мислят, че ги пресмята най-малко.

# 318
  • Linz
А младото и красивото винаги е за предпочитане, нали?
Добре, че не е така, защото тогава само младите и красиви щяха да имат мъже.
А защо ли обикновено наистина красивите и известни жени рядко са щастливи в любовта?Или са щастливи, но за кратко, до следващия?И защо се случва мъжете им да ги зарязват заради друга млада и красива?Примери сред "елита" на Бг колкото щеш...
Що, недостиг на мъже ли има?
Колкото до щастието- няма връзка с въпросът, на който отговарям... не ме въвличайте във философски спорове.

# 319
  • тук-там
И не съдете по медийните изяви и всеизвестните вам "личности". Той ако не се изфука пред мнозинството с млада жена-и не си направи реклама -  за чий му е!
Стойностните богаташи не ги четеш всеки ден по вестниците.... Peace
Не само у нас - навсякъде са в сянка - тези от първите страници... ooooh!

# 320
  • Linz
Само известните мъже предпочитат сексапилни жени. Мир да е! Peace

# 321
  • тук-там
Само известните мъже предпочитат сексапилни жени. Мир да е! Peace

Извинявам се, ако не съм разбрала нещо от предните постове - то малко се и отдалечихме от темата....
Всички мъже предпочитат сексапилни жени - зависи кой как го разбира - за някой сексапила може да е дори в гласа или в походката, в усмивката....
Девойките на тези от първите страници излъчват секс - не сексапил...И затова са поредните, до....следващата с пооооовече "сексапил".

# 322
  • Linz
Ок, моя грешка- не сексапилни, а секси Peace Peace

# 323
E добре де, никой никога ли не се влюбва в тези момичета от кориците според вас Thinking? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са? Ми нали и те душа носят, и те са хора, жени като всички останали със своите чувства, тревоги... Защо непременно трябва да са еднодневки и да ги подменят като им мине действието ботокса. Ми то и жениците от рейс 85 ги подменят ежедневно мъжете им, я с колежка, я с някоя закъсала студентка, или в най-лошият вариянт - с ромско девойче за 10лв/'час

# 324
E добре де, никой никога ли не се влюбва в тези момичета от кориците според вас Thinking? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са? Ми нали и те душа носят, и те са хора, жени като всички останали със своите чувства, тревоги... Защо непременно трябва да са еднодневки и да ги подменят като им мине действието ботокса. Ми то и жениците от рейс 85 ги подменят ежедневно мъжете им, я с колежка, я с някоя закъсала студентка, или в най-лошият вариянт - с ромско девойче за 10лв/'час
Ама не го дават по телевизията и не го пишат в " жълтите" издания.  Laughing

# 325
Имам такива познати, по скоро, момичето само познавам. Тя на 30, той на 50. Той има двама сина, тя няма деца и иска в момента. Уж не я бил пазел, но няма още никакви последствия... Naughty

# 326
  • тук-там

Напротив - има  такива случаи - предполагам ти си една от тях, но не е практика и не е масово. За да се влюбиш в някой се иска време, общи преживявания и допирни точки ...все пак. А един зает и благосъстоятелен мъж не го виждам много....в това. Ако има и свястна жена пък съвсем - вижда само цици, джуки и ду..и, ако и под тях да се крие най-изтънчената особа. Peace Просто вижда това, което  търси в момента!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 20:34 от Wild_rabbit

# 327
  • София
E добре де, никой никога ли не се влюбва в тези момичета от кориците според вас Thinking? Те някакви бездушни същества от силикон и изкуствени коси ли са?
Богатите и известни момичета от кориците са се обзавели с млади хубави мъже  Grinning Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Адриана Лима, Миранда Кер... Мога още доста да изброявам. Това са много готини мадами, които изобщо не са безмозъчни кукли.
Или става дума за нашенските момичета от кориците. Тях изобщо не искам да ги обсъждам  Confused

# 328
Тонке, изброяваш избирателно! Много повече са красавиците с мъже от другия отбор.
Иначе ще ги видим и техните бракове с младежи. Времето ще покаже  Laughing

# 329
  • София
Лили - Лу, не е избирателно. Тези си ги знам като известни модели към сегашна дата. Просто не се сещам за преуспели жени от модния бранш, омъжени за възрастни господа  Peace Ако ти се сещаш за такива, можеш да споделиш. А иначе браковете на тези, които изброих, дали ще пребъдат - това само времето ще покаже. Същото се отнася и за другите бракове, които се обсъждат в тази тема. Ако имаше универсална рецепта за успешен брак, нямаше да има раздели и разводи. Нито пък да водим безсмислени спорове  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт