Разлика във възрастта 20 години

• 50 387
  • 635
  •   1
Отговори
# 120
И да ти кажа право жената като стане на 40 още ще я сърби, ама мъжа й на 60 може и да не може да я почеше. И тогава?

То пък, защото всички под 60 могат да те почешат, ами хайде теории  Joy
Немо ще каже, Соте - също би могъл. Жребецът е най-продаваем в младите си години.

# 121

Шанталче - що ника ти започва с този интересен знак?
И да ти кажа право жената като стане на 40 още ще я сърби, ама мъжа й на 60 може и да не може да я почеше. И тогава?
 Laughing Умничка си ни ти, сети се сама, де Wink
Ох, не знам за секса, но предполагам че един физически здрав мъж (а той е такъв) моgе да има редовен полов живот и на 60г. Между другото, той няма нищо общо с нашите 55 г. мъже - изключително младолик и  в отлична физическа форма. Ще потърся и ако съм запазила техна снимка, ще ви пусна да видите за какво става въпрос. Не можеш да му дадеш повече от 38г. Peace

# 122
Сещам се за един епизод на Секса и града - Саманта хвана един причилно изглеждащ възрастен мъж. Легнаха си, той започна да я милва и тн, тя си каза на ум - ооо, дори ми е приятно. До момента, в който той стана до банята и тя видя провисналия му задник и...избяга  Joy

# 123
Не я е сменил за някоя 23 годишна, убедена съм че няма и да го направи Peace

просто не се е появила правилната 23 годишна  hahaha hahaha hahaha много ми е кеф да ползувам женски лафове ей  Mr. Green

Немо ще каже, Соте - също би могъл. Жребецът е най-продаваем в младите си години.

нищо не казвам  Crossing Arms

# 124
Е, то понякога истината боли  Joy

# 125
Сещам се за един епизод на Секса и града - Саманта хвана един причилно изглеждащ възрастен мъж. Легнаха си, той започна да я милва и тн, тя си каза на ум - ооо, дори ми е приятно. До момента, в който той стана до банята и тя видя провисналия му задник и...избяга  Joy
Той беше над 70 и грозноват Laughing

П.П. Тoзи наближава 60. Бих сложила и снимка на баща ми, но не би разрешил...

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:37 от Лили - Лу

# 126
  • София
Сещам се за този епизод  Joy
Хубаво де. Дядо ми на 60 години изглеждаше прекрасно. Ама за нула време човекът рухна. А и болестите и болежките с напредването на възрастта се увеличават. И какво правим с една 40-годишна дама до него  newsm78

# 127
Сещам се за един епизод на Секса и града - Саманта хвана един причилно изглеждащ възрастен мъж. Легнаха си, той започна да я милва и тн, тя си каза на ум - ооо, дори ми е приятно. До момента, в който той стана до банята и тя видя провисналия му задник и...избяга  Joy
Той беше над 70 и грозноват Laughing
Не беше грозноват и не това попречи на Саманта да се развихри, айде сега  Twisted Evil
Тонка - и аз това питам - като го ударят шиповете, хипертонията, простатата - какво правим?
Не е ли по приятно да видиш 30 годишен мъж, тичащ след детето си в парка, отколкото 50-60 годишен такъв, запъхтян  Thinking

# 128
стига с тая Саманте бре  Confused .... баси спардушената слива е тая  Sick Sick

# 129
стига с тая Саманте бре  Confused .... баси спардушената слива е тая  Sick Sick
Оооо, какви са тия изрази  Naughty
Говорим за дедовци. Не за Саманта.

# 130
E, аз какво да направя, като познавате само грохнали старци. Баща ми примерно е на 59 и за първи път получи пломба миналата година... Други болежки няма засега. Дядо ми беше в отлично здраве до 75, почина при други обстоятелства, но напълно здрав- психически и физически... И други примери мога да дам, но няма смисъл. Да му мисля мъжете ви, като наближат 50-60.. Да не би да ги смените, щом имате такава нагласа  Wink

П.П. Саманта щеше да спи с него, защото и подари диамантена огърлица. Още едно клише  Rolling Eyes

# 131
И други примери мога да дам, но няма смисъл.
П.П. Саманта щеше да спи с него, защото и подари диамантена огърлица. Още едно клише  Rolling Eyes

Надпис на надгробен камък: Той имаше всички 7 признака на здрави зъби   Mr. Green

никво клише - живата действителност  .. пак с 'к' започва думата Sunglasses ...

$$$$анталче .... не се ебавай плииз Wink

# 132
Заклевам се, човече!!! На толкова е Peace

# 133
Еееееее, ма**а му стара, изкарахте 50-60 годишните най-способните и най-привлекателните на света, дайте тогава да заклеймим жените, женени за по-млади, а  ooooh!
Как може да отричате природата и физиологията на хората? И не ми говорете, че 60 годишен прави същия секс - като на 30  Stop

# 134
Вили, нищо не искаме да кажем.. Просто ми е смешно как твърдите, че за една жена на 40 би било проблем, ако мъжът и на 60 не може да я задоволи, а за една жена на 50 това нямало да бъде проблем. Все едно уменията и сексуалните желания според възрастта ги раздават! Или разсъжденията ви за болнавите мъже над 60.. Ами тогава дайте да ги сменяме, като станат на толкова...

Общи условия

Активация на акаунт