Разлика във възрастта 20 години

• 50 363
  • 635
  •   1
Отговори
# 135
Това е разковничето - като сте на приблизително еднаква възраст - и желанията, и болежките - са сходни. Затова казвам, че партньорите в брака трябва да са максимално подобни  Wink

# 136
От темите за връзките с по-млади/по-възрастни излиза следното
-младите са много зрели за годините си,физически и психически надрастнали възрастта от 19-20 години  и във връзката -разликата не личи.
-за по-големичките....обратното броене влиза в сила -младолики,запазени,с юношески чар,живее им се бурно /като на 18 Mr. Green/...хмммм
Страшна работа са тези мъже..както си ги "искаме"-така си ги моделираме newsm78 А?!Или поне в представите си Rolling Eyes

# 137
Това е разковничето - като сте на приблизително еднаква възраст - и желанията, и болежките - са сходни. Затова казвам, че партньорите в брака трябва да са максимално подобни  Wink

Е, откъде ги вадите тези статистики? Защото има няколко разведени около мен и са все на сходна възраст, но с различни интереси.. И сексуални желания, явно... Thinking

# 138
.. Ами тогава дайте да ги сменяме, като станат на толкова...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ай стига вееееееее ....  hahaha hahaha hahaha вЕрвайте си вЕрвайте си  Mr. Green Mr. Green

# 139
  • София
Да му мисля мъжете ви, като наближат 50-60.. Да не би да ги смените, щом имате такава нагласа  Wink
Когато, живот и здраве, мъжът ми стане на 60 години, три месеца след него и аз ще навъртя толкова. Така че заедно ще си охкаме и пъшкаме, ако нещо ни заболи. Ще си мерим един на друг кръвното, ще си разпределяме лекарствата. Докато в момента не ми се играе на болногледачка с някой дърт козел  Crossing Arms
вили, стига ме изпреварва, бе момиче  Mr. Green

# 140
Аз пък не виждам, какво толкова сте я задъвкали тази тема. Всичко е въпрос на личен избор.

# 141
.. Ами тогава дайте да ги сменяме, като станат на толкова...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ай стига вееееееее ....  hahaha hahaha hahaha вЕрвайте си вЕрвайте си  Mr. Green Mr. Green

Я, отивай в другата тема за агнетата и стига си се смял... На колко жени им се иска, свят да ти се завие  Laughing

Тонке, всичко става и не бих правила такива прогнози. Някой може и да грохнат на 40... Тогава би ли го гледала?

# 142
Да му мисля мъжете ви, като наближат 50-60.. Да не би да ги смените, щом имате такава нагласа  Wink
Когато, живот и здраве, мъжът ми стане на 60 години, три месеца след него и аз ще навъртя толкова. Така че заедно ще си охкаме и пъшкаме, ако нещо ни заболи. Ще си мерим един на друг кръвното, ще си разпределяме лекарствата. Докато в момента не ми се играе на болногледачка с някой дърт козел  Crossing Arms
малко си груба...

# 143
Я, отивай в другата тема за агнетата и стига си се смял... На колко жени им се иска, свят да ти се завие  Laughing

е що да не се смея .. веки път като стане дума да си сменяте мъжО имам чувството че си мислите че само трябва да отворите вратата и да кажете ' следващия моля .... '  Mr. Green

па и си вЕрвате де му се не види  Joy Joy Joy Joy

# 144

Е, откъде ги вадите тези статистики? Защото има няколко разведени около мен и са все на сходна възраст, но с различни интереси.. И сексуални желания, явно... Thinking
Лили, немаме статистики, имаме житейски опит и глави на раменете.  Peace
Както казах - разумният човек свежда рисковете до минимум.

# 145
  • София
Лили-Лу, всичко се случва в този живот и никой не е застрахован  Peace Но нали разбираш, че физическото състояние на човек до голяма степен зависи от годините му. Просто не знам някой да е измислил хапчета против стареене.

mikele80, защо да съм груба? Заради определението "дърт козел" ли  Grinning За мен един евентуален партньор на 60, та дори и на 50 години е стар откъдето и да го погледна. Говоря от позицията на собствената си възраст  Peace Като стана на 65 живот и здраве, или ако стана, то тогава вече мъж под шейсетака ще ми се струва като агнешко. Но сегашните възприятия няма как да си ги променя!

# 146
малко си груба...

И защо да е груба?Такава е реалността.Ами ето-наболява ме гърба и кръста след малко късното ми раждане, и годинките сигурно.Без проблем мога да се оплача на мъжо, защото него го болят коленете...И можем да се шегуваме ,че одъртяваме.Мога да го разбера и да му съчувствам.Ще смея ли да кажа на много по-младия си съпруг?Или в обратния вариант-аз съм млада, здрава и жизнена, а той да охка до мен...нееееееее.

# 147
Вили, как ги свеждате рисковете до минимум, когато говорим за семейство и любов?
Правите си лист с колонка плюс и минус ли? Нещо като при застрахователните компании?  Laughing

Немо, майтапя се. Аз моя няма да го сменя, а дори и разликата да ни е 20 или 30 години. Защото точно него съм искала.
И ако ни ударят по-рано наследствените болести- защото ракът е засегнал много наши близки и то на по-малко от 50 години, ами ще се гледаме...

# 148
Като стана на 65 живот и здраве, или ако стана, то тогава вече мъж под шейсетака ще ми се струва като агнешко.

hahaha hahaha hahaha чакай да си го представя .... значи седиш си пред огледалото на 65 и си мислиш
' хм .... на първа среща съм - дали да не си лъсна ченето .. и дали ще забележи ... с неговото зрение ... едва ли ... айде нЕма да го лъскам   Mr. Green'

Немо, майтапя се. Аз моя няма да го сменя, а дори и разликата да ни е 20 или 30 години. Защото точно него съм искала.

точно това имах в пЕРдвид Wink  вЕрвай ми Simple Smile

# 149
Абе то всичко може, въпросът е кое е за предпочитане.

Лили - някак по дифолт винаги съм търсела партньори на близка възраст. Не съм залитала по такива много по-малки или вече пенсионери. Пък и да бях залитнала - щях първо ясно да си дам сметка какво може да ме очаква. Това, което изреждам като минуси - няма как да си затворя очите. Може да обичам, да се обвържа, но пак с тая мисъл - правя избор като знам обаче минусите.

Шантал - съжалявам - ама това си е дядото на детето. Нашия дядо изглежда точно така - мога да ти покажа снимка и аз.

Общи условия

Активация на акаунт