Разлика във възрастта 20 години

• 50 288
  • 635
  •   1
Отговори
# 165
Дами, вие, като сте раждали деца на мъжете ви, сте пресмятали рисковете за инфаркт, ли?  Thinking

# 166
Дами, вие, като сте раждали деца на мъжете ви, сте пресмятали рисковете за инфаркт, ли?  Thinking
newsm10

# 167
Дами, вие, като сте раждали деца на мъжете ви, сте пресмятали рисковете за инфаркт, ли?  Thinking
Не, ама съм знаела, че вероятността да тича баща му след него, докато порастне - е доста голяма  Laughing
Каквото и да си говорим - възрастта си е възраст. Още помня една съученичка, която криеше за родителските срещи от техните, защото бяха възрастна двойка и я беше срам.

# 168
  • София
Лили - Лу, ти май четеш между редовете. Вече не знам колко пъти се изписа, че никой от нищо не е застрахован. Но че физическото състояние на човек се влошава с напредването на възрастта, което е факт и необратим процес.
Виждам, че живо те интересува дали ще гледаме мъжете си, ако на 35 се разболеят от рак или получат инсулт. Не искам това да се случва, но уверявам те, каквото и да стане - винаги ще съм до него, до край!

# 169

Да....) Толкова ли е страннно?. ) В крайна сметка като създавам деца очаквам и другият родител (бащата) да е максимално време жив и здрав, за да може да си гледа детето. )
Не да се радвам, че на 55г все още не му личи че е на толкова и изглежда с 10г по-млад. )  Joy

# 170
Каквото и да си говорим - възрастта си е възраст. Още помня една съученичка, която криеше за родителските срещи от техните, защото бяха възрастна двойка и я беше срам.
Това ли е най-важното? Е, ако не тича след него в парка, какво? Драма ли е? Аз не виждам бащи по парковете.. Някой друг заблуден през уикенда, ама не тичат, а седят с вестника по пейките.

Ако е грижовен, стабилен и обичлив баща? Ако е отговорен, работлив, добър мъж?
И най- важното- ако го обичаш и искаш да имаш семейство точно с него? Да не би да го заведеш на кръвни изследвания и да му запишеш наследствените болести, преди да подпишеш? Laughing

П.П. Тонке, разбрах те. Не беше към теб, а общо казано  Peace

# 171
  • София
И най- важното- ако го обичаш и искаш да имаш семейство точно с него? Да не би да го заведеш на кръвни изследвъния и да му запишеш наследствените болести, преди да подпишеш? Laughing
Именно, защото обичам много мъжа си, искам до сме възможно най-дълго време заедно. А не да му треперя постоянно и да живея в страх дали няма да се гътне, когато аз съм на 50!
Те сега пак ще възмутя някои по-деликатни ушички  Crazy  

# 172
Е какво има да живееш във страх ?То каквото има да стане -ще стане. Да не говориме, че от тоя стрес масово млади мъже се сдухват и по-лошо...да не казвам.. Confused

# 173
Именно, защото обичам много мъжа си, искам до сме възможно най-дълго време заедно. А не да му треперя постоянно и да живея в страх дали няма да се гътне, когато аз съм на 50!

Ако беше срещнала мъжа си, но беше с петнайсет-двайсет години по-стар от теб, какво щеше да направиш?
Щеше ли пак да се омъжиш за него?

# 174
Обаче никой не отчита факта, че по някаква причина ние може да се гътнем преди тях и тогава, какво?  Crazy

# 175
Това ли е най-важното? Е, ако не тича след него в парка, какво? Драма ли е? Аз не виждам бащи по парковете.. Някой друг заблуден през уикенда, ама не тичат, а седят с вестника по пейките.

И най- важното- ако го обичаш и искаш да имаш семейство точно с него? Да не би да го заведеш на кръвни изследвания и да му запишеш наследствените болести, преди да подпишеш? Laughing

П.П. Тонке, разбрах те. Не беше към теб, а общо казано  Peace

Оффф, Лилииии, нали не си на 40 - пък мъжа ти на 60+ - тогава стига се пени, защото реално не можеш да си представиш  Laughing

# 176
Обаче никой не отчита факта, че по някаква причина ние може да се гътнем преди тях и тогава, какво?  Crazy
ще си намерят млади бамбини ,които не се страхуват/интересуват от голямата разлика в годинките Mr. Green

# 177
  • София
Ама много ви моля - не четете ли бре хора... Сто пъти писах, че НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН от болести, болежки или инциденти. Но че с възрастта рисковите фактори (като за инфаркт или инсулт примерно) се увеличават. Или вие не възприемате това, което писах, или ви изнася да го подминавате и да си задавате едни и същи въпроси до безкрай  Peace

Ако беше срещнала мъжа си, но беше с петнайсет-двайсет години по-стар от теб, какво щеше да направиш?
Щеше ли пак да се омъжиш за него?
Не. Не се заглеждам по възрастни мъже. Точка.

# 178
Тонката, чета, не визирам твоя пост. Просто се замислих хипотетично  Peace

# 179
Оффф, Лилииии, нали не си на 40 - пък мъжа ти на 60+ - тогава стига се пени, защото реално не можеш да си представиш  Laughing

Е, не, ама имам такива приятелки. И не са женени за милионери или дядовци.
Стана ми криво и за Янинчето, защото я награбихте с бабешки разбирания  Laughing

Иначе аз вече казах- да му мислят мъжете ви, като остареят.
Моят е добре, аз всякакъв си го харесвам и бих го гледала, ако се наложи, а и млади да сме.

Общи условия

Активация на акаунт