Разлика във възрастта 20 години

• 50 169
  • 635
  •   1
Отговори
# 360
Разбрах те, но не съм съгласна с това, което пишеш. Върни се в темата и виж какво писаха дамите с по-възрастни съпрузи.
Никоя не е казала, че мъжът и е възрастен, но "изглежда запазен за възрастта си". Peace

# 361

че средностатистическия българин на 40 е супер зле със здравето, българката на 40 изглежда като 55-годишните тук, че и по-зле и т.н.  Все пак и аз съм българка и виждам как изглеждат и се държат 40-годишните в България.
NaughtyПозволи ми да имам друго мнение по въпроса.На 39 съм и съм с претенции, че не изглеждам на 55.Същото мога да твърдя и за приятелките ми!Не изглеждат(мисля, че това важи и за мен) дори на 40!Не желая да публикувам тук снимки, но мога да ти пратя на лични, за да видиш как изглеждат 40-годишните българки.Определено на никоя от нас няма да ходи 60 -годишен, колкото и да е поддържан!

# 362
Наистина го има това...много е запазен, не прилича на еди колко си годишен  Mr. Green Сега и аз се сещам, че съм го правила. Има един мъж, който харесвам чисто визуално, на 42 е, точно 20 години по-голям. И всеки път си мисля как не си отговаря на възрастта, определено не мисля, че на 60 ще ми хване окото, но то и не става дума за любов, така че приемам че не знам за какво говорим в темата. Предполагам, че ако го обичам няма да ми пречи, как изглежда на 60  Peace

че средностатистическия българин на 40 е супер зле със здравето, българката на 40 изглежда като 55-годишните тук, че и по-зле и т.н.  Все пак и аз съм българка и виждам как изглеждат и се държат 40-годишните в България.
NaughtyПозволи ми да имам друго мнение по въпроса.На 39 съм и съм с претенции, че не изглеждам на 55.Същото мога да твърдя и за приятелките ми!Не изглеждат(мисля, че това важи и за мен) дори на 40!Не желая да публикувам тук снимки, но мога да ти пратя на лични, за да видиш как изглеждат 40-годишните българки.Определено на никоя от нас няма да ходи 60 -годишен, колкото и да е поддържан!

Е това е двоен аршин вече... и аз мисля, че на 20 годишен не му ходи 40 годишна, колкото и да е поддържана  Laughing То е същото...

# 363

Но защо тогава пишете за мъжете на 40 "чичовци", като не се имате за "лели"?
Нямаме нужда от снимки, според мен мисленето ти е преждевременно остаряло.. Това е по-важно.  Peace

# 364
  • София
Предполагам, че ако го обичам няма да ми пречи, как изглежда на 60  Peace
Ето това е приказка  Peace
Разберете - нямам нищо против околните и разликите във възрастта им (Трейси, не визирам теб, знам, че имаш младо гадже  Wink). Не ми пречат хората - аз ги съдя по съвсем различни критерии. Просто лично АЗ не одобрявам за себе си такава връзка.
А към авторката на темата - взимай си го, ако се обичате и толкоз. Какво има да дъвчем едно и също и да се въртим като в омагьосан кръг.

# 365
Тони, реши се най-после коя теория защитаваш, де!
Веднъж пишеш, че нямаше да избереш мъжа си, ако беше с 15 години по-голям, защото не се заглеждаш по възрастни, а сега казваш, че на любовта външният вид не и пречи. Обърках се вече  Laughing

Аз бях една от малкото, които си призна, че би се оженила за същия, а дори и да беше с 25 или 30 години по-възрастен.
Не съм се омъжила за ЕГН-то все пак, а за човека.

# 366

Но защо тогава пишете за мъжете на 40 "чичовци", като не се имате за "лели"?
Нямаме нужда от снимки, според мен мисленето ти е преждевременно остаряло.. Това е по-важно.  Peace
LaughingА, значи ако не изглеждам с 15 години по-възрастна, значи мисленето ми е остаряло...Интересна логика.Между другото, в никой от постовете си не съм наричала мъжете на моята възраст чичковци.

treisy, и аз мисля, че на 20-годишен не му ходи жена на моята възраст Peace

Лили - Лу, аз не бих могла да кажа същото с твоята убеденост.Много обичам мъжа си, но не съм се влюбила от пръв поглед в него.Тоест, ако беше с 20 или повече години по-възрастен, едва ли щях да му обърна внимание, едва ли щях да си позволя да го опозная, защото не ме привличат мъже на възрастта на баща ми.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 18:27 от mia71

# 367
  • София
Тони, реши се най-после коя теория защитаваш, де!
Веднъж пишеш, че нямаше да избереш мъжа си, ако беше с 15 години по-голям, защото не се заглеждаш по възрастни, а сега казваш, че на любовта външният вид не и пречи. Обърках се вече  Laughing
Joy
В общия случай външният вид и възрастта нямат значение. Раздавам го толерантна. В частния, т.е. моят - има.
Лили-Лу, моля те, не казвай, че отново не си ме разбрала, защото ще отворя прозореца и ще се разкрещя  Mr. Green

Лили - Лу, аз не бих могла да кажа същото с твоята убеденост.Много обичам мъжа си, но не съм се влюбила от пръв поглед в него.Тоест, ако беше с 20 или повече години по-възрастен, едва ли щях да му обърна внимание, едва ли щях да си позволя да го опозная, защото не ме привличат мъже на възрастта на баща ми.
Peace Peace Peace

# 368
Здравейте!

Към авторката - разликата м/у мен и съпруга ми е 16 години. Аз съм на 23, той е на 39. Пет години сме заедно, две от тях семейни, имаме и малък син. Да ти кажа трудности имахме в нагаждането на характерите, но пък сега нещата са ок. Все още има дребни неща, за които се нервираме един на друг, но са рядкост. Има и случаи, в които като си говорят с приятели за това какво е било преди .... 19-20 години например, аз си трая, а приятелите ме майтапят, че тогава съм ходела права под масата. Но да ти кажа, аз се чувствам добре, защото той се е надивял и наживял, находил и т.н. и сега си е домошар. Гледа си семейството и това е. Да ми е жив и здрав - никога не бих съжалявала за това, че е по-голям и то с такава разлика! П.П. Това му е първи брак и няма други деца, за който това има значение де  Grinning Peace

# 369
Ама само аз ли съм с умната глава днес  Mr. Green В единия случай се говори за лично усещане - тя не би се хванала с 20 години по-голям партньор, НО НЕ осъжда тези, които биха го направили... Аз не виждам някъде да твърди, че не може да има такава любов, а че тя лично не би се влюбила и затова не го разбира.

Аз в момента бих се влюбила в 42 годишен, но не мога категорично да твърдя, че физическите му промени не биха ми повлияли. Ако и сегашния ми приятел пусне шкембе направо зле ще ми стане, да сигурно няма да спра да го обичам рязко в никакъв случай, но той да пусне шкембе, да виси с бира в ръка пред ТВ-то, некъпан и небръснат, да не си сменя чорапите и бельото, малко по малко ще спра да го обичам, та от тази гледна точка, когато буквално до мен имам чичко/дядо и той вече не е супер-готиния-спиращ ми дъха 42 годишен, зрял мъж...какво правим тогава? Обичам да мисля в перспектива  Whistling

# 370
Не, Миа, не заради това на колко изглеждаш. Вярвам ти, че изглеждаш добре. Това няма общо обаче с постингите ти  Laughing

Тони, разбрах те, но ти пак можеш да покрещиш, ако искаш. Всичко е разрешено  Laughing

Като се замисля за моето обкръжение не за първи път имам чувството, че живеем в различни светове- има партньори, които са по-малки от нежните си половинки, има и съпрузи с голяма разлика, има и отворени бракове, еднополови връзки, семейства, които не желаят деца, неженени партньори с по няколко деца, разведени по три пъти.. Знам, че за много хора тези неща са непознати и ориенталското си е оказало влияние... Покрай форума го разбрах, де. Преди не съм мислила, че има такова разбиране по категории, когато говорим за отношения между хора.

П.П. Мили дами, излиза, че сте се влюбили в мъжете си, защото имат не десет бръчки примерно, а три... После обвинявате мъжете, че гледат външния вид! Wink

# 371
Лили - Лу , ако бях с остарели разбирания, нямаше да имам смелостта да родя преди 11 месеца.Щях да смятам, че ми е време да ставам баба, а не майка Wink.А ако хвърлиш едно око на съседната тема, ще се убедиш колко съм "закостеняла" Laughing.

Забележете каква огромна разлика има между постовете на Янчето и на Steletu.При Steletu си личи, че има чувства  bouquet.

# 372
Ами аз си признавам - за мен външния вид е важен, доста важен... Confused Знам, че това не ми е от хубавите качества, но е факт и не мога да го променя (пробвах). За това се изказах от моята си камбанария, която не е особено висока Peace

Забележете каква огромна разлика има между постовете на Янчето и на Steletu.При Steletu си личи, че има чувства  bouquet.

Факт  Peace

# 373
Мислех да взема отново участие в темата, но simplyaven и Лили - Лу четат и предават много успешно мислите ми.   Heart Eyes

# 374
Лили - Лу , ако бях с остарели разбирания, нямаше да имам смелостта да родя преди 11 месеца.Щях да смятам, че ми е време да ставам баба, а не майка Wink.А ако хвърлиш едно око на съседната тема, ще се убедиш колко съм "закостеняла" Laughing.

Миа, поздравявам те! Не, не си със закостеняло мислене. Взимам си думите назад!
Сигурна съм, че си се сблъскала с доста предразсъдъци заради това прекрасно решение. И не, не си баба. В много страни е напълно нормално жените да раждат след 35. Моите приятелки с деца всички родиха първото след 30, само аз по-рано  Laughing

Анн Шърли,  Hug Аз мисля да направя почивка в темата, че взех да се повтарям и става досадно.
Радвам се обаче, че си бъбрим толкова време без ключ.

Общи условия

Активация на акаунт