Разлика във възрастта 20 години

• 50 188
  • 635
  •   1
Отговори
# 375
tonkabonka , не съм опряла до разрешение да пиша във форума или не, бъди така добра.  Stop

mia71 , аз нали написах, че във форума всички са супер по дифолт?  Laughing Само че, дали ще ми пращаш снимки или не (ако обичаш недей!), това с нищо не променя мнението ми за масово разхождащите се българи по улиците. И както вече ти беше написано - иди по болниците да видиш колко е здрав, прав и корав българина на 40, че и по-надолу. И българката каква е убавица на 40 - масово.  Laughing

Досадно стана, наистина. А доводите са абсурдни. Приятно спорене.  Whistling

# 376
И както вече ти беше написано - иди по болниците да видиш колко е здрав, прав и корав българина на 40, че и по-надолу. И българката каква е убавица на 40 - масово.  Laughing

Досадно стана, наистина. А доводите са абсурдни. Приятно спорене.  Whistling
Май в процеса на споренето забравихте каква теза защитавате?По вашата логика не е ли по-добре младите момичета да не се събират с 40 годишни развалини?Редно ли е да прекарат младините си по болниците, придружавайки ги?

# 377
Не, единствено смислената теза е да се изживява всяка любов заради самата нея, а не да се робува на идиотски разбирания - било за възрастта, било за друго. Именно защото нито по-младата възраст, нито жененето за връстници са обещания за щастие, нито пък теориите за намалелия риск имат покритие (особено в БГ, предвид стреса и начина на живот). Сложно ли е?

# 378
  • Испания
Четох, мълчах, четох, мълчах и гледах кой колко години се кани да живее и кой кого ще преживее.

Само едно нещо ще ви напиша /искрено и лично/. Първият ми съпруг /светла му памет!/ си отиде от грешния ни свят на 40 години от рак. Аз останах вдовица на 37 години. Виждате възрастовата разлика.

Всеки може да си пише и смята каквото иска. "Човек предполага, Господ разполага" и "Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си правиш планове" - казват старите хора.  Naughty

Щом двама души се обичат, да го правят и да си живеят живота. Днес гледах индийски филм, в който на млада жена й казаха, че е неизлечимо болна и лекарката я посъветва: "Научи се да измерваш времето не в години, а в мигове. И се наслаждавай на всеки миг!". Жестоко вярно...

# 379
smileys Hug И аз знам за какво говоря и май в това е разликата между развиващите теории и тези, които са се научили или животът ги е научил да ценят всеки малък подарък, който им е даден. без значение каква е опаковката.  Peace

# 380
ситуацията е вече такава доста години
много, много тъжно

бих бил щастлив да чуя мотивите и да е с него  Thinking

не посмях да попитам
беше доста депресирана и не вървеше

една от причините предполагам, че е възрастта и, 39
годините са се навъртели, чакайки и надявайки се да си промени мнението

# 381
хммм
говорих наскоро с една приятелка
оказа се, че партньорът и е доста по-възрастен от нея, с повече от 20год
има си вече порастнали деца
и в никакъв случай не иска да има деца с приятелката ми
което ужасно я депресира
ситуацията е вече такава доста години
много, много тъжно
Да, този случай показва, че понякога е добре човек да се замисли, когато приема подаръка си в по-възрастна опаковка, която вече има деца и не желае други.Също и когато опаковката е "семейна".

# 382
Не, единствено смислената теза е да се изживява всяка любов заради самата нея, а не да се робува на идиотски разбирания - било за възрастта, било за друго. Именно защото нито по-младата възраст, нито жененето за връстници са обещания за щастие, нито пък теориите за намалелия риск имат покритие (особено в БГ, предвид стреса и начина на живот). Сложно ли е?
На тия, дето го правят - не им е сложно, ама тия - дето мислят - явно да  Wink

# 383
не посмях да попитам
беше доста депресирана и не вървеше

една от причините предполагам, че е възрастта и, 39
годините са се навъртели, чакайки и надявайки се да си промени мнението

аха - 39 г.  - това ми е достатъчно  Peace .... сега чакам нЕкоя ССФ да ми обясни че и на 39 жената има достатъчно кандидати  Crossing Arms

# 384
Как можа да го кажеш - и на 50 - пак има, виж колко жени тогава започвали да живеят истински  Naughty

# 385
Как можа да го кажеш - и на 50 - пак има, виж колко жени тогава започвали да живеят истински  Naughty

9:59 ... 10:02 - чаках точно 3 минути  Peace

# 386
Мен ли чакаш  Joy
Тук съм бързак, за срещи закъснявам обикновено около 20тина минутки

# 387
...

Всеки може да си пише и смята каквото иска. "Човек предполага, Господ разполага" и "Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си правиш планове" - казват старите хора.  Naughty ...

Да. Така е, и на 30 г. може да си иде, и на 20 г., това не може да се предвиди, може да стане, може и да не стане, но има естествени неща, които правят вероятността един мъж на 30 г. да види детето си пораснало по-голяма, отколкото друг на 60 г.

# 388

Да. Така е, и на 30 г. може да си иде, и на 20 г., това не може да се предвиди, може да стане, може и да не стане, но има естествени неща, които правят вероятността един мъж на 30 г. да види детето си пораснало по-голяма, отколкото друг на 60 г.

Не знам защо си избра точно цифрата 60. Тук отначалото се говорят някакви абсурдни за мен неща, от които излиза че мъж на 45 е едва ли не взел-дал. Сега разбрах, че и жена на 39 е вече за пенсия. Не знам в кой свят живеят списващите, аз съм заобиколена от жени над 35 и мъже над 40 и хората са във вихъра си, много от тях имат деца на възрастта на моето. Просто е смешно.

Освен това, за кой 30-годишен мъж говорим? Пушещия по кутия минимум на ден, пиещ редовно, подложен на тотален стрес ежедневно - за този ли? Защото моит връстници сега като ги видя са всичките вече сериозно закъсали с един или друг аспект на здравето си. Пак опираме до начин на живот и желание да не си ползваш тялото като кошче. Тукашните са се мумифицирали, само че пушенето е табу, алкохолът рядкост, спортуват от двегодишни до осемдесет и две годишни. Разликата и във външния вид и в тонуса е стряскаща. Аз редовно бъркам годините на хората тук. Първият ми шеф се оказа, че бил на 62, аз мислех че е в късните 40. Ама как се грижи за себе си...

# 389
Мисля, че покрай дребнавите изчисления на години, здравословно състояние и финанси, забравихме най-важното- щастието и любовта.
Понякога искаш само този човек и само с него можеш да бъдеш щастлив. Това изчерпва всичко. Защото 20 години с него, биха те направили много по-щастлив от 40 с когото и да е друг. А, за да родиш и възпиташ здрави деца, им е нужна хармония, топлина, уют... Със статистики и застраховки не се гради щастливо семейство.

И за да го кажа по-кратичко: Съдя по качеството, а не количествотоGrinning

Общи условия

Активация на акаунт